pozdrav svima!!!
Posebna čestitka novim mamicama!!! neka nam novih lijepih bebica!!! želim vam brz oporavak i neka dojenje bude lako i ugodno!!!
curke drage, nemojte misliti da su vam dojke prazne. od trećeg mjeseca trudnoće se u dojkama stvara kolostrum, tako da dijete ima što vući u prvim danima. tada dijete još nije gladno, a kolostrum treba da se dijete čisti od plodne vode i da se crijeva oblažu. druga prednost kolostruma je što ne izlazi lako iz dojki pa se dijete može vježbati dojenje.
ne mogu se sjetiti koja je napisala da nema dosta mlijeka, uvesti češće podoje i po potrebi davati obe cice.
sad nastavljam navijati za one kojima se termini jako bliže.
Dillb daj mi reci kako da znam da uz jednu treba ponuditi idrugu u jednom podoju? Nikad neznam dali je jednu ispraznila skroz ili ne. Sada jede puno vise nego prije i dam joj da jede dok sama ne odustane. Inace lijepo napreduje i nemamo vise problema sa sisanjem.
Oooo juicy, pa ti to nabrzaka 🎉🎉 cak si nam se i brzo javila, svaka cast, zelim ti da oporavak i dalje bude dobar i puno srece s dojenjem 💕💕💕
Juicy cestitam na pricezi. Petra dobro nam dosla,zdrava i vesela bila.. Mami brz oporavak...
Axia cekamo vijesti iz TA.
Mene vec 3 dana rasturaju prepone...jedva hodam. Ima li jos tko slicna iskustva???
Pretpostavljam da se sve širi i priprema da veliki dan.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
gagica, prepone me peku vec tri mjeseca sigurno, ali sad po novom kad lezim na boku i ustanem se uzasno me pece stidna kost. kontam da je to sve dio pripreme.
linakarolina, bas si me umirila s ovim da otvorenost ne mora znaciti da je porod blizu ili da nece skoro. i da trudovi mogu krenuti bez obzira na to.
ja sam sinoc muza odvukla u setnju, danas isto gledam gdje bih mogla pjesice.
a i one zavjese od neki dan me cekaju
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
evo mene, nestrpljivice moje :) nism dugo čekla, duže sam tražila di je teta uto parkirl (stari pa je zaboravila xD)
uglavnom ubrzo kako sam došla prozvana za tlk, vagnje i urin, to je sve po ps-u. čekala oko sat vremena jer doktori počinju radit od 9, ubrzo došla na red. nikakvih novosti osim što je cerviks skraćen i prohodan za prst. ni ctg nism išla, slušala je sestra nečime za vrijeme pregleda i rekla da kuca ko satić. sam pregled je bio vrlo brz i neprimjetan. uglavnom, tko će u petrovu, svaka preporuka za dr. Hermana.
pitala sam za one bolove, mama,anaheja, i rekao mi je da su to lažnjaci i da su normalni nakon što se ovoliko približimo terminu (objasnio mi je još da taj datum termina ne znači puno jer se svaka beba, bilo u trbuhu bilo vani, razvija svojim tempom.)preporuka je ako postanu jače bolni obratiti se liječniku, i pripazit na aktivnosti. pitala sam i za epiduralnu i ponovno dobila toplu preporuku.
Dillb, svaki dan gledam hoćeš nam što natipkati... fališ :) kako mrgica?
Juuuhuu koliko novih bebica!!!
Juicy,Tweety i svima vama(ne mogu Zapamtit ko sve) koje ste se riješile muke poroda,ČESTITAM vam od srca i želim vam što brži oporavak i veliko uživanje sa svojim malim mrvicama. Sada ste sretne i kompletne,i ostanite tako!!!
Prepone mene bole već 2mj.ali sad me počelo posred stidne kosti razvaljivat,sve me strah što će bit do kraja...e da i gležanj na desnoj nozi mi natečen pa me to malo brine.. Jel ima ko takav slučaj, da je samo jedna noga naotečena?
tetka, meni je već neko vrijeme desna noga samo otečena, lijeva uopće nije... a bolove u križima, zdjelici i stidnoj kosti uspješno ignoriram xD
Sortiraj odgovore
Najstariji