Gagica bas sam se ponadala da budes ti ta koja otvara predbozicnu sezonu a ono sipak.
Ni nakon onih bolova i tegoba da se nista nije pokrenulo? Daj nemoj me zezati.
Onda ja isto necu nista ocekivati na pregledu.
Mrkvica i ja sam stalno u potkusuljama doma i sad kad sam trudna, a sigurno ce mi to biti glavna kombinacija i kad mali dodje ☺️Kupila sam dvije u H&Mu, ali mi je malo previse dati 150 kuna za dva komada 😕 Gdje si ti svoje kupila?
MaliV i ja sam te iz hm-a uzela. Razmisljam da odem po jos jedan par. Vrijede svake lipe, nije mi zao nimalo. Perem ih svaki dan jer redovito negdje mlijeko procuri ili me curka zabljuca. Cak sam ih i otkuhavala i nista, ko nove a prakticne su skroz i jastucici za dojenje mogu normalno u njih. Grudnjake za dojenje a ni ove obicne ne nosim uopce.
Hej drage moje, imam bebu nespavalicu pa nikako ne nalazim vremena da vam se javim ali mislim na vas i redovno vas čitam.. Šta se tiče mog poroda jesu me namučili, ali ne doživljavam ga traumatično jer se sve na kraju isplatilo kada sam ugledala svoju malu mrvicu... a carski kao carski nije uopće ništa loše dapače jedno lijepo iskustvo hodala sam već 15 sati nakon zahvata "malo" je boljelo,ali svakim ustajanjem sve manje i manje.. eto sada mi je već kao da nije ništa ni bilo, ožiljak nisam ni vidjela još hahaha..
Anaheja žao mi je zbog situacije draga, budi hrabra zbog bebice..
ostale moje okruglice još malooooooo
pusa i svim mamama i bebama
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mama eto...nista. Ohladila sam totalno. Spremna sam i da prenesem. 😁 Srecom nije to jos sve skupa dugo. Jedino da nas nezekaju ti laznjaci i sva popratna boluckanja.☺
Sad se bacam na poklone bozicne za klince...nisam nista im pripremila.
Bas htjedoh pitat za te potkosulje za dojenje. Nisam vidjela u h&m u. Jel to po velicinama kosarica ili konfekcijskim vel.? Ja se inace znojim ko sasava a jos kad rodim...
Anaheja nadam se da se s bakom siTuacija stabilizirala, saljem poozitivne vibre za tebe i bebicu. 😘😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ajde kad sam ih vec sto puta prebirala, hocu-necu, drago mi je da kazes da su dobre, mrkvica 👍🏼
Gagica, nemaju svi h&m-ovi trudnicki odjel, u zagrebu imaju samo cvijetni i arena, ja sam uzela velicinu M i stvarno mi nije neudobna ovako na prvu, dapace... Ja sam visoka 170 i sad imam 85kg, pa ako ti to sta pomaze... 😁
Znam da sam nesto zaboravila 😄 Pepita, svaka cast na brzom oporavku, bas mi je drago da si nam se javila ☺️ Pusa tebi i tvojoj maloj nespavalici 😘😘💕
Cure može mi koja objasniti što znači kad je "cervix skračen 1/2 članka, uterus za a mekan glavom" ?Doktor mi je rekao da mirujem obavezno. Pogotovo jer idem na Sv. Duh u ponedjeljak.
Sad sam 35+6 i do sad je na svakom nalazu od 8 mj pisalo da je uterus mekan. Ali je cx bio 1 čl zatvoren.
..Great things take time...
Gagica dobro kaze maliV ima ih samo na trudnickom odjelu a nema svaki hm trudnicki odjel. Ja imam s velicinu 165cm,60kg ali mogla mi je i u trudnoci preko trbuha. Mislim da manju nebi mogla gore na sisama.
MaliV ma meni su odlicne, zao mi je para za grudnjake za dojenje. Mogla sam jos potkosulja uzeti. Razmisljam si sada uzeti sarene one iako mi je debilno sto su 20kuna skuplje
Pepita napokon da i tebe malo cujemo. Drago mi je da si dobro i nadam se da ce bebica ipak neki ritam spavanja uhvatiti da malo mami i tati olaksa
Eto i ja uzela dva grudnjaka za dojenje istom tom prilikom, cini mi se da su isto bila 150 kuna... Onda cim stigne porodiljni, moram jos jednom zapiciti po potkosulje 😄 Meni se isto cine full kvalitetne i kad sam ih doma probala, idu mi preko trbuha, a trbuh mi je stvarno ogroman trenutno ⛄️ Samo kad sam iskesirala 300 kuna za par potkosulja i grudnjaka, me malo zabolilo oko srca, ali sad mi je lakse kad kazes da su super 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji