Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    05. Prosinac 2015. 21:29

Mrkvica kako smo se uvjerile da je sve drugacije ovisno o doktoru i gradi tako je vjerojatno i to 
    Ja bih ti savjetovala da recnes noktice dok spava. Tesko ces s raspicom jer su mekani jos

Drage moje da referiram svoje stanje danas.
    U valovima me bole leda skroz nisko i bol se proteze u stomak. Toliko bude da sam pomislila da je krenulo a rano.mi je jos.
    Mali se mice i nije bas miran. A meni pritisak dolje jaki. Ne znam sto da mislim vise

MaliV
    05. Prosinac 2015. 21:34

Lady i pinky, cestitke od srca ❤️❤️❤️ Uzivajte u mrvicama i nadam se da ce sve boljke sto prije nestati ☺️

Cure u bolnicama... drzimo fige, samo hrabro 😘😘

Ja sam danas bila u Ikei... kakva kardinalna greska 😆 Guzva, vruce, uh... jedino dobro je sto sam bila s kumom koja je isto trudna pa smo si mi sve izorganizirale tako da i doruckujemo i rucamo tamo 🙃

axia
    05. Prosinac 2015. 21:35

Mama, potpisujem bolove... Cak sam i torbu provjeravala... Smirilo se poslije tusa, al sad me svaki pokret, a puno ih je, boli... Da nisu lazni? Za njih nije rano...

LinaKarolina
    05. Prosinac 2015. 21:37

Pepita beba u bolnici mora biti 72h i nakon toga ide cijepljenje te ako je sve u redu..beba nema zuticu ili povisen crp idete kuci.
    Sada ovisi sve do koliko sati vase bolnice pustaju van.

Mrkvica ja sam svojima odmah cim smo dosli uz bolnice rezala noktice jer nam tamo nisu dali..ne trebas imati straha..

• buffy
    05. Prosinac 2015. 21:41

Lady i pinky cestitam.na bebicama i sad ih mazite i uzivajte a oorodjaj sto prije zaboravite.. sve najbolje vam zelim 
    Curke u bolnici drzite se i drzim palceve da sto prije prodje i da se mazite s svojim bebicama 

Tweety88
    05. Prosinac 2015. 22:08

Ajme jedva cekan dan izlaska iz bolniceee :))
    Maloprije bila u wc i vidin ispa sluzni cep ..a cili dan mi je neka ka menstrualna bol, tj vise osjecaj nego bol neka..nije me ni menga nikad bas bolila pa sad..nisu to ni bolovi niti je u pravilnim razmacima, konstantan je osjecaj ... al cini mi se da se blizi trenutak pocetka haha 

07.12.2015. A <3

• mama@
    05. Prosinac 2015. 22:09

Axia pa za lazne nikad nije rano ni kasno hahahahaha
    Ja sam isto na torbu dodala svoju robu sto ce mi dragi donjeti kad idem kuci iz bolnice. De zamisli 
    Kao da sam jucer trebala roditi hahahahaha. 

Moje boljke se ne smiruju. Svakim pokretom me vise boli. Nogu ne mogu dici. Ma uzas. Ne sjecam se da mi je prije tako nesto bilo

Ines24
    05. Prosinac 2015. 22:16

Hajde Tweety i Pepita vrijeme je za novu bebicu 

U ponedjeljak spremam torbu za bolnicu, moram još par stvari dokupiti, ali to ću naknadno ubaciti i onda spremna čekam da šefica odluči izaći 
    Mamice kada ste spremile krevetiće odnosno posteljinu za bebu? Ja sam planirala kad me uhvate trudovi, ali nekako mislim da ću biti preuzbuđena, ili ako bude noć morat ću buditi dragog da bi složila posteljinu na krevetić  a opet ne želim prerano to napraviti, ako to budem gledala svaki dan odužit će mi se vrijeme do poroda, još ako prenesem 

Mrkvice imaš možda kakav link ili sliku koje bademovo ulje koristiš, di si kupila? Ja si trbuh mažem nekim iz ljekarne, ali nema neki miris, ja bih da ipak miriše 

Pepita2109
    05. Prosinac 2015. 22:17

tweety nemam loptu i ne daju setat pa misleda cu se otvorit dok lezim.. jesu tebi sta novo rekli?
    hvala na informacijama za izlazak ja ionako nisam racunala taj prvi dan hehe.. vidjet cemo :)
    mene muci zatvor grrrrr :(

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    05. Prosinac 2015. 22:17

Tweety, samo hrabro!! Nadam se da ce tvoja bebica brzo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.