Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    08. Prosinac 2015. 20:28

renata, pretpostavljam da tvoj carski nije bio hitan? jer bas da bi riskirali bebin zivot zbog sadrzaja zeludca, ne vjerujem 

vec smo pricali zasto se kod PLANIRANIH operacija s potpunom anestezijom mora biti nataste.
    i ja sam bila nataste prije serklaza, a nisu me uspavljivali.
    da se izbjegne nepotrebno povracanje i nezgode.
    klistirom se cisti debelo crijevo, ali kod potpune anestezije opasnost je od vracanja i aspiracije sadrzaja iz zeludca.

a biti nataste svaki put kad se ide u ta da ne bi slucajno zavrsila na carskom je besmislica. jer bi to onda bio neplanirani hitni carski i vracamo se na oni sto sam na pocetku napisala.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• buffy
    08. Prosinac 2015. 20:30

Vecer mamice i okruglice  
    Juucyyy cestitam i sto brzi oporavak i odlazak kuci s mrvicom 
    Da podijelim svoje veselje s vama... i mozda mi koja iskusnija mama da savijet i kaze dal sam u pravu sto se veselim.. malisa.moj je danas malo duze cicko i ja sam mu kasnije dala normalnu dozu u bocici medjutim on je izbljucko vise nego ikad do sad.. i sad sam se ja razveselila da mu je to bilo previse jer se napapo i cice..mislite da sam u pravu? 
    Cica mu se svaki dan sve vise svidja pa se ja i sve vise nadam da se necu jos dugo druziti s izdajalicom u ovoj mjeri... 

• buffy
    08. Prosinac 2015. 20:32

Tyna ja sam dobila ogromnog nakon poroda koji me bolio uzasno i uspjela sam ga s kantarionom smanjiti... u trudnoci sam bila ljena za to koristiti 

An-di-du
    08. Prosinac 2015. 20:32

Hihiiihi, bome idem i ja sutra prati zavjese, i onako sam razmišljala kako bih trebala :))))))  Fora!!!

Juicy, ČESTITAM NA BEBICI i brzom porodu!!!

Mene također odvaljuje taj pritisak i bol pogotovo kad hodam i kad se prebacujem u ležećem položaju s boka na bok. Gin je rekla da je to sasvim normalno i nije nikakav predznak otvaranja ili poroda. Iscjedak je pojačan - nadam se da to je neki predznak. Maleni je jako aktivan danas i baš se razmahao. Raspoloženje mi se mijenja iz sata u sat. Čekam nestrpljivo pregled u petak.

Mrkvica2
    08. Prosinac 2015. 20:55

Buffy sigurno sada snaznije vuce pa vise pocica jer znam da oni kad bljuckaju vrate visak, moguce da ce uskoro cikiti ko veliki  Bas mi je drago da ide na bolje. 

Tyna ja sam prije poroda mazala kantarionom preventivno i posto sam ih nakon poroda dosta dobila nastavila sam mazati i brzo su se povukli. Kupila sam domace na placu.

Tyna24
    08. Prosinac 2015. 21:11

cure ajde savjet... do sad smo razgovarali za ime Erik, al si je mm premislio. sad je zapeo za ime Aleks. koje je ljepše? neznam dal da njemu prepustim odabir ili ne. hahahaha. ja sam od početka zapela za Lukas

• mama@
    08. Prosinac 2015. 21:35

Buffy definitivno mu je ona bocica bila previse. Bebe se ne znaju natrpati jer sav visak bljucnu van. Drago mi je da se stanje popravlja i da kao veliki pocinje voliti sisice 

Tyna  meni su sva lijepa imena. Al isto mozda najvise Erik od tih 

Mi nismo jos dog niti jedno ime pod konacno. Ne znam ni kad cemo.
    Za sad su djeca izabrala Gabrijel i David. A lijepo mi je i Luka hahahahaha

• buffy
    08. Prosinac 2015. 21:37

Tyna ja sam isto kupila domace..a od imena.meni su Lukas pa Aleks pa Erik 
    Sad cu isprobati s manjom kolicinom u bocici pa da vidim  sad sam jos optimisticnija 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.