Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    16. Prosinac 2015. 10:05

Jutro svima 😘

Sve koje cekaju preglede, sretno ☺️

Mi smo slozili krevet, sve je oprano, madrac je jos uvijek zapakiran, to ce muz sloziti dok ja budem u bolnici ☺️ 

Nego, sta vi mislite o naginjanju madraca/kreveta? Znam da bebe i u bolnici spavaju na povisenom...

Mrkvica2
    16. Prosinac 2015. 10:26

Mama a bas i to sto kazes, mozda neka i pozuri 

MaliV neznam u kojoj bolnici ali na sv.duhu nisu bebe na povisenom. Krevetici imaju ravno dno. Ja nisam cula jos da to rade u bolnicama. Nisam ni doma, madrac je samo i preko sam stavila njezin poplun, na njemu spava jer imam osjecaj da joj je madrac tvrd jel koliko je mala ona ni nikakav pritisak ne napravi na taj madrac.

• mama@
    16. Prosinac 2015. 10:47

Nisam nikad podizala madrac. Mislim da kod nas to isto ne rade u bolnicama.

Ja cu bebu na madrac preko kojeg je poplun i dobro

MaliV
    16. Prosinac 2015. 10:54

Išla sam nedavno sestrični u Petrovu, tamo su bile na povišenom.. i neki dan je bila neka emisija/reportaža na TV-u, pa su isto bebe u jednom kadru bile u tim krevetićima na povišenom, ali ne znam koja je to bolnica... a tko će ga znati.. to je isto kao (ne)prevlačenje kožice kod dećkića, (ne)davanje vode/čaja dok se doji, (ne)jesti sve normalno dok se doji itd, ne mogu odlučiti što je ispravno... ja mislim da ćemo mi na povišenom, tako mi je i sestra radila, a ona mi je nekako najbliža s iskustvom 

axia
    16. Prosinac 2015. 10:57

Bok, kuglice
     Kak smo danas? Kukovi, trudovi, prepone, leda?
    Mamice, kako su bebe? Kak ste vi?
    Ja prijavljujem odlicno prospavanu noc. Jos ne vjerujem

• mama@
    16. Prosinac 2015. 11:15

Axia mozda jos spavas ?  hahahaha

Danas bole samo kukovi i prepone. Nisam sigurna sto to tocno znaci ali ja sam si zamislila da je to od otvaranja hahaha

shimmer
    16. Prosinac 2015. 11:16

cure, netko je spomenuo da ce ovaj tjedan biti u prodaji steznici u lidlu, ali ja ih ne nalazim ni u jednom katalogu? kopam li na krivim mjestima ili je neka zabuna?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    16. Prosinac 2015. 11:23

Mama, mozda sanjam da sam se naspavala :) haha
    Potpisujem bolove... Nek boli, ko ga hebe, ja sam se naspavals :)

MaliV
    16. Prosinac 2015. 11:35

shimmer i ja sam mislila skočiti po steznik, znam da su od ponedjeljka u prodaji, ali moguće da su rasprodani :/ možda da probaš u neki drugi lidl, ako imaš u blizini?

MaliV
    16. Prosinac 2015. 11:40

sad gledam, piše da su u prodaji od četvrtka, 17., na trećoj stranici 

https://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-1412

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.