u pon cu najvjerovatnije i ja na inducirani to jesad valjda in hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita neka te ne muci zatvor ionako ces na klistir
I sve muke rijesene
Axia hvala na ohrabrivanju hehe :)
Ines, moja posteljina je bila namistena ima bice dva tjedna..to mi je nekako dobro doslo da mi dodje uopce do mozga malo da nam stize bebica..ja si to ni sad nekako ne mogu predocit ni zamislit ..ka da se radi o nekome drugome haha..bas san friiik
Pepita, ja iman loptu u sobi, al nije mi bas do skakanja hahah..a ja nekako i ne virujen bas da te stvari pomazu :/ I pretpostavljan da (ako ja sutra kojom srecom ne rodin) bi se u ponediljak mogle podruzit na indukciji hahah :P Jer ne virujen da ce me drzst ovde deset dana, a vec mi prosli svi termini..Al to ne bi zelila ni tebi ni sebi, pogotovo nakon prica od Lady i Pinky ..a nista novog mi niko nije reka, mogu samo pretpostavljat
07.12.2015. A <3
Hahahaha očito nisam jedina koja ne shvaća još da joj stiže beba iako mi već danima neumorno lupa rebra ili mjehur, djeluje mi nestvarno to sve....
Meni je samo u par bljeskova kad bi pogledala krevetic bilo to nekako predoceno heheh..a tada mi je bio onaj osjecaj "ali ja nisan spremna" ..tj ono kako cu ja to, necu nista znat i sl :)
Preksinoc kad san spavala na odjelu babinjaca, u sobi do mene beba nije prestajala plakat cilu noc i dan..a ja razmisljan ka jadna cura bice ne zna sta ce s njom, tako ce i meni bit heheh :)
Kolko se veselin, tolko me i plasi to sve..al valjda je tako svima s prvom bebom
07.12.2015. A <3
Mama&linakarolina jeste rezale skaricama onim za bebe ili? I koliko smijem odrezati jer se bojim da ju ne ozljedim.
Ines isto bademovo iz ljekarne, to je hladno presano a citala sam da je to bitno. Nema mirisa ali vjeruj mi bebe mirise posebno same po sebi I nekada ju operem sindet eucerinovim sapunom. Kosicu svaki put a tijelo jednom tjedno. Ali ni on nema neki poseban miris.
Tweety ma cini ti se samo. Snaci ces se kao da je beba oduvijek tu Moja je te dane u rodilistu najmirnija bila, samo spavala i cikila.
Mrkvice ja sam rezala noktice s malenom grickalicom jer sa skaricama mi je puno teze.
Odrezala sam koliko sam mogla..nisam bas do kraja.
Pazis samo da ne ostavis ostre kutove. Ma kada ih jednom recnes drugi put ide lakse.
Sada je jos malena pa ces moci a poslije ces joj vijati prstice..
vecer cure!
ja docekala svetog nikolu pa da vam se javim
sutra sam na ctgu, sad i ja postajem dio hodocasnicke ekipe.
mama@ jel te jos boli? da se ne bismo jos i srele
bila sam veceras na dva rodjendana i na svakom je bila glavna fora prognozirati kad cu roditi. naravno, svi se pretvore u profesionalne babice koje po obliku i polozaju trbuha u dan mogu reci kad ce to. ili u najmanju ruku budu vidoviti milan. neka narodu veselja
laku noc svima, pogotovo ovima hospitaliziranima
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mrkvice i LuKi, hvala na podrsci hehe :)..nadan se da ce i moj bit kao Mrkvicina struca..da vise spava, a manje place hehe ..a i lakse je kad imas koga pitat za savjet i kad ti neko kaze da je to sve normalno..hvala svim zimskim mamama
Shimmer, ucinilo mi se da si umisto "svetog" napisala da si docekala "svog Nikolu" pa san pomislila "ajme blago njoooj" i kao kako si brzo to odradila i vec dosla sebi dovoljno da nam se mozes javit heheh..dalo mi to ohrabrenje kako moze bit i lak porod haha
Uglavnom, ja vec dvi ure osjecan nekakve bolove kao jaci menstrualni..zaboli pa prestane..svakih desetak minuta otprilike..tako da mislin da bi ovaj put to mogli bit pravi trudovi ..ako me kroz jutro ne bude na forumu, znate di san i drzite mi fige
..a ti Pepita mi se pridruzi, lakse je u dvoje hahaha
07.12.2015. A <3
Sortiraj odgovore
Najstariji