Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    05. Prosinac 2015. 14:22

Pepita drago mi je sto si ostala u bolnici a i nije mi d4ago. Uvijek je ljepse doma biti al sto je tu je sada. Prosla si vec fajn preko termina i bilo bi lijepo da se za vikend i rijesis necega.

Tweety i Pepita, buše na prozor nocas pa sto bude. Bio krampus il sv.nikola, dobro je. Bitno da bebe same odluce da zele van

@JustSmile@
    05. Prosinac 2015. 14:35

Ma nemoj krampusa da ih potjera,nek sv.Niko poprica sa njima da daju najlijepsi poklon mamicama,ipak je on zastitnik djece. ;)
    Sretno vam,samo hrabro! U mislima sam s vama!♡♡♡

Novopecenim mamicama cestitam i da sva tegoba poroda brzo ishlapi i da se zaboravi i iscjeli.uzivajte sa ljepotanima! ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

JuicyFruit
    05. Prosinac 2015. 15:34

Za vas koje ste u Zagrebu, roda u utorak ima skolicu dojenja pa se možete prijaviti :)

http://www.roda.hr/article/read/mala-skola-dojenja-u-zagrebu-8-12-2015

Tweety88
    05. Prosinac 2015. 16:02

Ja san se lipo naspavala, pomaka i dalje nema..hvala svima na lipin zeljama 
    Pepita ti si hrabrija od mene heheh..meni cak i nije dosadno u bolnici, al samo mi za sta ne mogu bit s dragim u iscekivanju 

07.12.2015. A <3

Mia007
    05. Prosinac 2015. 17:22

Lady i Pinky, čestitam na novim štrucama :) Sada vam samo želim brz oporavak i uživanje u vašim bebicama!

Ostale bebe koje su u niskom startu iščekijemo ubrzo, pogotovo Pepitinu koja je, čini mi se, najiščekivanija zimska beba na forumu :D. Sretno!

Pepita2109
    05. Prosinac 2015. 18:23

hvala vam curke moje :)
    tweety muz mi fali neopisivo.. nisam hrabrja razmialjam o bijegu hahaha
    i vec sam ogladnila :(

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• moki6
    05. Prosinac 2015. 18:57

pozdrav cure!
    čestitke svima koje su dočekale svoje bebice, a vama koje ste u bolnici i isčekujete jedno veliko sretno da prođe što prije!  ja od ovog tjedna krećem na ctg, brojim još 20ak dana do službenog termina, a potajno se nadam da će beba izaći do božića da smo kući :-) čitam vaše postove i sve me tako raznježi, jedva čekam svoje maleno, iako me uhvati panika jesam li sve pripremila, nedostaje li mi što još... još jednom sretno curama u bolnici da ste što prije kući sa vašim mališanima 

axia
    05. Prosinac 2015. 19:00

Pepita, jel ti do iduce nedjelje cekas??
    Moki, pitpisujem... Ja u uro idem u trudnicku, imam mjesec do termina i pomalo me lovi panika... Svaki cas se sjetim jos neceg... Evo recimo- mazat bebu uljem poslije kupanca ili ne?

• moki6
    05. Prosinac 2015. 19:13

axia, mislim ako bebu kupaš u vodi sa malo ulja da ju nakon toga ne treba dodatno mazati. što kažu iskusne mame?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.