Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    09. Srpanj 2015. 18:57

evo uspjela 

allegrazg
    09. Srpanj 2015. 19:03

kak stojite s pijenjem vode? ja oduvijek pijem malo vode, a ni sada se ne mogu pohvaliti s više od tri čaše dnevno...

Tyna24
    09. Srpanj 2015. 19:12

allegrazg, dobrodošla
    piiiiiiiij više vode... ja popijem 2-3 litre dnevno sad po toj vručini. jako je važno da u trudnoći ne dehidriraš, a kaj su ti 3 čaše dnevno

Tyna24
    09. Srpanj 2015. 19:22

i ja sam bila kao ti, ali sad sam stalno žedna.. i u noći se znam probuditi i popiti pola flašice vode ( uvijek imam vodu pored postelje)

Mrkvica2
    09. Srpanj 2015. 19:40

Nema me jedan dan i bas sam u zaostatku  

Pa da krenem.. sto se tice platnenih pelena svaka cast ali ja mislim da bi se tesko snasla.. nisam nikad mijenjala jednokratne a kamoli te. A i u vezi njih me najvise ubiti pati kuda bi ih skupljala do pranja jer sam citala da se one peru same a bome vrtiti praznu masinu se ne isplati.. stim da male bebe trose dosta pelena na pocetku. Neznam.. a i ovo sto pepita kaze neznam kako bi se dragi snasao sa njima..

Kod nas je napokon zahladilo malo.. nadam se da ce potrajati bar malo jer ono nije za izdrzati vise bilo.

Alegrazg dobro nam dosla i cestitam na bebici. Sto se tice pokreta ja sam 20+4 i sada ju osjetim svaki dan, prije nisam svaki nego ev svaki drugi, ali sada se to ustabililo.. i slazem se sa tyna24  obavezno pij vode. Tri case nisu nista a koristiti ce ti.

allegrazg
    09. Srpanj 2015. 20:24

hvala Mrkvice 
    curke, kak stojite s depiliranjem? iskreno, više nemam živaca za britvicu kojoj sam vjerna oduvijek i išla bi na brazilku i noge voskom, ima frendica super žensku. kakva su vaša iskustva?

Pepita2109
    09. Srpanj 2015. 20:32

allegrazg znam kako ti je šta se tiče vode i sama sam takva samo ja se tjerala uvijek,ali voda ti je jako bitna, em zbog trudnoće, em zbog vrućina i tjeraj se što više, ja sa sobom nosam bočicu i svako malo, sada otkad sam trudna stalno sam žedna..

kod nas se vani sada napoookon može disati, još da tako ostane bilo bi super

Mrkvica skladištenje platnenih i mene muči pošto mi je kupaona ono pošteno mini i jedva je stala ova jedna košara i više doslovno ništa ne stane u nju... a stvarno su mi zapele za oko onako pošteno..a ništa ja ću proučavati i dalje pa ćemo vidjeti, makar i to za mašinu mi je zeznuto jer mi imamo stvarno velik bubanj i jedva napunim mašinu, hahaha, a jebemu miša pa to nije normalno

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.