Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 23:06

Eto ja se fino sredila za sutrašnji pregled, da se ujutro onako mamurna ne igram britvicom, pa ću se ujutro samo tušnuti za dobro jutro.. torba opet ide sa mnom, pa ćemo vidjeti šta kažu ili ne kažu...

i da žgaravica me drage moje ubijaaaaaaaaa danima jela ili ne jela tu je svaku večer grrrr

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    04. Prosinac 2015. 23:39

pepita, sretno sutra:)...
    i da, ne boli jako, alij e konstantno. po tom zaključujem da nisu lažnjaci, jer je bol stalno prisutna... uzet ću to pod ono normalno :) evo sad šetam po kući, neda mi spavat :P idem probat opet :P laka vam noć

Tweety88
    04. Prosinac 2015. 23:58

Pepita, sretno ti ujutro, sta god to "sretno" podrazumijevalo..nisan pametna vise ni sama :)
    Ostalima isto laka noc sa sto manje odlazaka u wc 
    Ja cu isto sad pokusat zaspat, a ne znan bi li zelila da me probude trudovi ili da se lipo naspavan hehe..al vise cak naginjen na ovo da se naspavan ..pa ujutro moze pocet, iako ce mi opet vjerojatno panika tada bit pa cu govorit "nadan se da ovo nisu jos pravi trudovi" hahah..ne znan ni sama sta zelin 
    Uglavnom, zelin svima sta si i same zelite, a sad vam laka noooc 

07.12.2015. A <3

lady6
    05. Prosinac 2015. 00:14

Vecer, okruglice! Moja curka je dosla na svijet u 18.32, 3520g i 48 cm. O porodu kad stignem a  ne zelim vas prestrasit....sretno svima! I puno vam hvala na podrsci!

Pepita2109
    05. Prosinac 2015. 05:46

Dobro jutro okruglice
     Nadam se da ste se lijepo naspavale, evo ja se tek sad probudila za wc pa mi se nije dalo ni vraćati u krevet, sad skuhati kavicu i probuditi mužića hehe
    axia hvala nadam se da si uspjela zaspati
    tweety88 heheh nadam se da si se naspavala tako da napuniš baterije pa neka krene ujutro..
    lady gledajući vrijeme kada si tek rodila ni ne moraš mi ništa više reći, samo ti mogu reći da ti čestitam na malenoj i da ti želim što brži oporavak 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    05. Prosinac 2015. 05:58

Lady cestitke na malenoj, puno ju mazi a tebi sto brzi oporavak i da uz nju zaboravis sve ruzno 

• mama@
    05. Prosinac 2015. 07:55

Jutro ranobudilice.

Lady cestitam ti. Ne moras nista govoriti o porodu. Znamo kad si se javila a kad si rodila. Vrijeme puno toga govori. Uz svoju srecicu zaboravit ces na sve te sate i bol. Sretno u oporavku, neka sto prije prode.

Pepita jos jedan pregled pred tobom ha. Valjda ce te danas dobro prepipati da se u hipu otvoris do kraja i rodis bez imalo muke

• mama@
    05. Prosinac 2015. 07:56

Shimmer ja narucujem cappucino za ovo maglovito jutro

Sonja8
    05. Prosinac 2015. 08:26

Dobro vam jutro drage moje!
    Lady, čestitke i puno pusica šaljem, sto brzi oporavak (a nadam se da nije bilo strašno jako) 
    Pepita, sretno danas na pregledu, valjda te nece opet izgnjaviti. Mozda te ostave danas pa ostaneš sa Tweety! Kojoj isto želim sreću danas (ako ipak odluče danas pokrenut stvar)!
    Cekamo li jos koju bebicu danas? 
    Pusa svima za dobro jutro, a Shimmer meni moze jedan kakao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.