Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    08. Prosinac 2015. 15:03

Sto se tice zavjesa... ja trebam promjeniti u nove. Kupila sam ih al jos cekaju. Sigurno je povezano s rodilistem.
    Za vikend vjesam zavjese

axia
    08. Prosinac 2015. 15:21

Mama, ja sam morala izbacit sve sto ima gumu i dira trbuh... Spavam u muzevoj majici...
    I de nemoj vec za vikend, pusti ga da se joa malo kupa :)

• mama@
    08. Prosinac 2015. 15:39

Ma necu ja njega potjerati axia. To mi je najbolji podstanar kojeg sam imala 
    Samo eto, da zna kako brojim dane vjerujem da bi i sam vec dosao.
    Bas sam nestrpljiva

axia
    08. Prosinac 2015. 15:41

E to potpisujem :) iako ce mi falit unutra...

MaliV
    08. Prosinac 2015. 16:16

Sve nas iste borbe muce 😄 Ja bi isto u jednom trenu da je tu, samo da ga primim u ruke i grlim i ljubim, a u drugom trenu mu pricam da slobodno jos malo ostane unutra, nije mama jos gotova sa svim pripremama 😄 Zavjese su gotove, ali nisam ih ja prala, pa sam izbjegla prorocanstvo 😄

Sto se tice dojenja, netko je bio jos prije stavio link na Rodin dokumentarac o dojenju, Mlijecna staza na youtubeu, dosta je dobar ☺️

Tyna24
    08. Prosinac 2015. 16:44

hahaha. sad opet ništ ne kužim... jesti ili ne jesti? renata govori natašte, vi ostale da ne treba...
    pa nadam se da je sve oke ako je jučer bilo. ja budem se najela, jer inače budem krepala tam gladna

Tyna24
    08. Prosinac 2015. 16:50

pa da... i to kaj veliš...  strah me tog pregleda plodne vode... a poroda me nije... nebi moralo biti obrnuto?

Ines24
    08. Prosinac 2015. 17:12

Ja sam jučer vješala zavjese, a curka je još unutra 

Nego, sada ima dosta mamica, jel otvorena nova tema na Bebama?

LinaKarolina
    08. Prosinac 2015. 17:13

Neznam imali kupnja zavjesa veze s trudnocom ali i ja sam kupila nove i odmah ih promjenila.
    Vidim da ste sve u zavjesama pa kontam da se one samo mjenjaju ili peru u trudnoci 

Da se ne smije jesti prije carskog onda bi nam svima prije poroda uz klistir ispumpavali i zeludac..jer nikada neznas hoces li zavrsiti na carskom.
    Ma..besmislice. 

Mama i Axia pa ovdje smo da podupiremo jedna drugu..dakle..ta sluz je cep! Pa neka netko kaze drugacije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.