Tyna pa kakva 2-3 tjedna jos. Sto je njima? nece valjda jos tako dugo. Ti si vec spremna al bebica ocito uziva u toplom. Tezina je aman-taman.
Bas me zanima koliki je moj malac.
Ja razmisljam o lopti za pilates da cupkam po kuci
Al nista prije pregleda dok ne vidim dali se stogod skratilo, smeksalo ili cak prosirilo hahahaha
Jutro okruglice
Nas dvije se vratile s ctg-a, nema trudova, ja zatvorena, to je to uglavnom, opet u ponedjeljak na ctg...
Što se tiče vožnje ja bih se najradije sama odvezla i u rodilište ali mislim da zbog adrenalina i trudova to neće biti izvedivo
Ines ni kod tebe znaci nista od velikog pomaka.
Ajmo curke, necemo se sad stiditi. Netko.mora ici prvi
kako ide u onom filmu "I VOLUNTEER!!!"
simpaticne ste mi vi u 36/37tt kako se nadate. kao da sebe gledam a evo di sam.
apsolutno nikakvih naznaka, bolova, iscjetka, nista. nadam se scenariju od buffy, samo da me sastavi i evo bebe
anaheja, pitajte stvarno za broj odjela i kad biste mogli nazvati doktoricu ili nekoga da vam da informacije. drzi se
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Shimmer upravo zbog bolova i svega drugoga nada postaje jos veca. Nije iskljuceno da tebe preskocimo
mam@, a nista,mi budemo parkirali fiću sad svaki dan pa mozda malome dojadi pa izađe prije.hahaha
Da vas razocaram ja apsolutno nikakav osjecaj nisam imala da cu roditi.. bolova je svakakvih bilo ali nit se otvarala nit se ista pokretalo, nit vodenjak niti cep nista. Laznjaci vec prestali bili Tu vecer kada sam zaspala nisam ni slutila da ce me copiti trudovi i da cu uskoro bebicu imati kraj sebe. Jos sam bila sigurna kako ja idem doma jer imam jos tjedan i pol do termina, nadobudno.
Shimmer&tyna nadam se da su bebe s vama do bozica
Sortiraj odgovore
Najstariji