Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    09. Prosinac 2015. 06:56

Dobro jutro (ne)spavalice ☺️ 

Justsmile ako ti je uspjelo u poruci, trebalo bi i u potpisu.. Netko je iznad napisao tocno koji link da zaljepis za forum, trebalo bi uspjeti... ☺️

Evo jedan preeeedivan video o tome kako bebica sama nadje dojku nakon poroda, zasto joj ne trebaju brisati rukice poslije poroda i pustiti ju da sama "namirisi" mamu 😍 Sta vi kazete? Izgleda mi i da pravilnije prime dojku s ustima, nego kad im se pomaze... 
    U svakom slucaju predivno 💕💕💕

http://blogs.babycenter.com/mom_stories/amazing-1-hour-old-babies-crawl-to-breast-to-feed/?scid=fb_wall_Q4t

09. Prosinac 2015. 08:17

Jutro
    Juicy cestitam,super je sve proslo na brzinu 😉
    Sto se tice kupnje i stavljanja zavjesa potpisujem 😂,ja sam neki dan mm natjerala da idemo da kupijemo,..to me uhvatilo zajedno sa ovom generalkom sa kojom sam bila gotova za vikend,sada imam novu fazu maltretiram mm i sestru jer zivi sa nama da sve mora biti cisto,ahahah poludjet ce. Mislim da metem i brisem pod bar 2 puta na dan,inace opsesivno cistim,..ali zadnjih tjedan dana to je preslo u patologiju,....😑
    E da kuma mi je rodila za vikend,zivi u Australiji,...e taj dozivljaj sa poroda,...to kod nas nece biti ni za100 godina....zamislite kako je to kada za vrijeme porodjaja paze na tatu donose mu jesti i piti,fotelju da se odmori,...kako se tek ophode sa rodiljama,najvise mi se svidjelo to sto je rekla da su joj svo vrijeme pricali sta se desava,sta ce biti dalje,sa kojom metodom se ona slaze sta bi ona,....eeee di smo mi od toga 😂

Anaheja
    09. Prosinac 2015. 08:18

Vidjela sam vec nesto na tu temu . Nadam se da ce kod mog poroda, kontakta koza na kozu i tog prvog podoja sve ic kako sam si zamislila. Tj da nece bit guzve  u radjaoni i potrebe za pozurivanjem...

Ma, meni je te bolove najlakse nazvat menstrualnima jer me na njih najvise podsjecaju... Znaci i za uzv cu morat pitat... Dragi bi htio sa mnom da vidi malu zlocestocu jos jednom prije nego nam dodje . Oboje smo znatizeljni... Zanima nas kakvo smo to mi stvorenjce izmiksali  

Anaheja
    09. Prosinac 2015. 08:22

White, slazem se sa tobom... Na zalost kod nas toga nece bit valjda nikada. Za svaku sitnicu se treba borit. Ali prva stvar bi nam trebala bit da renoviramo, prosirimo i moderniziramo bolnice... A ne imat ovo ruglo zgrada i katakombi u kojem se sve raspada, ukljucujuci i aparate koje koriste...

axia
    09. Prosinac 2015. 08:54

Jutro!!!
    Jeste mi se naspavale?
    Anaheja, poslao me dr da do oduceg pregleda napravim novi nalaz uzv, kod njih tam. A tim da sam radila uzv svaki put kod svog dr-a, zadnji put prije tjedan dana. Dakle vjerojatno ces ga radit i ti. Kad ides onda, petak?

09. Prosinac 2015. 08:56

Anaheja slazem se,kod nas treba da se poradi na svemu,od bolnica,preko opreme do osoblja,...cast izuzecima,ne mogu reci da nema pazljivih doktora i sestara,samo treba naletiti na njih 😉
    Ali ono sto mi je ona pricala i slike odusevilo me,poslje porodjaja se ostaje 5 dana u bolnici,dobila je sobu ko u hotelu sa bracnim krevetom,i muz ima pravo ostati spavati sa njima,bebca mozes kad god zelis dati sestrama da se ti odmoris,otusiras ili sta god treba,....i dobijes svoju sestru koja ti pomaze da uspostavis kontakt kako da dojis ,....kupas tamo prvi putsa sestrama,... ja sam je pitala koliko se to placa,kaze ona normalni paketi osiguranja koji se uplacuju....

Tyna24
    09. Prosinac 2015. 09:05

Znaci curke,prevladava erik?evo ka gotova s ctg-om.i zamislite.na vratima debelim slovima pise da treba doci nataste.haha.a ja se tak fino doma najela

baby♡girl
    09. Prosinac 2015. 09:07

Juicy naiskrenije čestitke na rodjenju bebice. Brzo se oporavi, a malenoj sve najljepše želim. 😘😘
    Pepita vas sve puno pozdravlja, falite joj, ali ne može na klokanicu preko moba. U subotu bi trebala kući i to joj najteže pada što toliko dugo treba ostati. 💜
    Da se nadovežem na ono o jesti/nejesti. Ja sam jela apsolutno normalno prije pregleda, bez hrane nisam nikud išla. I kad sam u bolnici bila uz njihove superextra obroke sam jela još, i čevape i pizzu, napolitanke, krafne. Da mi muž nije radio mislim da bi svakih sat vremena donosio hranu. Ali kad su mi krenuli trudovi, nisu mi dali vise jesti. U rađaoni su me priključili na infuziju, čak dva sata poslije poroda nisam smjela jesti. Ni piti, ali to sam skrivečki jer su mi usta toliko bila suha, bljak. Razlog: Da se nešto ne zakomplicira pa moram na carski. Cura koja je bila na dogovorenom carskom nije jela od večere dan prije. Ujutro valjda nije ni pila. Ali bio je slučaj hitnog carskog u bolnici, ali nisam vidjela da je bio klistir. A sigurno je žena jela. Što je s onim ljudima koji nažalost stradaju i u nesvjesti idu u salu? Sigurno su jeli, tako da sve što nije unaprijed dogovoreno ne možeš planirati niti znati hoćeš li jesti. 
    A što se tiče dojenja, samo lagano, kao što je i dilb rekla prvo kolostrum. Meni nije nadošlo mlijeko, ali sam unosila tekucinu, i u bocu od jane si radila onaj caj za trudnice. Malenu su cak i nadohranili jer je gubila na tezini, ali nema odustajanja. Ja sam na svaki treci podoj davala drugu cicku posto je malo malo dojila, a i nekako mi je tijelo samo davalo znak, ona koja sama curi ta je za jesti. Polako curke, kroz koji mjesec cete u snu vadit sisu koja je prava. Ja sam mojoj u pocetku pustila da povuce pa ju malo podigla posto je jela toliko hlapljivo da se znala cesto zagrcnuti. Nakon podoja na podriganac, da izbaci suvisan zrak. Mame koje tek rode i kad vide koliko to boli u cickanju AKO beba napravi ranice, misle da nikad nece proci. Ali prodje. Prodju i bolovi i nespavanje. Dodju zubici, ali narastu i prodju. Dodju faze necu, ali ja se sad molim da sto brze prodje. Kad dodje dohrana pa kad stanete i nemate pojma sta dat jest 😂😂😂 pa posjete bio bio ducanima i dvije kruskice za 37 kn. Nadam se da cete vi biti opustenije nego ja. Ne mislim na sarmu sa 6 mj zivota, ali kad se sjetim korabice i ajde papaj njam njam fino je, a meni se zeludac okrece 😂😂 ono sto osjecate tako napravite. Majcinski istinkt. Imate ga sve. Ja sam znala unaprijed da ce mi dijete dobiti temp. Jednostavno osjetim da joj se promjeni toplina tijela. A bilo tko drugi tko ju je dodirnuo ma ne, ti si luda kakva temperatura. Izlazili van sa mjesec dana u setnje po sat i pol dva, svi idi u kucu, razbolit ce se. A ona samo spavala, dapace nije plakala ni doma, ma predivno nesto. Stvorite svoju rutinu i uzivajte. Brzo narastu. Ljubite ih punooo, jer zbilja brzo dodju u fazu ne i neću i vrištat ću. 
    Neka vam ovo vrijeme do poroda prođe najljepše što može, pusa svima 💜💜💜
    Mama i meni se cini da ćeš prenjeti, tako sam i ja čekala da uđem u tjedan u kojem već mogu roditi. I na kraju zakasnila mi mala 💙💙💙 😍😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    09. Prosinac 2015. 09:09

Tyna i ja sam za Erika, ma i Lukasa. 😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LinaKarolina
    09. Prosinac 2015. 09:12

Jutro bucke 

Tyna samo ti jedi kad hoces i sto hoces. To nataste je najbezveznija stvar.
    Em kada idemo vaditi krv moramo nataste,em na ogtt,em bi nas u radaonu poslali gladne a sada jos i na ctg!
    Pa trudnice trebaju papati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.