dillb moja mama je sa nama u početku koristila platnene pelene + švedske + zaštitne gaćice, to je onako ona klasika.. e sad ja vidim da ima i ljepših verzija,ali nažalost za mene je to prilično skupo, kakav tip platnenih predlažeš? šta sve treba uz njih
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dillb hvala na objasnjenju 😊 vidjela sam na e bayu da imaju platnene pelene koje su dosta jeftinije nego kod nas pa dali mozda znas kakve su te? Si narucivala ili vidjela ih?
Pepita i meni je skupo..mislila sam sad vec narucit koju i za pocetak da ih imam par da vidim kako cu se snac i tako to..al nekako sto se novca tice mi se cini da dodjem na isto jed i jednokratne treba kupovati mjesecno ili vise puta to ne znam a ove kupim pa imam ja to tako gledam
buffy baš i ja gledam i šokirana sam koliko je jeftinije
http://www.ebay.com/itm/10pcs-10-INSERTS-Adjustable-Reusable-Lot-Baby-Washable-Cloth-Diaper-Nappies-/191427066495?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c91f13a7f
ima i više, ovo je samo prvo na listi i ostala šokirana
🙏👸👸🙏❤️
Pepita to sam i ja vidjela i ostala paf jer kod nas su bas skupe..pa da vidim u cemu je fora odim sto su ove od kineza a ove baljda nasa proizvodnja..al nekako ni u to ne vjerujem..mozda je kod teta koje doma sivaju i prodaju al na ovim nasim web shopovima
ja imam kineske, marka chibolo, ali sam ih kupila tu kod nas - od hrvatskog uvoznika. cure su kupovale te preko ebay-a i zadovoljne su....
buffy ja iskreno čisto sumnjam da je sve ovo tu naša proizvodnja, gdje god da dođem kina,kina, kina ili turska hahah
a morat ću još malo proučiti i tražiti iskustva
🙏👸👸🙏❤️
buffy, imaš pelene koje šivaju tete šivalice (flafi, lulapu, roda...). one same nabavljaju materijal i ne proizvode pelene u masovnim količinama, troše svoje vrijeme pa imaju takve cijene. s tim da je kvaliteta neupitna.
kinezi ipak imaju tvorničku proizvodnju pa je i cijena drugačija.
jedino su ove pelene koje su proizvedene tu po EU cjenovno dosta nepovoljnije od ostalih (milovia, close, bambino mio....). ja imam milovia covere i odlični su. imam i jednu close pop-up pelenu sa pripadajućim ulošcima, odlučna je. još imam namjeru nabaviti petit lulu jer ima dobre recenzije.
nadam se da vas nisam udavila. ispričavam se ako jesam. ako mogu još štogod "objasniti" - pitajte.
Sortiraj odgovore
Najstariji