Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    06. Prosinac 2015. 04:49

Tweety ma vecina njih te prve dane odmara od poroda. Istina placu nekad ali vecinom im samo das jesti i zaspu na ciki.. meni je sou bio prva tri dana kad smo doma dosli dok se mala priviknula. Ko zombija dva smo ja i muz bili . Sretno,nadam se da su trudovi i da ces ujutro upoznati svoju bebu,naravno uz sto laksi porod 

A sad odo, ceka me jedna pokakana pelena 

Tweety88
    06. Prosinac 2015. 05:39

Mrkvice ti vec spadas u iskusne mame hehe 
    Mislin da su meni ovo definitivno trudovi, al jos uvik svako 10min..

07.12.2015. A <3

Pepita2109
    06. Prosinac 2015. 06:43

tweety izgleda da nista od zajednickog druzenja u boksu hehe :) 
    ako je to to a naadam se da je sretnoooo :)

ostale curke nadam se da ste mi dobro :*

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tweety88
    06. Prosinac 2015. 06:50

Pepita, maloprije bila sestra s ctg-om i kaze da je odvela jutros dvi u radjaonu..ja pomislila da si ti hehe :)
    A ja se nadan da ocu tijekom dana u sta kracem roku haha..sad mi se vec smanjuje na 5min razlike..al ka malo jaci menstrualni bolovi..vidit cemo..necu nikome nista spominjat dok god buden mogla podnosit bolove haha :P

07.12.2015. A <3

Pepita2109
    06. Prosinac 2015. 07:16

tweety poslali ih na inducirani ili?
    ajde ajde neka je krenulo ;) drzim fige da brzo i sto manje bolno bude :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    06. Prosinac 2015. 08:11

Shimmer popustili su bolovi al mi je nekako rupa na stomaku gore. Izgleda da se bebac spustao sinoc.
    Al svakako bi bilo fora da se sretnemo 
    Tweety samo ti trpi dokle god vise mozes i reci sestrama kad ti bude tesko da ne bi morala mirovati u boxu. Lakse je prohodati trudove. Sretno ti danas. Izgleda da ces se napokon upoznati sa svojom ljubavi 

Anaheja
    06. Prosinac 2015. 08:12

Dobro jutro drage moje!

Uredno ja nekoliko puta dnevno provjeravam ima li ista nova, ali nisam imala bas kaj prepametno pisat... 

Pepita, tweety... Drz'ze se, nije u bolnici toliko grozno. Jasno da vam fale bolje polovice, ali uskoro idete doma sa svojim remekdjelima . Izdrzite jos malo 

Ja sam preksinoc cak odspavala cijelu noc u komadu, sto se nije dogodilo zadnjih 6 mj . A ne kuzim to sa menstrualnim bolovima... Meni su prakticki konstantni zadnja 2 tjedna...  Ne znam vise kaj da mislim....

Mrkvica2
    06. Prosinac 2015. 08:15

Tweety ma jednostavno ti sve dode prirodno nekako. Ja nisam prije vjerovala ali stvarno je tako.
    Sto se tice trudova slazem se s curama, ja sam hodala cijelu noc po hodniku na odjelu dok nisu na tri minute vec bili a bolili su ko sam vrag. Bilo mi je lakse hodati.

LinaKarolina
    06. Prosinac 2015. 08:15

Jutro mamike..

Vidim da bi Sv.Nikola mogao biti darezljiv Tweety 
    Ma porod ti je maciji kasalj..malo boli,malo tiskas i evo ti mrve 
    Samo hrabro!

Shimmer kada Pepita i Tweety odrade svoje ti si nam sljedeca na tapeti..bilo bi lijepo kada bi uranila pa bi za Bozic vec bili kod kuce 

Zavidim vam svima..i ja bi beebuu..odmah..

MaliV
    06. Prosinac 2015. 08:54

Dobro jutro svim spavalicama, nespavalicama, onima koje cekaju, onima koje boli i koje ne boli, hospitaliziranim i svim okruglicama 😘

Tweety cini se da je mrvica na putu, setaj, disi, izdrzi jos malo 🎉🎉🎉

Pepita 😘

Mrkvica, tvoja mala zvuci kao andjeo, nadam se da ce i moj biti tako dobar (bar u bolnici) 😄💕

Mi smo danas tocno 37 tj, sutra imam pregled i ctg, makar po trendu na ovom nasem forumu, a i po visini trbuha, mislim da cu i ja zaglibiti u daleke tjedne. Valjda ove zimske bebice vole malo dulje na toplom biti ⛄️❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.