Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JuicyFruit
    10. Srpanj 2015. 09:53

Ja bi s vama još o kilama jer me to sad malo muči...
    Ja sam fakat dobila jako puno, u samo 19 tjedana imam već +7  nisam imala nikakve mučnine, sve mi je fino i prva tri mjeseca sam bila stalno gladna! Sad se to malo smirilo i jedem normalno, ali svejedno dobivam konstantno na kilaži. Ne izgledam si nešto predebelo jer je većina otišla u cice i trbuh, ali doktor me svaki put upozori... Od slatkog uglavnom jedem voće i paše mi kuhana hrana i salate tako da mogu jedino smanjiti porcije.
    Ima li ijedna od vas da je u sličnoj situaciji?

dillb
    10. Srpanj 2015. 09:55

lady, imamo preglede isti dan. fora. :)

da, probadanje, "peckanje" - ali baš u maternici.... sve su to normalne pojave. ako prestanu pri promjeni položaja - to ti je signal da si napravila upravo ono što si trebala napraviti. 

mene moj klinjo "šora" ovih dana, da mi se kolege već smiju. stalno neke čudne zvukove ispuštam i trzam se na stolici. uh.... bit će toga još... 

• buffy
    10. Srpanj 2015. 12:19

allegrazg dobrodosla nam ... Sto se tice depilacije ja se brijem britvicom od uvijek tako da sam sad nastavila... Polako se pripremam za akrobacije.. al kao sto je netko reko kako druge tako cemo i mi 
    dillb super si.. hvala ti na svim tim lijepim objasnjenjima 
    Što se tiče kila ja sam na +3..ovih zadnjih tjedana sam pretjerala, odnosno nisam se dovoljno kretala ... Mene isto jos zna zabolit... zanimljivo mi je bilo sinoc me probudila bol i kad sam se okrenula prestalo izgleda da nekome nije odgovarao kako lezim 

• mama@
    10. Srpanj 2015. 12:26

Oooo koliko postova i stranica. Majko moja. Ne mogu vas ni pohvatati. Alegrazg dobrodosla i cestitam.
    Sto se kila tice mene to ne muci niti najmanje. U obje trudnoce sam dobila 16 kg i bilo je u normali. Nadam se da budem tako i ovu. Za sad sam dobila 1 kg 
    Sto se tice pelena, ostajem na jednokratnim. Vec lagano lovim akcije i kupujem.
    Kod nas je ugodna temp i danas. Nocas sam se napokon naspavala. Ubi me samo ovo piskenje u noci. Sad jos pijem Ninur i tekucine na galone...nije ni cudo sto piskam stalno

Mrkvica2
    10. Srpanj 2015. 12:57

Cure kako sam pocela gledati tu opremu za bebe, pa smo nesto vec i dobili pocela me zabrinjavati tus kabina hehe. Kadice za bebe su dosta velike pa cak i ne stane u tus kabinu.. zna li koja kako izaci na kraj stime? I zanima me sto je stvarno potrebno od kozmetike za bebu.. mozda ce iskusnije mame znati odgovoriti, jer na netu svugdje nesto drugo pise..

Mrkvica2
    10. Srpanj 2015. 12:59

E da i kad smo kod pelena, da li uzimam odma najmanju velicinu, 0 ako se ne varam ili su one premale?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.