Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    15. Prosinac 2015. 13:09

Ja sam nakon poroda bila mrsavija nego ikad. Bokovi ne ostanu vidljivo siri ali primjetis razliku prije i nakon poroda. Ja sam ionako sva uska tako da malo bokova i nije za odbaciti.
    Tyna pa nisi ni dobila 10 kg
    Meni je nakon oba poroda odmah otislo 6 kg..

Tyna24
    15. Prosinac 2015. 13:32

pa ajde 6kg ako ode, nek onda još ostanu 2. hahahaha
    vidjet ću sutra u TA, možda sam još koju kilicu nabrala od prošlog tjedna

axia
    15. Prosinac 2015. 13:56

tyna, ako ti treba, dam ti ja svoje, iovako imam viška xD

Mrkvica2
    15. Prosinac 2015. 14:03

Linakarolina tako i meni pase malo bokova, nikad ih nisam imala. A i koja kila mi nije na odmet.

Sise su mi se smanjile kako se uspostavila ponuda i potraznja, malo su vece negoprije trudnoce ali nista ekstra.

allegrazg
    15. Prosinac 2015. 14:07

cure kaj se tiče šavova, neki dan mi je dragi gledao i rekao da konci vise ko da bu svaki cas otpali,a danas da ih vise ne vidi...al mene i dalje pecka i bolucka to dolje i svrbucka čak...a iscjedak mi je sad postao nekakav oker,više nije ni krv ni smede...jel to ok?
    dragi mislio da je neki gnoj,pa se uplasio.

LinaKarolina
    15. Prosinac 2015. 14:20

Allegra takav iscjedak je sasvim normalan..to su ti tzv. lohije..to samo znaci da se oporavljas ali nije iskljuceno da ces jos krvariti.
    Rez ces jos neko vrijeme osjetiti..svrbi i pecka jer zarasta.

A je sve volimo dati dragom da nam gleda dolje

Anaheja
    15. Prosinac 2015. 14:30

Drage moje, baka mi je u komi   i ne nadaju se da ce se probudit. Sutra idemo u posjete pa cemo vidjet kaj dalje... Nekako se ne nadam cudima. 

Bila sam danas na burzi na sastanku sa savjetnicom i zena mi je postavila najretardiranije pitanje koje sam cula u trajanju trudnoce... Da kak to da tak malo pred porod a uopce nisam debela?! Kojeg vraga bi to trebalo znacit? 

Sa iscjetkom se i ja borim. Ima dana kad je super i dana kao danas.... Curi u potocima... Uopce mi nije jasno odakle...

axia
    15. Prosinac 2015. 14:55

anaheja, draga, drži se. nadam se da će baka unatoč lošim prognozama biti bolje.. prošla sam vrlo slično prije mjesec i pol pa znam kako ti je. koliko god je teško, pokušaj ostati pozitivna zbog srčeka koje kuca ispod tvojega....
    a što se glupih pitanja vezano za težinu tiče.... sva sreća da imamo dva uha- nekima ne paše ako se udebljamo, drugima jer se ne udebljamo. ne razumijem zašto je ta težina uvijek, ali uvijek predmet rasprave. kolika sam, tolika sam, što se to koga tiče???

Tyna24
    15. Prosinac 2015. 15:04

ajoj anaheja, drži se... nadam se da bude baka oke...

pa da.. te kile su prva tema razgovora kod trudnica. heh. valjda nemaju kaj pametnijeg reči pa onda okrenu na kile.uvijek tak bilo i uvijek bude, valjda... ja nikad ni jednu nisam pitala kolko se udebljala niti komentirala dal je debela ili ne. ma.. sto ljudi, sto čudi...

Ines24
    15. Prosinac 2015. 15:19

Anaheja drži se, nadam se da će ipak vijesti biti dobre, budi jaka zbog bebice 

Pepita draga kako si ti? Kako se snalazite otkako ste došle doma?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.