Jutro svima 😘
Sve koje cekaju preglede, sretno ☺️
Mi smo slozili krevet, sve je oprano, madrac je jos uvijek zapakiran, to ce muz sloziti dok ja budem u bolnici ☺️
Nego, sta vi mislite o naginjanju madraca/kreveta? Znam da bebe i u bolnici spavaju na povisenom...
Mama a bas i to sto kazes, mozda neka i pozuri
MaliV neznam u kojoj bolnici ali na sv.duhu nisu bebe na povisenom. Krevetici imaju ravno dno. Ja nisam cula jos da to rade u bolnicama. Nisam ni doma, madrac je samo i preko sam stavila njezin poplun, na njemu spava jer imam osjecaj da joj je madrac tvrd jel koliko je mala ona ni nikakav pritisak ne napravi na taj madrac.
Nisam nikad podizala madrac. Mislim da kod nas to isto ne rade u bolnicama.
Ja cu bebu na madrac preko kojeg je poplun i dobro
Išla sam nedavno sestrični u Petrovu, tamo su bile na povišenom.. i neki dan je bila neka emisija/reportaža na TV-u, pa su isto bebe u jednom kadru bile u tim krevetićima na povišenom, ali ne znam koja je to bolnica... a tko će ga znati.. to je isto kao (ne)prevlačenje kožice kod dećkića, (ne)davanje vode/čaja dok se doji, (ne)jesti sve normalno dok se doji itd, ne mogu odlučiti što je ispravno... ja mislim da ćemo mi na povišenom, tako mi je i sestra radila, a ona mi je nekako najbliža s iskustvom
Bok, kuglice
Kak smo danas? Kukovi, trudovi, prepone, leda?
Mamice, kako su bebe? Kak ste vi?
Ja prijavljujem odlicno prospavanu noc. Jos ne vjerujem
Axia mozda jos spavas ? hahahaha
Danas bole samo kukovi i prepone. Nisam sigurna sto to tocno znaci ali ja sam si zamislila da je to od otvaranja hahaha
cure, netko je spomenuo da ce ovaj tjedan biti u prodaji steznici u lidlu, ali ja ih ne nalazim ni u jednom katalogu? kopam li na krivim mjestima ili je neka zabuna?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mama, mozda sanjam da sam se naspavala :) haha
Potpisujem bolove... Nek boli, ko ga hebe, ja sam se naspavals :)
shimmer i ja sam mislila skočiti po steznik, znam da su od ponedjeljka u prodaji, ali moguće da su rasprodani :/ možda da probaš u neki drugi lidl, ako imaš u blizini?
sad gledam, piše da su u prodaji od četvrtka, 17., na trećoj stranici
https://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-1412
Sortiraj odgovore
Najstariji