Anaheja, bas mi je zao, draga... 😔 Ne preostaje nista drugo nego nadati se da ce se stanje popraviti... Drzi se 😔
Just smile kako je bilo na pregledu?
Ja sam jos uvijek zatvorena, cerviks smeksan, nemam trudova... Jedino sto je malac vec na 3550, a prosli tjedan je bio na oko 3100 😄 Mislim znam da znaju malo fulati, ali ovi imaju valjda najnoviji uzv i uvijek gleda i 4D, valjda ne moze toliko fulati.. Bas me to iznenadilo
maliv, mojoj šogorici su u 38 tj rekli da mala ima 3750kg. a rodila se u 40 tjednu s 3700...
mene baš zanima kolko moj ima kg sutra budem znala... pred 2 tjedna imao je 2770.
makar mi govore da super, nebude velika beba, lakše ću rodit, mene kopka po glavi ako bude imao manje od 3kg, i onda još izgubi u bolnici, nebudu me pustili doma
Tyna zasto te nebi pustili doma? Prijateljica mi je rodila malu sa 1700 i cim je skupila 2kile vadili su ju iz inkubatora. Pustiti ce doma ako nema zutice i beba je nakon prvog pada na tezini pocela opet dobivati. Ako ne dobiva opet nece niti ono od 5 kila pustiti.
tyna nemoj brinuti da ce imati premalo, vec sad je pravi decko koji vjerojatno ne bi imao nikakvih problema ni da se sad rodi... Vidjet ces kad te iznenadi sutra ☺️
Tyna ma ne brini se..nece biti mala bebica..oko 3300-3400g ce biti sigurno..a to je taman.
Moja prijateljica je rodila malecku od 2700/47 u terminu i jos je mala izgubila (sto je normalno) 300g i vratila se kuci sa strucom od nepune 2,5 kilice.
Bitno da je bebica zdrava..bila ona 2500 ili 4500g.
I ja se nadam manjoj bebici jer zadnji malac od 4kg se napatio pri porodu..nije ni on bio nesto ekstra velik ali s obzirom da imsm usku zdjelicu ipak se nadam bebici do 3500..ali to cu u petak vidjeti kako napreduje.
kod nas je takva procedura... ako beba ima manje od 2600g, ne puste doma... dok ne dođe bar na 2700
zato se bojim...
Tyna, ne brini. Mog su malca 10 dana prije termina procijenili na 2700. Rodio se 2 dana prije termina sa 3060, izgubio samo 80 g i poceo se penjati sa kilazom. Mene je isto bilo strah, samo da predje 3 kg. A tvoja beba je vec sad sigurno presla 3 kg, a imas jos 2 tjedna. Bez brige!
Tyna ne sekiraj se oko kila. Bit ce bebica taman kad dode vrijeme za van.
Rekla si u petak ides na pregled?
Ja sam u ponedjeljak kod svog gin koji ne gleda na uzv. Za to se moram ekstra naruciti u bolnici tako da cu kroz 1-2 tjedna saznati tek koliki je moj malac.
Do tada mogu i roditi komotno
Axia jeli te stogod popustilo?
Kako si danas?
Mama ja isto nisam još, iako prekosutra ulazim u termin nekako mi se još rano čini a i za vikend moram još oprati posteljinu, pelene i ručnike
Planiram ga poslije Božića sastaviti, ako to dočekam u jednom komadu ako ne, sastavit će ga dragi
Sortiraj odgovore
Najstariji