Evo napokon zahladilo i kod nas... nocas sam se cjedila. Budila se sva mokra. Uzas. Danas vec druga prica. Lakse disem.
Vidim respisale se vi o platnenim pelenama. Sve dobre strane potpisujem i uvijek sam za prirodne materijale. Samo to vise nije za mene. Ne planiram vise imati djece. A uz sve silne obveze i s time da ce biti cića zima kad rodim i tesko ce se susiti platno, planiram ostati uz jednokratne pelene
mama ja kad sam se sinoć probudila, ja cijela bila mokra, a tek jastuk ajmeee meni, i sada nije nešto bolje, bar vani ja sam u kući doslovno sve zatvorila i uključila ventilator i sada je ugodnih 28 stupnjeva,ali se isto tako nadamo malo padu temperaturica da se oporavimo od ove sparine..
a šta se tiče platnenih, ja sada samo prikupljam informacije i iskreno samo sam se pogubila hahah.. ali u svakom slučaju odlučila se ili ne, prvo moram probati da bih znala tako da ću svakako kupiti probnih 10-ak komada, samo moram još gnjaviti dillb
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mama, slažem se s tobom... nisam ni pomislila na platnene... iako mi zvuči privlačno, još u zimi to sušiti.. ne hvala... nemam sušilicu
kod nas je zahladilo,jučer je padala tuča, u noći kiša. ja sam u dugim rukavima cijeli dan, konačno sam se naspavala ovu noć, baš je osviježilo
Tyna24 jedino mi je to sušenje zasad minus jer, i ovako kad je zima ne znam kud ću s robom, jer nemamo radijatore nego peć na drva, prvo ću ih još proučiti, pa za probu uzeti, ako mi se neće sviđati spremit ću za krizne situacije ako zafali pelena :P
🙏👸👸🙏❤️
Pepita isto imamo pec na drva .ja mislim da je to jos lakse na ono kucno susilo i nek se susi kad je ruzno vani, a kad puse onda cu ih vani normalno...nije da nemamo lijepih dana i po zimi
isto mislim s e baya za pocetak uzet nekaio mi je jeftinije a cisto da vidim kako cu se snaci, ako ne bude islo da mi nije bas zao novaca koje sam dala
evo još jedne buduće mamice
mi smo danas 19+0, čekamo malu pišulju, termin nam je 03.12.
pregled nam je bio zadnji prije tri tjedna i doktor je rekao da dođemo za pet, šest tjedana, a ne za četiri ko inače, da može napraviti anomaly scan tak da bu me izludilo još deset dana išćekivanja
imam jedno pitanjce, još prije trudnoće našli su mi inzulinsku rezistenciju, pa pijem Siofor. pije li to još netko od vas? u tabletama piše da nisu preporučljive u trudnoći, čitala sam po forumima da su sve cure koje su pile rodile zdravu dječicu, doktor kaže da ne brinem, ali ja brinem o svemu
ak to već negdje piše ispred, oprostite kaj gnjavim, ali ima hrpa postova ispred, pa nisam sve stigla pročitati
buffy čak sam mislila iznad te peći ugraditi ono sušilo na zid šta se izvlači pa bi bilo stvarno lako
allegrazg dobrodošla u zimske bebe i čestitam na pišulincu, da iščekivanje od pregleda do pregleda je najgore,ali navodno i zdravije za naše bebe..
Šta se tiče terapije koju piješ, ja je ne pijem,ali svakako ću te pokušati utješiti time da je opasno ili da će imati neke loše posljedice da bi ti ih doktor svakako ukinuo
🙏👸👸🙏❤️
hvala Pepita
tak si i ja nekak mislim
kaj se tiče pokreta bebe, počela sam svoju curku osjećati prije par dana ko neko kuckanje i migoljenje
jel vi osjetite bebu isto svaki dan ili nekad više puta,a nekad manje?
očito sam nekaj zaribala s ovom trakicom u potpisu
idem istraživati kak to složiti
Sortiraj odgovore
Najstariji