Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    07. Prosinac 2015. 22:00

Tyna malenim aparaticem ti gleda plodnu vodu..nelagoda je otprilike kao i za papa test.
    Mozda ces nakon pregleda malo krvariti ili imati iscjedak..a moze malo i trudove potaknuti.
    I gledat ce ti samo ako si otvorena..ako nisi ne moze.

Tyna24
    07. Prosinac 2015. 22:09

danas sam bila na pregledu, do sad sam bila zatvorena, sad je napisala "uloživa za vršak prsta"
    znači otvaram se, pretpostavljam?
    čitala sam da potiće trudove i da ih je dosta rodilo ubrzo nakon tog pregleda... i da se radi kad prenosiš...zašto onda meni več sad raditi to?nije mi baš svejedno, pošto mi maleni ima tek 2800g, nek mi ta kontrola potakne trudove pa rodim ja bi ga još malo debljala unutra

LinaKarolina
    07. Prosinac 2015. 22:32

I ja sam isla na pregled plodne vode s navrsenih 38 tjedana.
    Netko gleda cisto preventivno..
    I nije mi potaknulo trudove..tek kada sam bila prenijela onda je znalo biti nakon pregleda malo trudica.
    Ma nemas straha..a ako ne budes otvorena ionako te ne moze gledati.

Mrkvica2
    07. Prosinac 2015. 22:35

Allegra mene je to od katetera pocelo boliti tek par dana nakon sto sam doma dosla, ali da te utjesim proslo je. Sada vise ne boli tj ne probada ili kako da opisem nezz. Bitno da te ne boli kada piskis jer bi to onda mogla biti upala.. mene je bolilo kada bi nezgodno sjela najvise i kada bi stisnula kao da zelim zaustaviti mokracu. 
    Inace drago mi je da se privikavate, a savovi ce proci brzo nadam se. Smijem pitati samo kako ste shvatile da nema dosta mlijeka, meni mala nekad toliko isprazni cike da si mislim eto nema vise pa me zabrine to nekada. Jedino me tjesi sto super napredujena tezini.

Linakarolina vjerujem da je bilo tesko uz mucnine brinuti o tako maloj bebi.. kako seka reagira na to sto ce u tako kratkom vremenu dva brace dobiti?

Mama ma nisi dosadna, vjerujem da te to brine ipak je malo rano. Sve u svemu ako bas nece prestajati i ako te bude bas brinulo javi se doktoru i ranije.

• mama@
    07. Prosinac 2015. 22:43

Ma hvala vam jer me trpite 

Mrkvica naravno da cu se javiti ranije doktoru ako se bol nastavi. Danas je mislim malo lakse. A manje sam i radila, mozda je povezano...

Sad kad na kraju prenesem hahahaha

Axia javi mi obavezno sto su ti rekli za bolove. Znam da sve dijelimo 

gagicamamica
    07. Prosinac 2015. 22:45

Tyna za amnioskopiju moras bit prohodna do ovoja za najmanju velucinu amnioskopa. A to je 12 mm sto odgovara za prst. U pravilu nebi smjelo bolit niti krvarit ako se neforsira pretraga. Posebnim svjetlom kroz ovoje gledaju plodnu vodu koja govori o zrelosti ploda. 
    Ovo sad sto si za vrsak prsta ide u prilog sazrijevanju cervixa.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

JuicyFruit
    08. Prosinac 2015. 02:51

Drage kuglice, samo da vam javim da nam je danas tocno u ponoć dosla mala Petra ❤️ 3680 kg i 50 cm

Porod je bio skroz ok :) kao sto sam već pisala, od jutra sam imala trudove ali jako nepravilne, sve do negdje 7-8 navečer kad su odjednom dosli na 3-4 min. U 9.15 sam dosla u rodilište 7 cm otvorena, pregledali me i u 10 u boks. Sve je bilo relativno ok dok mi nisu probušili vodenjak  tada su krenuli oni najgori trudovi pa sam tražila dolantin. Bas me fino uspavao i totalno sam se izgubila između trudova. Brzo nakon toga mi je došao nagon za tiskanjem, mislila sam da je prerano, ali ne mozes se suzdržati! Sva sreća babica je rekla da probam tiskati i kroz nekoliko trudova (delirij, nemam pojma koliko) eto nam naše male dušice 😍😍😍
    Dosta su me rezali i imam unutarnje i vanjske šavove ali osjetila sam samo prvih par, poslije je anestezija lijepo pocela djelovati.

Dragi je sve nevjerojatno dobro podnio 💕 i jos kaze da mu uopće nije bilo grozno - a ja se nisam usudila otvoriti oci!

Odmah su mi je stavili na prsa i tako smo se mazili i cikili (praznu sisu 😅) sljedeća dva sata. Smjestili su me u sobu i sad cekam da mi je donesu 😊

Eto toliko od mene, probat cu nesto i odspavati jer sam budna već 23 sata...

axia
    08. Prosinac 2015. 03:12

Juicy, cestitam vam od srca!!! Veliku pusu saljem, nek princezu prati sreca

Sonja8
    08. Prosinac 2015. 03:40

Ja prijavljujem nespavanje i sad uzela mob kako bih vidjela ima li novosti...kad ono prekrasne vijesti od naše Juicyfruit 
    Čestitam vam od srca i sto brzi oporavak želim! Pusa maloj Petrici 
    Nadam se da ostale spavate, meni moja skakuće i štuca u trbuščiću pa se malo mazimo 

Mrkvica2
    08. Prosinac 2015. 06:00

Juicyfruit cestitam na malenoj Petri  i tebi brz oporavak zelim. Jako mi je drago sto je porod dobro prosao a sada puno mazi misicu malu. Nadam se da si uspjela nesto odspavati..

Sonja tvoja stuca u trbuhu a moja u kindacu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.