Jutro spavalice i nespavalice
Jw se evo spremam za TA i nervozna sam kao da idem ginicu prvi put... Svasta :)
Nadam se da ce vam ostatak jutra i dan biti lijepi...
Juicy, cestitam na dobro odradjenom porodu. Nadam se da ce savici brzo zarast
Axia, cekamo izvjestaj . Nadam se da neces predugo cekat
Juicyfruit pa cestitam na brzini i uspjesnosti a najvise na malenoj Petri
Brzo nam se oporavite i neka se odmah navikne na ciku
Axia sretno na pregledu i javi sto su rekli
Jutro loptice
Juicy cestitam na prekrasnom andjelku i sto je sve proslo brzo.
Lijepo je cuti pozitivna iskustva i da netko kaze da nije porod toliko strasan
Ohrabrenje za sve ostale buduce mame
juicyyy: cestitam vam! Hvala Bogu da je sve dobro proslo! Odlicno! Bas mi je drago!Sada uzivajte zajedno a savovi i oporavak neka sto brze prodje! ♡♡♡
Dobro jutro svima zelim!ja danas otvaram porodiljni,etogac i mojih 45dana prije.kud vec.nekako mi nestvarno. :D
jedino sto me sekiraju ovi iz knjigovodstva u rano jutro...3mj.je proslo od svatova a oni se jos nisu udostojili promjeniti mi prezime...zvala sam ih i ja i teta iz hzzoa i samo vicu da da,da.....danas ode do sefa pa neka mi on ode to rjesiti ak su vec oni tako mutavi...sta ih placa bzvz...ufff..
Pepita nam fali.nikak da se javi.valjda ne moze na net.nestrpljiva sam. :p ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Juicy čestitke na bebici, tebi želim brzi oporavak nisu sve zimske bebice lijene, tvoja je došla točno
cestitke juicyfruit, pa ravno na termin!
drzim fige da brzo prodje bol i da krene mlijeko.
joj ne mogu zamisliti kako je to kraj sebe drzati bebicu koja ti je bila u trbuhu. sinoc moj muz ljubi trbuh i onda me pogleda i kaze "ja stvarno ne vjerujem da je unutra PRAVA beba"
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sto se tice otvaranja mozes se i na sam dan poroda.
Jer otvaranje poticu trudovi.
Ako je i netko prije poroda otvoren dosta,kao npr. Pepita sto nam je bila ne mora znaciti da ce i brzo roditi..i opet je na carskom zavrsila.
Cim udete u termin krecite se sto vise..nije dzaba ona babska sto se vise kreces lakse ces roditi
U obje trudnoce sam na dan poroda bila neznatno otvorena ili kako mi je u zadnjoj trudnoci dr. rekla dva mala cevapa i da necu jos roditi pa su bebice isti dan dosle na svijet.
To otvoreno,zatvoreno,ulozivo ne mora nista znaciti.
Sortiraj odgovore
Najstariji