Dobro jutro svima :)
Mi pijemo kavicu i sve čekam da se idem spremati na pregled u 2 (just smile, sretno i tebi)
Gagica neeeešto se sprema kod tebe, izgleda
Ja isto imam taj iscjedak, nekad slabiji, nekad jači, a nekad filing da baš curi ko iz pipe, ali kad pogledam, nema ništa puno.. već sam ne znam koliko para potrošila na dnevne uloške nama je gin objasnila da se puknuće vodenjaka (u većini slučajeva, naravno postoje iznimke) ne može fulati, jedino ako je visoko prsnuće, ali to je onda druga stvar
i mene iscjedak nekad iznenadi. tak da i ja znam razmišljati dal je iscjedak ili plodna voda. stvarno je veliki flek na gačama, ko da sam se popišala.. ali pretpostavljam da je plodna voda, nebi se to dogodilo samo jednom i poslje ništa... valjda bi curilo malo više pa bi skužila.. ovak mislim da je iscjedak. a bebač se miče, tak da nisam zabrinuta
malyV, visokog prsnuća sam se i uplašila, ali sad sam malo mirnija, kako kaže tyna, da je plodna voda, nebi curilo pa prestalo...
Gagica mene je uhvatilo to ciscenje ali za vrijeme prvih trudova koje ctg jos nije ocitavao. Isla sam na wc valjda sto puta i povracala sam.
Sto se tice visokog prsnuca i to se skuzi. Frendica je imala i skuzila otisla na hitnu i ostavili je, a i uostalom na uzv vam vide koliko ima plodne vode. Mislim da to nemozete ne skuziti.
Tyna pa ti ces se onda brzo na svoju tezinu vatiti. Ja sam na porodu izgubila 10 kila a dobila 17. Taman su mi ove koje su ostale i falile, samo vise ne stanem u stare traperice, mislim da su mi bokovi ostali siri.
Mrkvice bokovi ce ti uvijek ostati siri..
Ja sam nakon svakog poroda vratila brzo kilazu a odjecu pocela kupovati vecu
MM kaze da mi barem guze ista ostane..ali s obzirom da sam u plusu 9 kg i sve je u trbuhu..necu ga obradovati
Ja sam oba puta osjetila kada mi je pukao vodenjak..doslovce osjetis kao lagani udarac iznutra i mislim da ne mozes fulati jer cim se ustanes pocne se slijevati..
😵 a neznam vise...toliko laznih uzbuna...valjda cu prepoznati pravu!
Svejedno sam sutra u TA na pregledu...pa nek me ostave ako treba.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Dal baš svima bokovi ostanu širi? I kad sam bila najmršavija bokove sam imala izraženije
Ines ne mora biti...ovisi o gradji,konstituciji, genetici... Svi smo mi individue za sebe...
Ja znam masu zena koje su se poslije vratile ma staro. Meni nakon prve sve se vratilo na staro.
Tako da je pravilo da NEMA PRAVILA. 😁
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Odlično onda, uostalom trebala sam se sjetiti svoje mame, njoj se bokovi nisu proširili... A sad vidjet ćemo kako će biti meni
meni se bokovi nisu proširili... niti sise zrasle. lol. neće mene ništa... i nebi se bunila da sam više kg nabrala, jer bi mi baš dobro došlo bar 5kg više nego što sam imala... ali to valjda tak ide... one koje se neću udebljati puno, njih se lovi, a mene neće i neće...
ako na porodu izgubim 10 kg ko ti mrkvica, onda budu me same kosti ostale...
Sortiraj odgovore
Najstariji