Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    08. Prosinac 2015. 13:27

Mrkvice, ti si moj uzor! 😊
    Stvarno si se fenomenalno snašla. Ja se još malo hvatam. Mm je još sutra domeka,a samnom je tu i mama pa se lovimo. Još malo pa ćemo se i uloviti nadam se 😄
    Cikimo ali ćemo se za sad morati i kao izdajati jer mi je nadošlo mlijeko pa je fakat pritisak pa da to otpustim malo. Jedva čekam da dojenje postane lakše jer za sad nije neki gušt već koma...al ide. Ne mogu reći da ne ide. Samo je u početku teško jer boli a te cike su isto bolne i napete. A istovremeno moraš paziti i da ne nastanu ragade i da se ne prepune pa upale i dobiju kvrge..užas.
    Bilo bi lakše da nije bio carski pa da me ne boli i šav jer ovaj je teško i dići se i sjediti. Sve mogu...ali pomalo. Nadam se da i taj šav i ta prilagodba cika kratko traje jer ne mogu dugo 😭

Tyna.... 😜 ha ha ha pa ni u boxu nisi natašte a rađaš i (kao ja) možeš završiti na carskom. Pila sam vodu i pojela 2 energetske pločice i par grisina...Nije puno ali je bar nešto između trudova.

• mama@
    08. Prosinac 2015. 13:56

Axia srce si sto si mi to saznala. Znaci peru me laznjaci? Pa nece valjda biti laznjaka do pravog poroda majku mu....
    Ovo za razvoj bebe ti je dobro objasnio. Ja od starta tvrdim da mi do termina necemo stici jer se osjecam previse trudnom. Svakako si mi pomogla. Sad znam na cemu sam 

LinaKarolina mene isto uz sve te bolove i gluposti jos i savovi bole. Uvijek je tako na ovu promjenu vremena.

Nataste i carski.. hahaha

shimmer
    08. Prosinac 2015. 14:02

tyna, cure su sve rekle. hitan carski je hitan. a nisam bas cula da je puno zena zavrsilo na njemu kad su bile na redovitoj kontroli u ta. 
    ne beri brigu i fino doruckuj  prije jutarnjih hodocascenja.

ja sutra opet na ctg, a pitala sam doktora jucer koliko cesto su i pregledi, rekao je jednom tjedno. glazba za moje usi 

pinky, neka je mlijeko nadoslo, brzo cete se uskladiti. izdajaj, masiraj, zovi rodin sos, pisi ovdje. sve moje prijateljice su odustale od dojenja jer "nisu imale mlijeka", pa bih ja radije da me snadje tvoja situacija.

axia, dobre vijesti i od tvoje posjete. mene predvecer ulove ti menstrualni. a jucer i danas mi curi gusta sluz kad se obrisem (pogotovo iza velike nuzde). ja to vodim kao sluzni cep i neka me nitko ne pokusa razuvjeriti 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    08. Prosinac 2015. 14:12

Dillb hvala na odgovoru, puno znaci imati koga pitati 

Shimmer to vjesanje i pranje zavjesa je poznat u pokretanju poroda  Sve starije zene koje znam pricu s poroda zapocinju sa vjesala sam zavjese heheh

Tyna to s nejedenjem je glupost ziva. Kada sam dosla na pregled u predradaonu dan prije poroda vidjela sam da rucak donose zenama u trudovima koje nece tako skoro a vrijeme je rucka.. 

Pinky radim kako najbolje znam. Ako place nudim redom hehe srecom ona stvarno nije zahtjevna beba. Jedini problem nam je kada ju muci zrak u crijevima pa mi se grci jadna dok se ne isprducka. A sto se tice dojenja samo tako nastavi, znam kako je ali prode. Meni je prepunjenost prosla nakon tjedan, tjedan i pol. Puno sam masirala i izdajala kada je trebalo, druge nema.. bolilo je, izdajalica mi je pokidala bradavicu ali proslo je i sada ciki bez problema. Cak se vise nemoram ni nocu izdajati uspijem pretrpiti.. samo hrabro  i biti ce puno lakse kada savovi zarastu i kada budes mogla sjediti normalno. Puse tebi i malcu 

Cure sto se tice svih tih bolova vjerovale ili ne prestanu nakon poroda. Ja nisam mislila da je moguce da me leda ne bole i da nema zgaravice npr. ali sve prode  bude to cudno sto te nista ne boli heheh

Mrkvica2
    08. Prosinac 2015. 14:16

Update za baby gym: mala mi zaspi ko top u njemu   Sada vec slusa muziku i gleda, bas se smiri. Jos kad nesto uspije slucajno lupiti rukicom cudenju nema kraja 

Mrkvica2
    08. Prosinac 2015. 14:17

E i da pinky ako te boli mozes probati s listovima kupusa. Ja sam mislila babske price ali poslusala sam patronaznu i puno bolje mi je bilo i tu i tamo sam popila neofen.

axia
    08. Prosinac 2015. 14:35

mama, nemoraš zahvaljivati, i tvoja iskustva su meni puno puta pomogla. usput, ja sam primjetila da me ti bolovi redovito love ako imam  tajice preko trbuha (ne stišću me ali očito smetaju). zbilja, čim ih skinem, kroz sat vremena se smire.... možda i tebi nešto smeta... i da, ako duže sjedim (evo danas me love :P). možda umišljam ali kao da postoji neki obrazac po kojem se pojavljuju...
    shimmer, tako treba, samo pozitivno :) ak ti kažeš da je čep, onda je čep. i točka :D
    mrkvice, moja sestra je ostavila zavijese napol okvačene i otišla rodit... mene moje još čekaju :D
     cure, kad vidim kak se vi učite cicat, mazite i pazite dođe mi da sad sve ostavim, odem u rodilište i natjeram ih da me porodeee :)

• mama@
    08. Prosinac 2015. 15:01

Shimmer i ja imam gusti iscjedak kod brisanja vec neka 2 tjedna.  Al ono bas gusto. I ako ti kazes da je cep onda je cep 

Axia skuzila sam ja da me tajice ponekad stegnu.pa me onako poboljeva ali to nije onako kako sam opisivala. Ovi bolovi tj. laznjaci se jave predvecer i traju po noci kad sam u sljampavoj pidami

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.