Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    05. Prosinac 2015. 19:18

axia u uto punim 42tjedna i do tad bi trebala rodit, a doktor je spomenuo ponedjeljak... 

btw mamice koliko ste ostajale u bolnici nakon poroda kako se broji to.. dakle ako rodim u pon mogu racunat ako sve bude ok u cet da sam kuci

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Prosinac 2015. 19:20

luki zbog ovoga pomisljam da necu visedjece... hahah
    mala ima vec 3900 itekako je spremna heheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    05. Prosinac 2015. 19:22

Ajde, to brzo :) ako mrva ne odluci prije:)

Tyna24
    05. Prosinac 2015. 19:23

pepita, moja šogi rodila u četvrtak ujutro, i ako ne dobije žuticu malena, sutra idu doma... znači 4 dana...nepuna...

Mrkvica2
    05. Prosinac 2015. 19:59

Pepita dan kada rodis se racuna kao nultii na to tri dana idu. Znaci ja sam rodila u petak doma su me pustili u ponedjeljak u 11 ujutro poslje vizite.

Axia netreba mazati. Kad stavis ulja u vodu onda i bebi koza bude dobra. Ja stavljam bademovo ulje. Jos kada se sva bila gulila puno bolje je nakon kupanca izgledala.

• mama@
    05. Prosinac 2015. 20:41

Pepita kod nas se dani broje ovako: ako rodis npr u ponedjeljak do 14 sati broji ti se i taj dan tako da izlazis u srijedu prije rucka.
    Ako rodis nakon 14 sati taj dan ti je nulti dan i izlazis u cetvrtak prije rucka.

Mozda je kod drugih drugacije

Tweety88
    05. Prosinac 2015. 20:52

Pepita moj bio u posjeti pa me iza toga depra prosla hehe 
    Bas me zanima koja ce prije..ili cemo skupa 
    Sad san se okupala i legla i nekako se opusteno opet osjecan..ne znan ima li i u tvojoj sobi pilates lopta pa skaci hahah..
    A za mog "malog" samo znaju da je priko 4, a sad koliko priko..samo Bog zna heheh 

07.12.2015. A <3

Mrkvica2
    05. Prosinac 2015. 21:13

Mama moguce da je drugacije jer samnom je jedna zena bila u sobi koja je rodila malog u 00.10i molila je doktore da joj ne racunaju to ko nulti dan jer je poslje ponoci kratko rodila.. pa da ide prije doma.

Ja sam svojoj maloj morala rukavice staviti dns.. jako se pogrebala po licu a mene je strah rezati noktice vec.. ima li tko kakav savjet u vezi noktica tih? Mozda da ih izraspam raspicom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.