Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    10. Srpanj 2015. 15:20

Ma meni za sad ne fale jer ih ni inace po ljeti nisam nosila... sad nosim kombinezone,kratke hlacice i duge lagane na gumu..u biti sve normalno samo bez patenta i dugmadi...  a za jesen i zimu vec mislim dta cu kako cu jer mi ni jakne nece biti dobre raj dio mene steasi sad je lako ljeto mali trbuscic 

JuicyFruit
    10. Srpanj 2015. 16:21

Ja imam dvoje trudničkih traperica koje nosim u danima kada nije prevruće. Naravno ne kopčaju se i dovoljno su nisko rezane da me ne stišću.

Novo pitanje: koliko često vam doktor radi ultrazvuk? Meni svaka 4 tjedna i mislila sam da je to super dok danas nisam pročitala članak na Rodi u kojem piše da je uzv štetan za bebu  i sad se malo brinem i ne znam dal da mu sljedeći put kažem da mi ne treba...

Mrkvica2
    10. Srpanj 2015. 17:53

Na samom pocetku sam imala dva s razmakom od dva tjedna, kasnije isto svaka 4 tjedna.. citala sam i ja to, ali nekako mi to ne drzi bas vodu jer sumnjam da bi toliko doktora provodilo tu pretragu da je toliko stetna. Nije to rendgen ili mr pa da je tako stetno

shimmer
    10. Srpanj 2015. 17:59

a da vam ne radi uzv na svakom pregledu, bilo bi "joj nisam dugo vidjela bebu" 

ja sam prije trudnoće isto bila protivnik previše uzva, a sad im se veselim kao božiću.
    nisam pronašla niti jedan medicinski članak ili studiju , dakle, ne post na forumu ili članak na portalu koji ukazuje na štetnost uzva za plod.

daleko od toga da se trudnoća ne može iznijeti i s manjim brojem uzva.
    daleko od toga da ne vjerujem da uzv na neki način ipak smeta bebi.
    ali da joj šteti, nema dokaza.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    10. Srpanj 2015. 18:21

dillb puuuno hvala :)

šta se tiče uzv i štetnosti, kao i sa lijekovima da su toliko štetni ne bi ih radili.. ali sam čula da im smeta frekvencija koju uzv proizvodi a mi naravno ne možemo čuti, ma ko će to sve znati 100 priča najmanje

traperice imam samo jedne jedine i iskreno nisam ljubiteljica traperica, radije si kupim tajice sa printom da izgledaju kao traperice..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    10. Srpanj 2015. 23:21

Slazem se s curama.. mozda im nije ugodan ali nije stetan. Ni meni nije ugodan pregled kod ginica pa pretrpim heheh a kao sto je shimmer rekla veselim im se kao bozicu 😊

• mama@
    11. Srpanj 2015. 14:14

Hola 
    Traperice vise ne nosim jer meni smetaju kod sjedenja. Stiscu mi stomak a taj osjecaj ne volim. Evo dok je ljeto ja sam u tajicama dugim, kratkim i haljinama. Imam more haljina i obozavam ih jer nemaju nista preko stomaka.
    Sto se tice uzv... meni su ga radili svega 2 puta. Prvi puta kod ginekologa da potvrdi T i drugi puta neki dan u bolnici s 13 tt. U ni jednoj trudnoci me nisu pratili tako cestim uzv kao vas. Kroz cijelu T sam imala mozda 4-5uzv. Mislim da ni ova nece biti drugacija.

• kikica91
    11. Srpanj 2015. 14:14

Drage moje cure imam jako zalosnu vjest.... po drugi puta ove godine gubim svoju bebu.... nemogu vam opisati kako se osjecam izgubljena sam skroz.... naime jucer na pregledu u 9tj smo ustanovljeno je da je prije cca 1-2 dana prije stalo srceko.... moram se naruciti na ciscenje u bolnicu.... umrjet cu od tuge..... tako da drage mame cuvaj te se i voli te svoje andele. .ja cu se na nejo vrijeme povuci sa foruma jel nemam snage vise za nista.... pusa :'(

dillb
    11. Srpanj 2015. 14:21

kikice, strašno mi je žao..... voljela bih ti reći nešto pametno, ali sumnjam da bi ti to pružilo utjehu. u mislima i molitvama si.... samo hrabro, draga, nemoj klonuti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.