Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    07. Prosinac 2015. 17:41

Mrkvica za 2 tjedna sam narucena kod doktora na pregled pa cu mu spomenuti.
    I ja bi voljela da se ovi bolovi smire pa da jos barem 2 tjedna izdrzimo skupa.
    A sad kako bude bude.

Imam osjecaj da stalno istu pricu pricam 

• mama@
    07. Prosinac 2015. 17:48

Tyna dobro pa si skuzila gdje trebas ici uopce hahaha.
    Po tome sudeci bit ce manja bebica i mozda laka za rodit ha? 
    Ti si isto blizu.
    Ma sad nas je dosta blizu s termincicima wiiiii

LinaKarolina
    07. Prosinac 2015. 18:04

Mrkvice mislila sam da ce mi biti puno teze kako trudnoca napreduje ali nemam nikakvih problema..a i uvijek netko uskoci da pricuva djecu.
    Tesko mi je bilo na pocetku jer sam imala uzasne mucnine a on je bio beba od 4mj.
    Bit ce veselo kad rodim..ali vec sam se navikla na nespavanje tako da cu prezivjeti 

Sto se otvaranja tice..kontam da bi do poroda trebala biti otvorena da lubenica prode koliko ganjam klince 

LinaKarolina
    07. Prosinac 2015. 18:09

Mama pa jos malo i u terminu si..
    Od 37 tjedna se racuna..
    Ja bih voljela da mene hoce iznenaditi ranije ali znam da cu opet presisati termin..

MaliV
    07. Prosinac 2015. 18:29

Mrkvica, hvala na savjetu 😘 I jupiiii za noktice 😄🎉

An-di-du
    07. Prosinac 2015. 18:30

Evo, upisala sam i ja svoje podatke u tablicu koji fale!

Da se usput potužim na još jedan simptom koji se vratio posljednja 3 dana, a to su mučnine. Počela sam ih imati navečer. Nije kao u prvom tromjesečju, one su bile puno gore, ali svejedno mi ide jako na živce. Valjda je ta probava sada zaista u kaosu jer beba pritišće organe. Ali začudo,stalno bi nešto jela. Još ću ja do poroda nabaciti koje 2-3 kile.

axia
    07. Prosinac 2015. 18:47

mama, meni se od subote javljaju ti bolovi, samo sa prekidima. sutra ću pitati u TA za to pa ti javim što će mi reć.... i nisi dosadna... svi mi imamo iste ili slične boljke, a lakše nam je kad ih podijelimo i usporedimo :)
    baš me zanima jel će mi radit uzv sutra, da vidim što oni kažu na veličinu bebe. sve ne vjerujem svom doktoru da ima 3 kg...

allegrazg
    07. Prosinac 2015. 21:28

Cure evo i mene da se malo javim.
    Čestitke na novim bebicama!
    Mi se lagano ufuravamo,ali nam još treba da sve skužimo.Cike mi još ne proizvode dosta mlijeka,a mala gladušica bi samo papala,pa nam je patronažna uvela i malo dohrane.
    Šavovi su me počeli peći i dosta mi je teško kakati,ali bu prošlo.
    Netko je pisao za bolove od katetera..meni je dvaput stavljala ono crijevo da ispraznim mjehur i sad sam skužila da me malo danas mjehur probada i pecne kad piškim..jel moguće da mi je to tek sad od katetera?Valjda nije neka upala...

Tyna24
    07. Prosinac 2015. 21:45

cure, kak se radi amnioskopija?? tj. pregled plodne vode? vidim da mi je na uputnici napisana ta kontrola za TA pa da se znam pripremiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.