Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    11. Srpanj 2015. 14:28

nije bitno jesu li traperice ili bilo koji drugi odjevni predmet, ako stišće trbuh ili stvara neku drugu vrstu neudobnosti - ja izbacujem. sve ostalo nosim bez zadrške. 

slažem se s curama, da je uzv tako štetan - ne bi ga radili tako često. ako se ne varam, uzv se rabi i u terapijske svrhe.... 

veselim se sljedećem tjednu - dva dana godišnjeg, Roda-ina radionica o dojenju, sastanak s doulom i pregled. 

Tyna24
    11. Srpanj 2015. 14:48

kikica91, žao mi jee... nemaš pojima kolko kad sam pročitala tvoj post zaboravila sam na sve što ste prije pisale... u šoku sam... neznam zbog čega se to događa? uopče neću misliti da bi se to moglo dogoditi i meni i mojoj bebi

Pepita2109
    11. Srpanj 2015. 14:55

dillb tebe puno toga očekuje sljedećeg tjedna, baš super..
    kako si došla do doule?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    11. Srpanj 2015. 15:49

Dillb tebi je iduci tjedan skroz napet 
    Bas super . Volim takve guzve. Sretno na pregledu.

shimmer
    11. Srpanj 2015. 16:12

kikica91, jako mi je žao i potpisujem što su rekle ostale cure.
    nadam se da ćeš nam se javiti brzo. šaljem ti veliki zagrljaj 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• buffy
    11. Srpanj 2015. 16:40

kikica91, jako mi je žao i potpisujem što su rekle ostale cure....drzi se

@JustSmile@
    11. Srpanj 2015. 19:19

Kikica91 neznas koliko mi je zao.srce mi stade na trenutak,zelim ti da se drzis,ne odustajes i imas vjere.samo hrabro!odmori,isplaci koliko moras,poslije znaj da 2andjela gore mole za tebe.nemoze uvijek biti lose! Imaj vjere i nadam se sa se uskoro cujemo! ♡♡♡♡♡ sve smo sa tobom u mislima!

neka vam ultrazvuka svaki mjesec,meni je bio 1.u 7.tjednu,iduci u 18om.sada sam u 12om i cini mi se kao vjecnost.zato uzivajte u vidjenju svog zlata.barem znate da je sve ok.i kao sto je netko gore napisao,da ga nema onda biste se zalile.(evo upravo kao i ja -.- ) ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    12. Srpanj 2015. 06:01

Kikica91 jako mi je zao sto ponovno prozivljavas nesto tako grozno.. nadam se da ces to uspjeti prebroditi. Drzi se ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.