Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    08. Prosinac 2015. 18:33

Ne razumijem zašto smatrate da su besmiclice kad vam pišem svoje iskustvo, ja sam napisala da se ne smije jesti jer su me doslovce vratili sa stola s operacije nazad u rađaonu u kojoj sam provela cijeli dan, da dali su mi večeru nakon koje je prošlo dva sata kad sam krenula na operaciju i anesteziolog je vrištao na osoblje koje mi ju je i dalo jer se operacija ne smije raditi dok probava radi pa jel to bilo u želucu ili u procesu obrade. Uvijek možete pitati doktora koji vas je zaprimio.

Mrkvica2
    08. Prosinac 2015. 18:39

Mozda je tako kod dogovorenog carskog ali zasto onda u bolnici zenama daju jesti u predradaoni a nemogu znati oce li im porod zavrsiti normalno ili ce ipak na carski.. i apsurdno mi je da ne jeden prije pregleda u TA radi straha da me ne upute na carski.

@JustSmile@
    08. Prosinac 2015. 18:40

Proba,proba. :)
    cackala sam oko ovog stickera koji vecina imate pa da vidim kak ce raditi.ak ga nema,hajde dajte mi savjet kako da ga stavim. ♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

renata6
    08. Prosinac 2015. 19:09

U TA si uvijek možeš nešto ponjeti, ja sam komentirala za ono razdoblje kad si već u predrađaoni, naravno i za bebe u terminu, mora da sam vas krivo shvatila

LinaKarolina
    08. Prosinac 2015. 19:14

Vjerujem da svaka bolnica i svaki dr. ima stav o tome smije li se jesti prije carskog ili ne.
    Eto..kod nas u OS te nahrane pa posalju na klistir pa na carski.
    To sve ovisi o osoblju.
    Ionako je malo tko gladan prije tako velikog dogadaja..a ako je carski hitan pa ne mozes zenu maltretirati s time sto je i kada jela.

Just Smile kada dovrsis ticker klikni na pseudoHTML kod forum signatures i u velikom prozoru ce ti se pojaviti link..zatim ga kopiraj i stavi na svoj potpis u profilu..

Mrkvica2
    08. Prosinac 2015. 19:17

Justsmile odes na lilypie izaberes koji zelis pa onda treba pogoditi koji link kopirati u potpis. Ja sam valjda 10 puta dok nisam pogodila ali ne sjecam se tocno koji je bio. Mozda ce ti koja od cura znati tocno reci..

• mama@
    08. Prosinac 2015. 19:28

Renata ocito smo se sve krivo shvatile. Neces nam zamjeriti ipak smo mi malo fiju-fiju.
    Nitko nije rekao da ti pricas besmislice nego je cudno to sto je kod svakog doktora sve drugacije.  Al doslovno. I uvijek se tu razilazimo hahahaha

LinaKarolina cep je i nitko ne moze tvrditi drugacije. Sad i ako doktor kaze drugacije tko ga sljivi. Valjda mi znamo 

Tyna24
    08. Prosinac 2015. 19:32

pretpostavljam da bude sve oke, tak da budem se najela prije nego idem u TA.

daj curke, recite mi kak da se rješim hemoroida? več mi lagano ide na živce

renata6
    08. Prosinac 2015. 19:45

mama@ sve pet kužimo se mi, eto od bolnice do bolnice su različita mišljenja, i ja sam se sama začudila zašto su tako digli paniku ali eto tamo nema baš da možeš reći svoje mišljenje kad je operacija u pitanju.
    Tyna24 samo se ti napapaj,  bit će to ok, ne ide to baš tako brzo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.