Hehe nema problema, da nisam sad išla provjeriti, i ja bi ostala u uvjerenju da je u prodaji od ponedjeljka (jer tako piše na početku kataloga za neke stvari, a nisam detaljnije čitala), sad znam da ne idem još
Da, da, curke, tek su od sutra steznici na akciji koje planirate kupiti, ove visoke ili niske? Ja se još dvoumim dal ih kupiti sad ili ne, nisu to oni koje ja čekam da budu na akciji s onom steznom kao potkošuljom... A sigurna sam da će ih biti još
Ja sam mislila kupiti visoki ali znam da cu se preznojavati kad rodim i da ce mi samo stvarati jos veci pritisak i bit cu nervozna....a to ne zelimo
Tako da za sada odustajem
Nas je nakon poroda obisla doktorica i provjerila koliko su se kome rasirili trbusni misici. Vise od 2cm i preporuca se pojas. I mjerila nam je opseg bokova da odredi broj. Navodno kupuje se tako da ga ne mozes zakopcati stojeci nego da moras leci i onda zakopcati. Ja upravo nosim neki iz lidla i nije da je bas nesto. Mislim da cu poslati muza po taj medicinski pa onda mogu prijaviti usporedbu. Navodno su oko 150kn.
ovi iz lidla su samo stezne gacice. ne ocekujem ja cuda, pogotovo za te novce. ali barem ispocetka da mi ne leluja sve.
gdje se kupuju medicinski? ljekarna?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Steznici su stvarno za nekoga tko moze podnijeti da je umotan i ukocen. Dobro Mama kaze..samo stvara nervozu.
Ja imam obicne i medicinske i uopce mi ne pasu..osjecam se k'o zabetonirana. Ja ionako usred zime nosim japanke i kratke hlacice po kuci jer nista ne mogu smisliti na sebi.
Ma da ja od tih steznika ne vidim nikakve koristi..mozda je korisniji onima koje su na carski rodile jer njima treba duze da se pupica vratibu normalu.
Stose tice trbusnih misica ja mislim da su moji 10 cm razmaka a ne max.2
MaliV ja sam uvijek svoje bebace malo na poviseno stavljala..ali cim su se poceli okretati onda na ravnu podlogu. Tako im je pasalo..vidjeti ces po bebici kako voli spavati i u kojem polozaju biti pa je tako i stavis..nema tu pravila.
Poz svima! Evo nas kuci. Nalaz isti kao zadnji put. Ja ocekivala neki pomak s obzirom na sve tegobe ali nista...isto sve. Snimala ctg dva puta. 1x bebac bio uspavan.
A nista...idemo dalje...ipet za 1tj. Ko zna mozda nas iznenadi i prije...to zna samo on. ☺
Bas me zanima koja ce prva otvoriti novu turu. 💜
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Iillany ta je bila i nama, zadnji dan.. ali meni je rekla samo 1 cm da su se rasirili i da nema potrebe za steznikom nego nakon 2 mj vjezbe. A za te medicinske je rekla zeni koja je bila samnom u sobi kad joj je uzela mjere da ce dobiti uputnicu i da se oni moraju u ljekarni naruciti pa nez sad kako to ide..
Shimmer meni nista nije lelujalo hehe. Bude malo opustenija koza ta ali nista strasno..
Iskreno neznam koliko to bas pomaze jer realno 9 mj se ta koza razvlacila pa nemoze u roku tj dana sve se vratiti nazad. Treba si dati vremena.. a i kako mama kaze neznam kako bi nosila to non stop. I ja se znojim ko prasica otkako sam rodila, a kad dojim pogotovo..
Moj glavni odjevni predmet su potkosulje za dojenje sada
Sortiraj odgovore
Najstariji