Lady i Pinky cestitam vam od srca, uzivajte i ljubite bebice 💜💜
Pepita nam ostala u bolnici, kazu do ponedjeljka treba roditi. Ne moze na klokanicu. Ja joj drzim fige, kao i svima vama ovdje, nadam se da cete sve roditi sto prirodnije, brzo i bez bolova 💗
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
ma super za pepitu! konačno bude i ona upoznala svoje sunce!!! držim fige da joj prođe najlakše što može! babygirl, pozdravi ju i reci joj da mislimo na nju
evo curke moje uspjela se spojiti nekako hvala babygirl i hvala svima :)
pinky cestitaaaaaam i brz oporavak :)
tweety na kojem si katu ja sam na trecem...
i tako mene ostavili iskreno bezveze jer vjerovatno nista do pon heh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Babygirl hvala sto si nam javila, prenesi joj pozdrave i nadam se da ce sve super proci. Vjerujem da se jako veseli. Javi nam kad stigne bebica
Pepita ja san na 2.katu hehe..stvarno bi mogle skupa na porod heheh..javi vamo kad krenes, ako uspijes ..kakva ti je cimerica? Sobe su mi super na ovom odjelu..
Ova bolnica bas djeluje na psihu..maloprije san opet plakala..zato sta san mogla uzivat u lipom danu s dragim, a lezin ovde bas bez razloga i samo razmisljan o porodu i hvata me panika od iscekivanja ..hormoni valjda
07.12.2015. A <3
jojjj drage moje vec mi sad dosadno hahaha biti ce ovo dug tjedan
tweety ja zacudo nisam ni suzu pustila hahahah ali od dosade bih mogla..
aaa steta sto mse nisu na drugi stavili... cimerica je ok... ajde ajde samo hrabro :*
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita & Tweety zelim da vam nocas Sv.Nikola u donese..ako ne vec bebu barem trudove..
Sortiraj odgovore
Najstariji