Ne razumijem zašto smatrate da su besmiclice kad vam pišem svoje iskustvo, ja sam napisala da se ne smije jesti jer su me doslovce vratili sa stola s operacije nazad u rađaonu u kojoj sam provela cijeli dan, da dali su mi večeru nakon koje je prošlo dva sata kad sam krenula na operaciju i anesteziolog je vrištao na osoblje koje mi ju je i dalo jer se operacija ne smije raditi dok probava radi pa jel to bilo u želucu ili u procesu obrade. Uvijek možete pitati doktora koji vas je zaprimio.
Mozda je tako kod dogovorenog carskog ali zasto onda u bolnici zenama daju jesti u predradaoni a nemogu znati oce li im porod zavrsiti normalno ili ce ipak na carski.. i apsurdno mi je da ne jeden prije pregleda u TA radi straha da me ne upute na carski.
Proba,proba. :)
cackala sam oko ovog stickera koji vecina imate pa da vidim kak ce raditi.ak ga nema,hajde dajte mi savjet kako da ga stavim. ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
U TA si uvijek možeš nešto ponjeti, ja sam komentirala za ono razdoblje kad si već u predrađaoni, naravno i za bebe u terminu, mora da sam vas krivo shvatila
Vjerujem da svaka bolnica i svaki dr. ima stav o tome smije li se jesti prije carskog ili ne.
Eto..kod nas u OS te nahrane pa posalju na klistir pa na carski.
To sve ovisi o osoblju.
Ionako je malo tko gladan prije tako velikog dogadaja..a ako je carski hitan pa ne mozes zenu maltretirati s time sto je i kada jela.
Just Smile kada dovrsis ticker klikni na pseudoHTML kod forum signatures i u velikom prozoru ce ti se pojaviti link..zatim ga kopiraj i stavi na svoj potpis u profilu..
Justsmile odes na lilypie izaberes koji zelis pa onda treba pogoditi koji link kopirati u potpis. Ja sam valjda 10 puta dok nisam pogodila ali ne sjecam se tocno koji je bio. Mozda ce ti koja od cura znati tocno reci..
Renata ocito smo se sve krivo shvatile. Neces nam zamjeriti ipak smo mi malo fiju-fiju.
Nitko nije rekao da ti pricas besmislice nego je cudno to sto je kod svakog doktora sve drugacije. Al doslovno. I uvijek se tu razilazimo hahahaha
LinaKarolina cep je i nitko ne moze tvrditi drugacije. Sad i ako doktor kaze drugacije tko ga sljivi. Valjda mi znamo
pretpostavljam da bude sve oke, tak da budem se najela prije nego idem u TA.
daj curke, recite mi kak da se rješim hemoroida? več mi lagano ide na živce
mama@ sve pet kužimo se mi, eto od bolnice do bolnice su različita mišljenja, i ja sam se sama začudila zašto su tako digli paniku ali eto tamo nema baš da možeš reći svoje mišljenje kad je operacija u pitanju.
Tyna24 samo se ti napapaj, bit će to ok, ne ide to baš tako brzo!
Sortiraj odgovore
Najstariji