Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    05. Prosinac 2015. 10:55

Lady i Pinky cestitam vam od srca, uzivajte i ljubite bebice 💜💜
    Pepita nam ostala u bolnici, kazu do ponedjeljka treba roditi. Ne moze na klokanicu. Ja joj drzim fige, kao i svima vama ovdje, nadam se da cete sve roditi sto prirodnije, brzo i bez bolova 💗

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tyna24
    05. Prosinac 2015. 11:06

ma super za pepitu! konačno bude i ona upoznala svoje sunce!!! držim fige da joj prođe najlakše što može! babygirl, pozdravi ju i reci joj da mislimo na nju

Pepita2109
    05. Prosinac 2015. 11:38

evo curke moje uspjela se spojiti nekako hvala babygirl i hvala svima :)
    pinky cestitaaaaaam i brz oporavak :)

tweety na kojem si katu ja sam na trecem...

i tako mene ostavili iskreno bezveze jer vjerovatno nista do pon heh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    05. Prosinac 2015. 11:41

Babygirl hvala sto si nam javila, prenesi joj pozdrave i nadam se da ce sve super proci. Vjerujem da se jako veseli. Javi nam kad stigne bebica 

Mrkvica2
    05. Prosinac 2015. 11:42

Heheh nisam vidjela post 

axia
    05. Prosinac 2015. 11:53

pepita, baš mi je drago da ćeš i ti uskoro upoznati svoju mrvu :)

Tweety88
    05. Prosinac 2015. 11:54

Pepita ja san na 2.katu hehe..stvarno bi mogle skupa na porod heheh..javi vamo kad krenes, ako uspijes ..kakva ti je cimerica? Sobe su mi super na ovom odjelu..
    Ova bolnica bas djeluje na psihu..maloprije san opet plakala..zato sta san mogla uzivat u lipom danu s dragim, a lezin ovde bas bez razloga i samo razmisljan o porodu i hvata me panika od iscekivanja ..hormoni valjda 

07.12.2015. A <3

Pepita2109
    05. Prosinac 2015. 12:09

jojjj drage moje vec mi sad dosadno hahaha biti ce ovo dug tjedan

tweety ja zacudo nisam ni suzu pustila hahahah ali od dosade bih mogla..
    aaa steta sto mse nisu na drugi stavili... cimerica je ok... ajde ajde samo hrabro :*

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    05. Prosinac 2015. 12:50

Pepita & Tweety zelim da vam nocas Sv.Nikola u donese..ako ne vec bebu barem trudove..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.