Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dancccci
    08. Prosinac 2015. 22:00

Hm...ja nemam te zavjese...imam trakaste...ni pranja,ni vjesanja 
    Ja sam probala s prozorima...sve sam oprala i jos sam u komadu. Valjda ceka da pripremim sve za Bozic pa ce onda van :)

MaliV
    08. Prosinac 2015. 22:11

Ines i ja stalno gledam kad cemo se odvaziti otvoriti temu Zimske bebe 😁 Mozda sad nema toliko puno clanova, jos nas vecina ceka u redu hehe ali cure moje, ja racunam na tu temu, ne bi mogla bez vas u drugoj fazi 😄

Buffy nemam iskustva, ali zvuci kao dobar znak 👍🏼🎉

Tyna meni je naljepse Erik i Aleks 😄

Neki dan je netko stavio info za Rodinu skolu dojenja, pa sam se prijavila i stvarno je bilo lijepo i informativno. A zapravo sam se cijelo vrijeme pitala da li je jos netko od zimskih mamica bio tamo 😄

Anaheja
    08. Prosinac 2015. 22:13

I ja bi trebala prat prozore i zavjese... Ali nekako mi je za prozore prehladno... Razmislit cu jos o tome 

Axia, hvala za info o menstrualnim bolovima. Dal ti je mozda dr ista rekao kad ce radit uzv ili ista? Mislim... Meni je zadnji bio prije skoro 2 mj... 

A ime, Erik ako se mene pita 

• mama@
    08. Prosinac 2015. 22:24

Anaheja oni bolovi za koje smo pisali nisu bas menstrualni...nesto je bolnije i drugacije rasporedeno. Barem kod mene. I ja sam uvjerena da su moji bili cisti laznjaci.
    Nadam se da tebe ne muci isto to 

Ja sam na zadnjem uzv bila u 33tt i receno mi je da idem jos jednom kad krenem na ctg kako bi vidjelu velicinu bebe jer je nesto veci bio na zadnjem. A sad kad ce to tocno biti, nemam pojma. Valjda s 37 ili 38tt

shimmer
    08. Prosinac 2015. 22:27

danccci, pitaj neku susjedu jel joj treba oprati zavjese 

meni je najljepse lukas, ali ocito sam u debeloj manjini 

buffy, primjecujes li probleme s paralelnim koristenjem cice i bocice? mislim u vidu one konfuzije bradavice. koju bocicu koristis?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    08. Prosinac 2015. 22:29

Tyna meni Lukas, Aleks, Erik. Ali sva su lijepa mislim da ni s jednim necete pogrijesiti.

Buffy slobodno smanji malo.. bolje da to on iscica nego da vuce izdajalica. Bas sam sretna sto malisa uci i sto vam ide 

MaliV ja sam mislila otvoriti temu ali nije bas bilo bebica, sada su se zaredale ali su nam mame jos ili u bolnici ili jos nemaju bas vremena. Sada ce jos malo novi val bebica pa onda mozemo otvoriti kada nas se skupi jos malo ili odma vec.. kako zelite curke.

Iillany gdje si nam? Nisi nam se dugo javila. Nadam se da si dobro i ti i curica i da je sve uredu, da uzivate doma 

Pepita mislimo i na vas, javi se kad dodes sebi malo 

LinaKarolina
    08. Prosinac 2015. 22:43

Ja sam mislila da samo mi nemamo jos ime za bebaca a vidim da i vi koje ste blizu terminu isto imate dvojbe,trojbe.

Tyna ja sam rekla dragom da nije fora da se svida samo njemu i niti je fora da se svida samo meni..imamo prijedloge ali niti jedno nam nije wow.
    A ja volim komplicirati pa trazim ime koje ima neko znacenje..
    Kako mi je dragi rekao: " ma sto cemo ga zvati..doci ce on i sam" 

Eh da..sto se tice pranja zavjesa i moja sveki ih sve stavila prati..
    Ocito moja trudnoca i na nju djeluje 

@JustSmile@
    08. Prosinac 2015. 22:55

Meni opet prvo aleks,onda lukas pa erik. Ima tu nasih misljenja. ;) necemo ti pomoci bas,ipak cete morati sami.hehe.:p
    nas ce biti Marko. :) ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    08. Prosinac 2015. 23:19

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    08. Prosinac 2015. 23:24

.a jesam baksuz.to sam stavila linkove ovdje i uspjelo je a nece da mi bude u potpisu. :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.