Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    15. Prosinac 2015. 16:45

Anaheja, bas mi je zao, draga... 😔 Ne preostaje nista drugo nego nadati se da ce se stanje popraviti... Drzi se 😔

Just smile kako je bilo na pregledu? 

Ja sam jos uvijek zatvorena, cerviks smeksan, nemam trudova... Jedino sto je malac vec na 3550, a prosli tjedan je bio na oko 3100 😄 Mislim znam da znaju malo fulati, ali ovi imaju valjda najnoviji uzv i uvijek gleda i 4D, valjda ne moze toliko fulati.. Bas me to iznenadilo

Tyna24
    15. Prosinac 2015. 16:52

maliv, mojoj šogorici su u 38 tj rekli da mala ima 3750kg. a rodila se u 40 tjednu s 3700...

mene baš zanima kolko moj ima kg sutra budem znala... pred 2 tjedna imao je 2770.
    makar mi govore da super, nebude velika beba, lakše ću rodit, mene kopka po glavi ako bude imao manje od 3kg, i onda još izgubi u bolnici, nebudu me pustili doma

Mrkvica2
    15. Prosinac 2015. 17:18

Tyna zasto te nebi pustili doma? Prijateljica mi je rodila malu sa 1700 i cim je skupila 2kile vadili su ju iz inkubatora. Pustiti ce doma ako nema zutice i beba je nakon prvog pada na tezini pocela opet dobivati. Ako ne dobiva opet nece niti ono od 5 kila pustiti.

MaliV
    15. Prosinac 2015. 18:02

tyna nemoj brinuti da ce imati premalo, vec sad je pravi decko koji vjerojatno ne bi imao nikakvih problema ni da se sad rodi... Vidjet ces kad te iznenadi sutra ☺️

LinaKarolina
    15. Prosinac 2015. 18:13

Tyna ma ne brini se..nece biti mala bebica..oko 3300-3400g ce biti sigurno..a to je taman.
    Moja prijateljica je rodila malecku od 2700/47 u terminu i jos je mala izgubila (sto je normalno) 300g i vratila se kuci sa strucom od nepune 2,5 kilice.
    Bitno da je bebica zdrava..bila ona 2500 ili 4500g.
    I ja se nadam manjoj bebici jer zadnji malac od 4kg se napatio pri porodu..nije ni on bio nesto ekstra velik ali s obzirom da imsm usku zdjelicu ipak se nadam bebici do 3500..ali to cu u petak vidjeti kako napreduje.

Tyna24
    15. Prosinac 2015. 19:27

kod nas je takva procedura... ako beba ima manje od 2600g, ne puste doma... dok ne dođe bar na 2700
    zato se bojim...

Naanaa2
    15. Prosinac 2015. 19:44

Tyna, ne brini. Mog su malca 10 dana prije termina procijenili na 2700. Rodio se 2 dana prije termina sa 3060, izgubio samo 80 g i poceo se penjati sa kilazom. Mene je isto bilo strah, samo da predje 3 kg. A tvoja beba je vec sad sigurno presla 3 kg, a imas jos 2 tjedna. Bez brige!

• mama@
    15. Prosinac 2015. 22:10

Tyna ne sekiraj se oko kila. Bit ce bebica taman kad dode vrijeme za van.
    Rekla si u petak ides na pregled?
    Ja sam u ponedjeljak kod svog gin koji ne gleda na uzv. Za to se moram ekstra naruciti u bolnici tako da cu kroz 1-2 tjedna saznati tek koliki je moj malac.
    Do tada mogu i roditi komotno

Axia jeli te stogod popustilo?
    Kako si danas?

• mama@
    15. Prosinac 2015. 22:12

Terminuse moje, jeste namjestile kindere? 
    Ja svoj jos nisam

Ines24
    15. Prosinac 2015. 22:25

Mama ja isto nisam još, iako prekosutra ulazim u termin nekako mi se još rano čini  a i za vikend moram još oprati posteljinu, pelene i ručnike 
    Planiram ga poslije Božića sastaviti, ako to dočekam u jednom komadu  ako ne, sastavit će ga dragi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.