Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    16. Prosinac 2015. 21:54

A bas cu škicnut u areni u h&m. Ja imam grudnjake za dojenje iz mullera i super su. Pogotovo crni malo je cvrsci materijal.kostaju 69 kn.a bijeli su skroz pamucni. Nisu skupi a ok su. 

Ivanche ti znaci da ti se servix skratio za pola. Npr. Ako je bio 40 mm sad je 20mm. Nisam skuzila jesi uloziva ili otvorena?Sta pise  za cc(cervilalni kanal)? A to da je uterus mekan je ok.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Mrkvica2
    16. Prosinac 2015. 23:11

Meni je kod tih grudnjaka najgori sav i to sto su mi sada preveliki. Prvi tjedan dva su mi bili taman i sada kada mi sise vise nisu tolike su mi veliki a nove necu kupovati. 

Te potkosulje i jastuk za dojenje su mi dvije najbolje investicije. I duda 

Anaheja
    17. Prosinac 2015. 05:42

Ja sam se opet probudila... Mrzim ova nocna nespavanja i nadam se da cu uspjet ubit oko barem jos malo...

Jucer sam isla sa starcima u bolnicu baki. Samostalno dise, ali na nista ne reagira. Do doktorice nismo uspjeli doc jer ima konzultacije od 1- 2 i onda odlazi, a posjete su od 3- 4.... Sestre naravno nista ne smiju rec i sad se ti jebi... Ne mozes ti njima objasnit da ne zivis u blizini zaboka, nego u zagrebu i da ces ostat bez posla ako ces stalno izlazit( za starog mislim)... A mene dragi vise nikuda ne pusti autom samu... Tako da u k...

MaliV
    17. Prosinac 2015. 06:58

Dobro jutro svim (ne)spavalicama ☺️

Mene je sinoc uhvatila zuc, imam s njom problema vec 6,7 godina i kad me uhvati... Uuuuh mrzim tu bol 😖 Hvala Bogu, prestala je, pa sam mogla mirno zaspati

Anaheja, bas mi je to zao cuti, doktori nekad stvarno nemaju razumijevanja, kao da nemaju vlastitu obitelj pa ne znaju kako bi njima bilo da im se tako nesto desi... Drzi se.. 😕😘

• mama@
    17. Prosinac 2015. 07:38

Dobro jutro.

Ja eto za razliku od prije spavam kao top. Cak smo prespavali sat kad je zvonio malom za skolu pa smo 'trcali' po kuci hahahahaha

Anaheja zao mi je jer niste dobili potrebne informacije za baku da se malo smirite. Nazalost je to tako. Samo se ti ne daj. 
    Btw. ni ja vec neko vrijeme ne vozim auto sama. Em mi je nezgrapno em me Mm vozi kud trebam 

axia
    17. Prosinac 2015. 08:49

Jutro!
    Anaheja, potpisujem nespavanje. Koliko sam preksinoc spavala toliko sinoc nisam. Uzas... 
    Zao mi je sto nema lijepsih vijesti za baku. Pokusajte nabqvit broj telefona pa tako doc do doktorice. Ponekad nema drugog nacina...
    Sto se voznje tice jos sam dezurni sofer...
    A ako me jos jednom netko nazove i pita jesam rodila, razbit cu mob, pa ako me nebude na klokanici-nisam u radaoni vec sam pukla :p

axia
    17. Prosinac 2015. 09:27

Nisam mislila da ce to tak izgledat... Jos se i uvrijede jad im kazem da im necu javit kad krenem u bolnicu. Mislim hello, pa necu izmedu trudova dahtat na telefon -.- tko treba znat, znat ce.

Tyna24
    17. Prosinac 2015. 09:28

jutrooo curke... jučer se nisam stigla javiti... mali nam ima 3kg, ctg po školskom,trudova nema. zacementirana sam.
    i veli doktor još 2-3 tjedna tak da ništa ove godine kak meni to sve izgleda... nadam se samo da nebude 1.1 jer mi onda ima sveki rođendan... jooooooooooooooooj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.