Dobar vam dan drage moje..
Sto se tice tog feelinga za porod ja sam mislila da ce moj malac izletiti u 37 tjednu van..sve me bolilo,laznjaci,ja u niskom startu i nista.
Dosao i 41 tjedan e onda me tek sve prestalo boliti..osjecala sam se kao da cu roditi tek za 5 mjeseci..nikakav feeling..i jos je prema UZV bio stalno veca beba i raniji mu termin bio.
Malac je izasao 40+6...popodne me uhvatili lagani trudovi,u 22:30 puknuo vodenjak i u 23:15 evo njega..a jos ujutro mi na pregledu dr. rekla da nema naznaka da ce brzo jer sam nesto sitno bila otvorena a ni ctg nije pokazivao trudove.
Tako da nikada ne znate..danas ste u komadu a sutra vas je vec dvoje
Shimmer cim te nista ne boli znas da si blizu
Anaheja draga doktori su baš gamad boli njih briga za nas "male" ljude... nadam se da ćete ipak nekako uspjeti doći do informacija i da će biti one dobre..
sad ste me zainteresirale za te potkošulje iako ja imam one "ah bra" super su mi jedino mi smeta njihova košarica.. ali udobnost prva liga..
ja sam u početku govorila kako ću prenijeti, a onda kako je počelo to sa bh, pa ovo pa ono bila sam uvjerena da će mala izletjeti ranije, a kad ono nakon što sam prenijela imala sam osjećaj da ću dočekati proljeće hahahah...
doći će bebice onda kada će biti vrijeme znam koliko ste nestrpljive hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Eto mene, citav je mob jos... Upravo sam prwvezla svekrvu po svim centrima, da ona opet nebi kupila sve sto joj treba... Ludim... Mozda od silnog ludila mala odluci izac, a ja se odmorim 3 dana u bolnici....
Shimmer uopce se ne bih ljutila kad bi me potrazila
Nisam znala da si ti 'moja' Brodanka .
Mrkvica meni su oba poroda bila bez naznaka i opet bi takav zeljela.
Tako da to nije razocaranje
Razocaranje sam mislila u smislu kada sve nesto ocekujemo, osluskujemo i uvjerene sad ce sad ce i svaki put nista. Taman kad se ne nadas eto bebice
Pepita neces pogrijesiti ako kupis. Tople preporuke.
Shimmer eto toplo se nadam da je iduci tjedan tvoj, ma moze i do kraja ovoga
ma daj Bože da se požuri van, makar nemam nikakvih naznaka... jooooj... al ne vjerujem, rekao je ginekolog da je posteljica sviježa, kao, nije počela stariti, i to znači da još 2 tjedna minimalno
mene jedino ubija ta žgaravica. uf... a vele da poslje 36 tjedna nema žgaravice. da, vraga nema...
i to da se u noći jedva jedvice ustanem s kreveta na wc. ko da se tenk okreće. več sam počela sanjati da sjedim na školjci od muke valjda. još ću početi i piškiti u postelju. blago mom dragom pokraj
Tyna ajoj.... tebi su mozda i pogodili datum termina ;)
Nadam se da te zgaravica nece muciti do samog kraja
Pozdrav kuglicama, mamicama i njihovim bebicama ☺️
Gagica, mogu te pitati koji broj grudnjaka inače nosiš? Jer ja sam gledala taj iz Mullera i bojim se da ce mi biti premali. Sad sam 80F.
Mrkvice, isto pitanje za potkošulje iz h&m-a.
Anaheja ❤️
Pepita, lijepo te je ponovno čuti i drago mi je da si dobro 😙 tebi i bebacu!
MaliV, nama su u Vinogradskoj bebe bile na povišenom cijelo vrijeme. Krevetići su im lagano povišeni, a jos su ih sestre redovno stavljale nama na jastuk, gotovo su stajale 😅 ja ju sad stavljam na jastuk nakon sto popapa jer ima naviku podrignuti tek kad malo odspava ☺️
Mali update sto se nas tiče, već nekoliko dana ne moram masirati sise jer mala sve izvuče sama. Isto tako nemam ragade, hvala Bogu! Tako da dojenje ide puuuno bolje nego sam ja to zamislila! I evo zna spavati po 4 sata.
Nažalost muče nas i grcici pa smo nocas imali tulum do 6 ujutro!!! 😕
Prekjučer nam je otpao pupak i sad čekamo patronažnu za prvo kupanje 😁
Evo budimo se, vrijeme je za rucak!
Joj cure, imam br od doktorice, ali se zena ne javlja na telefon. Danas joj je bio zadnji radni dan prije godisnjeg i sutra mi baku preuzima neka druga... Tako da sutra moram zvat tu drugu da vidim dal cu ista saznat. Znam da prognoza nije ruzicasta, nakon sto sam vidjela baku jos samo sigunija da nema nikakve nade. Ali nije u tome problem. Daj se javi na telefon i reci kak stvari stoje... Nije meni problem za mene, ja sam stoik sto se takvih situacija tice. Treba mi malo vremena i ja se izbalansiram. Brinem se za mamu. I ona je bolesna i tesko joj je jer sad nikako ne moze pomoc baki, cak je niti vidjet... Bas je situacija koma...
Sortiraj odgovore
Najstariji