Pepita drago mi je sto si ostala u bolnici a i nije mi d4ago. Uvijek je ljepse doma biti al sto je tu je sada. Prosla si vec fajn preko termina i bilo bi lijepo da se za vikend i rijesis necega.
Tweety i Pepita, buše na prozor nocas pa sto bude. Bio krampus il sv.nikola, dobro je. Bitno da bebe same odluce da zele van
Ma nemoj krampusa da ih potjera,nek sv.Niko poprica sa njima da daju najlijepsi poklon mamicama,ipak je on zastitnik djece. ;)
Sretno vam,samo hrabro! U mislima sam s vama!♡♡♡
Novopecenim mamicama cestitam i da sva tegoba poroda brzo ishlapi i da se zaboravi i iscjeli.uzivajte sa ljepotanima! ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Za vas koje ste u Zagrebu, roda u utorak ima skolicu dojenja pa se možete prijaviti :)
http://www.roda.hr/article/read/mala-skola-dojenja-u-zagrebu-8-12-2015
Ja san se lipo naspavala, pomaka i dalje nema..hvala svima na lipin zeljama
Pepita ti si hrabrija od mene heheh..meni cak i nije dosadno u bolnici, al samo mi za sta ne mogu bit s dragim u iscekivanju
07.12.2015. A <3
Lady i Pinky, čestitam na novim štrucama :) Sada vam samo želim brz oporavak i uživanje u vašim bebicama!
Ostale bebe koje su u niskom startu iščekijemo ubrzo, pogotovo Pepitinu koja je, čini mi se, najiščekivanija zimska beba na forumu :D. Sretno!
hvala vam curke moje :)
tweety muz mi fali neopisivo.. nisam hrabrja razmialjam o bijegu hahaha
i vec sam ogladnila :(
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pozdrav cure!
čestitke svima koje su dočekale svoje bebice, a vama koje ste u bolnici i isčekujete jedno veliko sretno da prođe što prije! ja od ovog tjedna krećem na ctg, brojim još 20ak dana do službenog termina, a potajno se nadam da će beba izaći do božića da smo kući :-) čitam vaše postove i sve me tako raznježi, jedva čekam svoje maleno, iako me uhvati panika jesam li sve pripremila, nedostaje li mi što još... još jednom sretno curama u bolnici da ste što prije kući sa vašim mališanima
Pepita, jel ti do iduce nedjelje cekas??
Moki, pitpisujem... Ja u uro idem u trudnicku, imam mjesec do termina i pomalo me lovi panika... Svaki cas se sjetim jos neceg... Evo recimo- mazat bebu uljem poslije kupanca ili ne?
axia, mislim ako bebu kupaš u vodi sa malo ulja da ju nakon toga ne treba dodatno mazati. što kažu iskusne mame?
Sortiraj odgovore
Najstariji