Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    17. Prosinac 2015. 15:27

Juicy inace nosim 85 f grudnjake od triumpfa. Kupila sam u mulleru 90 d to je najveci i drzi dosta dobro. Jedino mi ispod grudi sirok pa mi je mama na masinu suzila tu pasicu. A kosare su ok. To vrijedi za bijeli. A crni je manji model i cvrsci iako isti br. Njega nisam trebala prekrajat. Malo su kosare ko manje malo ali kad se fino uspostavi kolicina mlijeka mislim da ce bi bit super. Mozda spocetka mi budu malo kipeće cicke. 😁 a i nemora bit. Navikla sam da muku mucim s velikim cicama i grudnjacima. Tako da sam s ovima zafovoljna.Vidjet cu jos kad krene dojenje...ali ocekujem od njih prolaz. 😉

Anaheja mislim da vam nema druge nego inzistirati na razgovoru s dr.bilo kojim. Malo se trebate postaviti oštrije. Jer ovako ta neizvjesnost moze potrajati.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Anaheja
    17. Prosinac 2015. 16:08

Gagica, bi se ja postavila, ali bolnica je u Zaboku. Ja zivim u Zagrebu i svorc sam od trenutka kad sam saznala da sam trudna tako da si ne mogu priustit otic tamo javnim prijevozom. Dragi me ne pusti u auto, a i iskreno- ne bih bas sad niti vozila. On ne moze izac s posla. Moj tata ce ostat bez posla ako ce ic ganjat doktoricu. A moja mama nikada nije imala vozacku, a i iskreno- dobro da nakon mozdanog kojeg je imala moze sama do ducana, a kamo igdje drugdje... Tako da ne znam bas kako da rijesim situaciju. Ali, necu vas tu zamarat sa time... Vrijeme je za veselije teme... 

Vrijeme je za pecenje kolaca, kicenje kuce i zadnje pripreme za nase male pokloncice .

MaliV
    17. Prosinac 2015. 16:09

Evo vidis tyna da nece biti problema s kilazom, jos ce nakupiti za dva tjedna ☺️ Izdrzi jos malo, terminuso moja, u finalu smo 😄🏆

Ajme juicy koja slikica 💕 pa jel moze biti sladja 😍 Super za dojenje, to je veliko postignuce 💪🏼

axia
    17. Prosinac 2015. 17:14

Anaheja, saljem zagrljaje. Najcvrsce... I evo, kad si spomenula, i par gingerbreadova :)

Mrkvica2
    17. Prosinac 2015. 17:20

Juicy ja ti imam s velicinu potkosulja. Ali ako imas velike cike bas ja bi ti preporucila vecu velicinu. Ja sam grudnjake za dojenje imala 80d i sada su mi veliki pa eto racunaj.. meni je s potkosulja mogla i u trudnoci preko trbuha. Ako mozes probaj ju. I slikica je divnaa 

@JustSmile@
    17. Prosinac 2015. 18:28

Axia: potpuno te razumijem za sveki i sopinge.kao da sebe vidim.trci vamo,trci tamo,na prvi kat pa na drugi.danas smo od 45l mlijeka i sir napravile. ;) bolnica ruuulllzzzz za odmor. :p hehehe

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

axia
    17. Prosinac 2015. 18:34

Ti si onda bila jako vrijedna :) ja upravo odustajem
     Nastavak sutra. A u soping vise ne idem. Tocka!
    Juicy, slikica je premedwna 

Anaheja
    17. Prosinac 2015. 19:34

Ajme Juicy , kojeg ti secera imas. Predivna bebica

Ines24
    17. Prosinac 2015. 20:15

Ja sad nosim 80D, što će tek biti kad rodim 

Odem maloprije do Kik-a samo kupiti ručnike da sutra operem posteljinu i njih i vratim se s još dvije majice, bodićem i trapericama  mene se zbilja ne smije pustiti blizu dječjih stvari u trgovinama  ali sve sam platila po 8 kn, osim hlačica koje su 18, zbilja bi bila šteta da to nisam kupila, obukla to ili ne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.