Lakse mi je odmah...kad znam da nisam jedina. Da, i stidne kosti....jao.
Jedino sto mi to sve nije bilo u prvoj trudnoci pa se sad upoznavam sa novim simptomima. Doduse prvu trudnocu sam gurala do 34 tj pa se nisam stigla upoznati s ovim sećerima koji mirišu na kraj. ☺
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Gagica onda ti je ovo sve kao prva trudnoca
Da..ignoriranje boli je najbolje rijesenje ali kada se sagnem i vise se ne mogu ispraviti eh..tu mi je vec problem.
A gospoda dolje me boli kao da sam tek rodila..cak i sav osjecam..pogotovo na ovo ovakvo nikakvo vrijeme.
I onda svi tvrde da je trudnoca blazeno stanje
linakarolina, meni je uz izjavu da je "blaženo stanje" još draža ona da je to sve "plemenita priprema" z ono što nas čeka? koji jarac je plemenit u tome što me sve boli? i što ne spavam?? pih!
Axia tnx,lakše mi je kad vidim da je to normalno tj.da nije kod mene samo tako..ma uvalilo mi se u glavu da nije tromboza pa imam milion scenarija u glavi
A što se tiče bolova u zdjelici i kičmi,bilo bi mi čudno da me ne boli, već sam se navikla šepati i kukati ko baba stara
curke, a dal se kad ideš u TA mora ići natašte? jedna žena mi je baš danas rekla da moraš biti natašte, ako slučajno nije nešt ok, pa moraš na carski, da moraš imati prazan želudac... hm...
tyna, meni nije nitko rekao da moram bit na tašte niti sam bila. po toj logici, trudovi me mogu uhvatit svaki čas i mogu završit na carskom-onda ne smijem jest uopće....
Hahaha..plemenita priprema
Pa onda kada nas vec ceka porod mogla bi ta trudnoca onda biti malo manje neplemenita..
Ovako smo do poroda iscrpljene,rastavljene na milijun komadica i skoro pa nepokretne.
Da muskarci to mogu podnijeti vjerovatno bi oni radali
Kakve veze pun ili prazan zeludac ima s carskim?
Tyna ne daj da te zbunjuju!
Pa kod nas u bolnici te ujutro probude,daju ti papati..jedino te klistriraju pa vode na carski.
Mislim..ovo zvuci k'o da je necija svekrva izvalila
vidim da nas biseri prate sa svih strana :) a bar nam nije dosadno :) tyna, samo ti papaj, i to za dvoje, njima u inat :)
Sortiraj odgovore
Najstariji