Mene nekako pocelo bolit ka menstrualni bolovi nisko u stomaku..i zdjelica boli dosta..al nisu kontrakcije nego konstantna bol neka.. pa se nadan da ce se nesto pokrenit nocas..tj nadan se i bojin se hahah ..al bar neka prednost bolnice je sta se ne moran mislit ni planirat kad cu sta cu :D Stat cu u sobi dok se ne otvorin 10cm hahaha
07.12.2015. A <3
tweety lezi na bok ja sam tako provjeravala jesu lažni trudovi..
ja sutra opet na pregled jooooj, fakat se osjećam odvratno više zbog tih pregleda
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
hvala na čestitkama
ja sam se baš nadala da čemo šogi i ja skupa u bolnicu, moj brat i mm tješiti jedan drugog tamo pokraj nas... al ništa nažalost od toga
meni to dobro dođe, u nedelju dolazi doma, bar ću se malo ispraksirat s čuvanjem
znači ovo je normalno da me mjehur pecka... okej
pepita, ajde budi dobra i otvori se, dobi trudove, i rodi prije pregleda sutra držim figeeeee!
Tyna ako te zapecka od bebinog micanja o da je, ja ponekad imam osjećaj kao da će ga izgurati van..
hahahaha ma bih ja tebi za ljubav, ali ne ovisi o meni nego o mojoj maloj šefici...
🙏👸👸🙏❤️
ma imam i ja osječaj da će mi sve izgurati van i letim na wc odmah al ovo mi je osječaj ko da me grebe po mjehuru. neznam kak bi to objasnila.. a dobro... znam da ima več manje mjesta... a i rebra su mi valjda sva plava več. hahahaha
Ooooo kužim te hehe, zvrkovi mali, ja znam vrisnut i poskočit hahah, a iskreno rebra su mi čitava uopće nijedan udarac u rebra nisam dobila do sad, a kao visoko je, hmmm možda ipak imam malu bebicu (tješim se hahaha)
🙏👸👸🙏❤️
o blago tebi, meni je to sve slatko, makar nekad boli. tolko se upre u rebro da mu moram nogicu bockati da je premjesti. hahaha ali sad si je več frajer našao mjesto između rebara, na sredini pa tu nogu van ispruži
skužio je da se tak može više istegnuti
curke, vidim da su bebe u akciji "rastegni mamu do granica"... potpisujem...nešto, neznam što. čitav dan me boli bušek, kao menstrualni bolovi na mahove... išla sam k mami, skoro sam se na pol puta okrenula i vratila doma....
pepita, kako znaš da su lažnjaci ako legneš na bok?
lady, mislim na tebe čitav dan,...
Tyna hahaha i moja izbaci tako noge negdje visoko gore ali zaista nikako u rebra heheh
svakako slatki bolovi
axia ako stane su lažni, ako ne stane onda pod tuš ako tamo stane i dalje lažni,ako ne onda pravi...
s tim da je mene boljelo od leđa prema trbuhu kao kod M... nadam se da te ne boli jako
🙏👸👸🙏❤️
Tyna, i mene moja pika po rebrima..baš sam promijetila u zadnje vrijeme da me zna zaboliti na vrhu rebara, a po noći, kad ležim na boku, definitivno pritišće mjehur, idem na wc 3 do 4 puta :)
Sortiraj odgovore
Najstariji