Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    09. Srpanj 2015. 20:49

allegrazg ja to još odrađujem britvicom onako klasika, naravno da će postajati teže,ali nismo ni prve ni zadnje kako druge tako i mi :P ja nemam iskustva sa nikakvim voskom zapravo imam sa šećernom pastom, imam novi epilator korišten svega dvaput eno u ormaru stoji za ukras i mene boli to čupanje od epilatora, a Mrkvice svaka čast meni moja šećerna nikaaad ne uspije, pa sam kupila a eno nemam ja to živaca sebi raditi traje i traje lakše potegnuti britvicom i bok... a ako će biti sila da stvarno neću moć noge izdepilirati, onda ću se raspitati za depilaciju šećernom..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    09. Srpanj 2015. 22:39

Mrkvica ma za sušenje bih se već nekako i snašla, dosta sam čitala o tome i ideja da ih imam mi se stvarno sviđa jako, ali eto jedini minus trenutno je taj što ne znam gdje bi ih skladištila tj nemam mjesta za još jednu košaru/kutiju u kupaoni.. šmrc.. vidjet ćemo još ima vremena, možda uzmem onako klasično kako je moja mama radila tetra pelena, švedska pelena i zaštitne gaćice, samo bi prokuhala dnevno i to je to,a katkad je mjenjala samo tetru, a malo je staromodnije ali prije bih sa time uspjela hahah

a šećernu pastu da sad radim ne da mi se zezat, možda stvarno odem na depilaciju.. a za fulanje ne brinem, moje frendice su to radile sa ogledalcem tj pomagale su si njime, i da jednu je čak muž depilirao hahah :P

🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    10. Srpanj 2015. 08:12

kak smo jutros mamice? čini mi se da je opet vrućina krenula..
    kaj se depilacije tiče, odluka je da ipak počupam samo ove po nogama, za brazilku bum pričekala da vidim kaj bu mi doktor rekao, simpa je, pa bum ga pitala 
    kak vi stojite kilama? ja sam dosada dobila samo kilu, a jedem više nego prije, pa si mislim da sam možda dosada trebala više dobiti...
    jesam malo preopterečena sa svačim, ha? 

Pepita2109
    10. Srpanj 2015. 08:31

šta se tiče vrućine kod nas je zasad baš ugodno, čak i svježije dosta, nadam se da će potrajati danas cijeli dan,a ne do podneeva

🙏👸👸🙏❤️

dillb
    10. Srpanj 2015. 08:48

pozdrav svima, posebno allegrazg - jer si nam nova. 

za platnene pelene vam ne treba nikakva veća kanta od one klasične koja se koristi za pranje podova i slično. evo, dvije godine konstantne uporabe - otprilike 13-ak pelena je svaki put u mašini zajedno sa svom njegovom robicom koju je isprljao u tih 2 dana. pere se na 60 stupnjeva, uz obvezno predpranje, moja mašina ima funkciju "baby care", ali mi dodamo još jedno ispiranje. ljeti ih sušim vani, po zimi ih sušim ispred peći jer se grijemo na drva. zimi ulošcima treba malo duže da se posuše, ali NIKAD u ove 2 godine upotrebe nam nije zafalila pelena - čak i kad je mališa imao proljev. 

pepita, ako kupiš kineske pelene sa ebay-a, one su pocket tako da njih kompletne pereš - izvučeš uložak, ispereš, baciš u košaru. ako imaš zaštitne gaćice/cover (one nemaju prednji džep), onda možeš koristiti nekoliko puta isti - samo mijenjaš tetre/pelene/uloške. reci ako nisam bila dovoljno jasna, meni to u glavi zvuči razumljivo..... 

što se tiče ispijanja vode, nisam vodopija i pijem je onoliko koliko mi organizam traži. znam da se voda u organizam unosi i na razne druge načine, pa se ne zabrinjavam. nisam jedna od onih koja se tjera na pijenje vode i ispijanje 8 čaša dnevno. to mi je nekako previše. ne osjećam se dobro kad popijem previše vode. 

sa strojčekom depiliram noge, a sa brijaćim aparatom međunožje. jednostavno mi je preosjetljivo za bilo kakav drugi oblik uklanjanja dlačica. probala sam svašta. kad više ne budem mogla sama, imam muža koji će to rado odraditi i onda ću mu cijeli život biti dužna. (to je jedna od naših internih zafrkancija). 

Mrkvice, znam da epilepsija zna biti zeznuta, ali kad dođe tvoje vrijeme za porod - bit ćeš nam u mislima i molitvama. bitno je da medicinsko osoblje zna za situaciju. žene poput tebe me čine još hrabrijom i hvala ti na tome. 

allegra, mislim da je to shimmer negdje napomenula - na tabletama i ostalim proizvodima najčešće piše da nisu za trudnice jer se na trudnicama ne vrše ispitivanja. ali je jako važno da doktori i ljekarnici znaju sastave i spojeve ljekova, tako da mogu prepisivati trudnicama ono što je najsigurnije za njihovo stanje. 

ajme koliki post. nemojte se ljutiti. i još nešto - pitajte što god vas zanima, ne davite me. 

Pepita2109
    10. Srpanj 2015. 09:05

dillb hvala na objašnjenju ma znam ja šta su zaštitne gaćice i njihovu funkciju samo eto prije su bile dosta drugačijeg izgleda, obične gaćice od, nepropusnog materijala baš onako meka plastika nekako, a sada kada tražim izbaci mi tipa www.ebay.com/itm/New-Boy-Girl-Baby-Infant-Solid-Cloth-Diapers-Nappies-Cover-Reuseable-Inserts-Hot-/291471065358?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item43dd07810e  a sad da li je to zaista to ee to me muči, jer ako je to to onda bih rado kupila te covere, i u njih ubacivala uloške i tetre, jer njih će mi biti jednostavnije održavati jer ih mogu samo fino iskuhati na klasičan način.. jer ja u 21 st imam mašinu koja je stara preko 20godina, velika je dosta, nema puno opcija nego onako klasika i ni slučajno ne smije biti ni trunčicu praznija nego što treba, a zaista radi i ne bi je htjeli mjenjati još..
    i ne gnjaviš više mi tebe gnjavimo :P

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.