Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    05. Prosinac 2015. 08:46

Samo kratko da se javim!
    Moj mišić i ja smo dobro.
    Došao nam je u četvrtak nakon cijelog dana na induciranom uz drip što je bilo ok,super nam je išlo,otvorili se,krenuli i zapeli jer sam pre mala ...
    Onda carski i sve je dobro,nakon par min gotovo. 
    Divan je,zdrav i dobar kakav je i bio u buši.
    Nažalost poslije carskog se jedva okrećem i jedva jedvice hodam do wc-a a imam istu asistenciju kao i cure koje oko mene hodaju tako da jedva čekam povratak kući gdje će mi netko pomagati cijelo vrijeme...
    Pusa svima!
    Posebno novim okruglicama ako je koja došla!

Sonja8
    05. Prosinac 2015. 09:04

Pinkypink, čestitke od srca 
    Bitno da je sve u redu, makar su te bezveze izmučili, pogotovo tako sitnu... Puno pusica šaljem 

LinaKarolina
    05. Prosinac 2015. 09:08

Jutro okruglice..

Cestitke Pinky & Lady na malenim smotuljcima 

Pepita..sretno i neka ti najkasnije do sutra dode bebolina 

Ines24
    05. Prosinac 2015. 09:12

Pinky, Lady čestitke na bebicama, vama objema želim što brži oporavak, puuuno se mazite sa svojim bebicama 

JuicyFruit
    05. Prosinac 2015. 09:23

Dobro jutro kuglice 😊
    Hvala vam svima, bas ste me utjesile jucer. Divne ste 😚 Ja sam si pozvala društvo sinoć tako da sam se opustila i izbacila iz glave sve negativne misli, i smirile su mi se bh koje sam imala cijelo popodne. Jucer me i neka panika i strah uhvatili oko poroda a danas sam skroz smirena i jedva cekam ☺️Prilično sam sigurna da ipak nije plodna voda jer sam poslije cijelo vrijeme imala sluzavi žućkasti iscjedak pa mislim da se jednostavno blizi porod 😊

Nocas oko 2 su me i trudici uhvatili, ali je pustilo u nekom trenu pa sam se i naspavala. 

Lady, čestitam! bitno da je to sad sve iza vas. Želim ti brz oporavak i šaljem puse 😘😘😘

Pinky čestitke i tebi draga, zvuci kao da nije bilo tako strašno iako si morala na carski na kraju... Drži se, mazite se i želim vam da čim prije dođete doma 😘

Tweety, nadam se da je bol koju opisuješ bila trud i da si već gotova 😉

Pepita, nadam se da je šefica odlučila van danas 😅

Axia, vidim i kod tebe se nesto događa. nadam se da ce se bebica zadržati unutra jos barem dva tjedna

Cure, jos nam je malo ostalo 😊

axia
    05. Prosinac 2015. 09:29

jutro okruglice!
    prije svega:
    lady, od srca čestitam! malenoj želim svu sreću svijeta!! nadam se da će lijepe uspomene brzo preplaviti bolove i patnju kroz koju si prošla...
    pinky, već sam se uplašila gdje si :) također čestitam na mišići, i njega neka prati sreća. želim ti brz oporavak i puno lijepih renutaka sa tvojom štrucom...
    pepita, javi se, nadam se da će pregled završiti onako kako ti to želiš :)
    ne, ja nisam spavala, cijelu noć me trbuh boluckao, nije neka bol, al mislim da trudovi ne mogu biti, ni lažni niti pravi, jer pauze nema, a intenzitet boli se ne mijenja... mislim da je neka viroza crijevna u pitanju. ako nije, ne brinem se, kako je doc rekao, beba je spremna za van, sad se još čeka mamu :)
    shimmer, može dupla kava za mene? :D

želim vam svima lijep dan!!

Tweety88
    05. Prosinac 2015. 09:52

Lady i Pinky, cestitke na hrabrosti i sad je sve ruzno iza vas..uzivajte sa svojim bebacima i zelim vam brz oporavak 
    Kod mene ono ipak nisu bili trudovi, a danas u viziti me opet doktor samo pita zasto san tu i taaako..uzivan u bolnici eto zasto haha :P Sad me opet strah hvata kad cujen ove price s poroda nasih struca ..nadan se da cu ja ipak imat vise srece hahah 
    Pepita jel se ti to pozdravljas s dragim prije ulaska u bolnicu pa te nema ilii ? Na kraju cemo jedna do druge u boks 

07.12.2015. A <3

Mrkvica2
    05. Prosinac 2015. 09:54

Pinky napokon vijesti i od tebee  Cestitam na malom pisulincu i koliko god je sada tesko radi reza dobro kazes doma ce biti lakse. Nemoj se forsirati i uzivaj kraj malenoga 

Shimmer ja bi se prijavila za sendvic  Dobro bi mi doslo par minuta da doruckujem.

Pepita nama je termin bio u dva dana razlike a moja mala ima 3 tjedna.. oni kako su krenuli ti ces uci u 43 tjedan. Sretno danas na pregledu i nadam se da je to to od pregleda i da ti je jedini pregled koji ces jos imati u boksu u radaoni 

Mrkvica2
    05. Prosinac 2015. 09:56

Prema tablici imamo vec 8 bebica ako se ne varam? Napredujemo bome 

Tyna24
    05. Prosinac 2015. 10:46

Lady i Pinky česetitam vam, vi ste se bar riješile, nadam se da ćete što prije zaboraviti bol poroda i sve negativno... glavno da su bebice pokraj vas i da su zdrave... mi ostale se još moramo načekati i proči možda to što ste vi a možda još jače bolove... nikad se nezna..
    brz oporavak vam želim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.