Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    16. Prosinac 2015. 08:18

I mene zanima tko je sljedeci.imamo pauzu nakon buma :D
    Lillany; treba nekada malo biti lukav,lako njima trudnice odbit...Ako cete tako,onda cu i ja. :P
    e,ova tvoja bubica spavalica je predivna.neskidam oka s nje kada god nesto napises. :))) ♡♡♡♡
    Kontam sve da ce i moj izaci sa kosom do guze. xD ja i mm.oboje kovrcavi,kosati.bas me zanima kakvo ce nam onda to malo cudo biti. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

gagicamamica
    16. Prosinac 2015. 08:28

Izgleda cure da je ovo zatisje pred buru...😂
    Ja evo cekam u TA. Muz nadobudno ponio stvari misleci da ce me ostaviti. 😂😂😂 
    Ja mislim da nista od toga...sad me najednom nista vise ne muci. 😁😁😁

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Tyna24
    16. Prosinac 2015. 08:55

Evo i ja cekam u TA...ctg gotov,sad jos da doktor dođe,pregled i uzv...na ctg sam cidjela da trudova jos nema..mozda sam jis i zacementirana

Tyna24
    16. Prosinac 2015. 08:56

vauuuu..napisala sam ko mađar

• mama@
    16. Prosinac 2015. 09:01

Ovo je pravo zatisje pred buru. Kad krene necemo znati vise tko, sta i kada 
    Jedva cekam.
    Tyna ni ne trebaju ti trudovi prije nego sto beba pomisli ozbiljno izaci. Samo te zamore bezveze. Mozda vec navecer budes u radaoni. Nikad ne znas. Sretno u svakom slucaju.

Sretno i ostalima na pregledu i ctg-u.
    Gagice ti se nama svakako javi i ako ostanes. Bas me zanima sto ce ti sad reci nakon svega.

• mama@
    16. Prosinac 2015. 09:03

Ja sam po strucnom u terminu 
    Malo smo.parkirali ficu sad su na redu zavjese ( da, jos uvijek ih nisam rijesila-ja samo pricam hahahaha).
    Jos da nadem da se negdje nešto kopa pa da se pridruzim

Mrkvica2
    16. Prosinac 2015. 09:15

Jutro okruglice, evo sasd sam bas isla gledati u tablicu..
    Ovaj mjesec jos ocekujemo andidu,shimmer,maliV i tynu. Jedva cekam jos bebica 

LinaKarolina
    16. Prosinac 2015. 09:25

Jutro loptice..

Mama evo meni ispred kuce gradiliste..em kopaju neke kanale mi tu,em se gradi zgrada pa ako si za pitati cu da te ubace na neki posao

Ja se nemam cime pohvaliti..za trudove je rano,ni bh me ne hvataju..nosim k'o kobilica..pogotovo kada u petama iz ducana nosim pune vrece. Najjace mi je pitanje "pa kako ce te vi to?". Hvala na pitanju..nas dvoje cemo sve vrlo lako

Jedino se veselim petku da vidim jel' ovaj mali stucko dobar i koliki je.
    Ja jos nista za malca nisam pripremila..kontam da imam vremena a ako bas i iznenadi od brace ima svega.
    Poslije NG krecem s pripremama..sada je ionako vrijeme za bozicne bebe

• mama@
    16. Prosinac 2015. 10:01

LinaKarolina moze, pitaj za posao. Ali naglasi da radim samo s krampom 

• mama@
    16. Prosinac 2015. 10:03

Mrkvica kako smo krenuli s tim tablicama hm..... moze biti svakako.
    Najbolje bi bilo da se drzimo reda ali eto. Tko nas pita uopce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.