Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    07. Prosinac 2015. 13:54

Mrkvice tko bi rekao da je vec 3 tjedna proslo 

Mama to je valjda taj majcinski mazohizam probuden u nama 

MaliV
    07. Prosinac 2015. 14:05

Tweety i pepita 😍😍😍😍 cestitke objema, da se sto brze oporavite i da uzivate s malim strucama (makar i nisu tako sitne, prave zimske bebice) ❤️❤️❤️ Cestitamo od srca, ja prikljucen na ctg i citam vas i sve mi se srce rastapa 😄❤️❤️

gagicamamica
    07. Prosinac 2015. 14:10

Pepita,tweety cestitke od srca. 
    Ja evo s pregleda...malo jos cervix se skratio i dalje za prst....malac 3,5kg. 
    mama@ mene je identicno tako...stalno nesto stezucka a nista konkretno. Sve pomislim sad ce krenut...ponadam se pa onda stane...  Iako jos imam lufta ipak sam nestrpljiva.☺ 

Ugodan dan svima...

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Ines24
    07. Prosinac 2015. 14:24

Aaaaa konačno smo dočekali najiščekivaniju bebu na ovoj našoj temi  Pepita čestitke na bebici, želim ti brz oporavak  javi nam se kad stigneš sa svojim iskustvom...

Ja sam sinoć išla u šetnju sat vremena i otad me ne prestaje boliti khm, kako da se izrazim, onaj ženski organ  imam osjećaj kao da se otvaram, jel to uopće moguće osjetiti? Dosad nisam osjetila ovakvu bol...

• mama@
    07. Prosinac 2015. 14:36

Ines  ja mislim da osjeti sve sto se otvara, rasteze, priprema u meni. Jedva nogu podignem koliko me 'ona' bolucka

• buffy
    07. Prosinac 2015. 14:38

Doma sako mi vec 1 tjedan..  koristim izdajalicu i zalim da nisam elektricnu kupila jer me vec ruke sve bole.. tako da trenutno mogu reci da je meni izdajalica najbolja investicija u trudnoci 
    Za bolove ja ne mogu nista reci znate i same da sam tu vas pitala za svoj iscjedak otisla u bolnicu za svaki slucaj jer sam se prepala jer je bio rozi i u roku od 5 sati rodila  sto se tice porodjaja tezak.je al bi opet sve ponovila.. nije nepodnosljivo ipak sko.mi sve lavice 

MaliV
    07. Prosinac 2015. 16:14

Gotov pregled, malisa ima 3100, ctg ne biljezi trudove, zatvorena sam, ali je cerviks smeksan, kaze da vjerojatno necu ubrzo 😄 

Buffy ja isto imam rucnu, sad mi zao 😕

Tyna24
    07. Prosinac 2015. 16:44

pepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaa čestitam!!!!!!! jedva sam čekala tvoj porod!!!!
    nek ti prođu bolovi čim prije... mazite se i pazite s bebicom

ja danas otišla na pregled dijabetologici. i tam pred vratima skužim da uopče nisam naručena dijabetologu nego ginekologici. isuse. jedva čekam da rodim, očito mi je mozak mali ko od kokoši
    i tak ja kasnila na pregled ginekologici 1 sat, došla bez nalaza. sva izgubljena. tlak visok od stresa. hahah. užas!!!! maleni ima 2750g, veli da max 3100 kod poroda...ctg dobar. u srijedu idem u TA.

Mrkvica2
    07. Prosinac 2015. 17:00

Buffy a mali nikako nece sam vuci? Ajme vec ste tjedan dana doma.. ko da si jucer rodila 

MaliV netreba ti biti zao,neznas da li ce ti trebati toliko. Elektricne su uzasno skupe, a ako sve bude dobro morati ces eventualno izdojiti malo da ti pritisak popusti kada mlijeko navali a i to prode kada se uspostavi ponuda i potraznja. Kod buffy je bio drugaciji slucaj.. Ja sam ju koristila prva dva tjedna i evo sada rijetko kad izdojim malo i to samo preko noci. Ne treba se zaigrati s njom jer mozes si i sranje napraviti da ti se stvara vise mlijeka nego sto treba. 

Linakarolina daa.. ni ja nemogu vjerovati. Evo bas zovem i ganjam da ju negdje kod pedijatra narucim ali nemohuca misija.. nitko se nece javiti pa muz sutra u pohode ide.. Kako ti izlazis na kraj sa ovim mladim sincicem? Sada je vjerujem i teze kako napreduje trudnoca.

Mama kada imas pregled da spomenes doktoru? Makar mozda su samo pripremni.. neka bebica barjos dva tjeda izdrzi kod mamice u busi 

Sto se tice bolova i otvaranja,mene je gospoda toliko bolila. Em probadanja em bolovi i bila sam uvjerena da je do otvaranja kad ono sipak. Trudovi su poceli a i dalje sam bila zatvorena.. 

Mama i linakarolina hvala na savjetima za noktice, jucer sam skupila hrabrosti i dok je spavala uzela skarice i za cas to rijesila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.