Dobro je. Znaci nisam zakasnila
Ja sam isto.planirala pred Bozic sklopiti i namjestiti i neka ceka.
Ako slucajno odem neka sami sastave
Mama, bas sam mislila pitat di si :) danas je dobri, samo kukovi zezaju... Izazivam malu i perem zavijese i prozore... Ne pali... Kako ti i tvoji laznjaci?
Moj kindac je slozen vec mjesec dana... Ceka samo posteljinu....
Uh. Ja sam ti danas imala maniju spremanja kuce. Kasnije me uhvatilo u ledima haha haha.
Danas niti jedan laznjak, hvala Bogu.. vec sam mislila kako cu jos 2-3tjedna s tim.izdrzati jer me izmorilo.
Kukovi i mene bole kao i prepone i jedva nogu dizem kad se obuvam.
Brojimo sitnooooooo
Sitno, sitno... Ne mogu vjerovat kako je brzo proslo ... Bas me zanima koja nam je slijedeca...
Btw, drago mi je da su te pzstili laznjaci malo na miru... Drzim fige da se trend nastavi...
Nas kinder isto slozen ceka posteljinu koja je spremna. ☺ i kosara za bebu sa stvarima spremna... Samo mi nismo spremni.😁😂😂
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
zene moje,evo me,hvala na brizi. ♡♡♡ volim vas! ♡♡♡
Moj mali ludonja i ja danas na ctgu.isli otkucaji sa 140 do 160.
kako lupi tak crta poskoci. :D kaze doktorica da je sve super jer je problem ako spava. Trudova nema.neki jadni,iznad nule XD sto je dobro, hvala Bogu,neka njih na pauzi dok se ovaj moj malac deblja unutra i dok ne bude vrijeme. :)
sa kilama smo na +9
Takodjer i meni po cijele dane govore kako nista kila nisam dobila,sve je samo u stomaku...i take fore.a ja samo govorim:da,da...pa mali sve popapa,na tatu.pa usute. :p hehe
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Anaheja:drzi se,nije lako znam,moja je nedavno slicno tako i kuk slomila.evo je sad malo po malo se krece i ide na bolje.probaj misliti pozitivno. ♡
moj krevetic postavljen jos od 9.mj.,stoji pokriven da se ne prasi.jos moram samo posteljinicu oprat.
Napravit cu neku listu pa vam napisem za par dana tko mi je odgovorio.nema ih puno koji su se oglasili danas..osim par odbijenica.skrtci.zato ja njima pisem:u redu,hvala na odgovoru te sretni i blagoslovljeni blagdni.nek ih malo savjest grize. :p hehe
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile bas si me nasmijala s ovim za griznju savjesti.
Nego tko je iduci? Cekamo ......
Meni su sve stvari doma, ali pripremljeno- nista. Sve stoji u vakuum vrecama, obicnim vrecicama... I posvuda... Stan mi vise manje izgleda kao cigansko selo... Ali sad mi je situacija sa bakom malo dala poticaja da ipak ne cekam bas sa svime zadnji trenutak... Zakljucak je da nikad ne znas kakvi su nekome planovi . Pa bolje da ja to pripremim
Sortiraj odgovore
Najstariji