Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    04. Prosinac 2015. 17:49

moja šogi je rodila jučer ujutro, veli da nije niti bila svjesna da je imala prave trudove jer je stalno imala lažne. heheheh.. porod joj je prošao ko po loju, a onda su ju morali uspavati jer joj nije izašla cijela posteljica, dio je ostao, pa su morali "kopati" da uzmeju sve van. jooooj. ovo mi je nova nočna mora

malena je preslatka, spavalica sestre s odjela su mislile da sam došla rodit, velim ja da se vidimo uskoro ali nije još vrijeme. hahaha. sve se smijale
    a moj mali se nije niti pomaknuo onda. a inače cijeli dan ima feštu u trbuhu. čim sam izašla iz bolnice, opet fešta dalje. i onda djeca nisu pametna???? 

JuicyFruit
    04. Prosinac 2015. 18:26

Baby girl, hvala ti na savjetu. Inače sam probala sa sivom tkaninom i cijeli dan je neka flekica... Probat cu jos s crnom, ali mislim da cu se svakako ujutro uputiti na pregled da budem sigurna.

LinaKarolina
    04. Prosinac 2015. 19:21

Juicy moguce je da imas i obilniji iscjedak..a i pred sam kraj si pa ne bi bilo cudno da se otvaras.
    Plodna voda bas curi..ako je i vodenjak pukao visoko kod svakog naprezanja osjetila bi istjecanje. 
    U svakom slucaju posjeti dr. pa ces znati o cemu je rijec.
    Mozda ce nam sutra i jos jedna bebica doci 

Tyna24
    04. Prosinac 2015. 19:24

mene zapeče mjehur kad se mali miče... glavicu valjda... pretpostavljam da to znači da se spustio nisko ili? to sam promjetila zadnjih 3 dana... prije nikad nisam imala takav osječaj...
    dal je koja od vas tak osječala?

shimmer
    04. Prosinac 2015. 19:52

tyna24, cestitke na necakinji 
    pa kod vas ce se bas festati kroz cijeli prosinac!

juicyfruit, ja isto vjerujem da cak i visoko prsnuce vodenjaka bude izljev koji ne mozes zamijeniti s iscjetkom. javi ako ti se pojave i trudovi 

lady6, nadam se da si/ste dobro 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

shimmer
    04. Prosinac 2015. 19:53

i zaboravih, tyna24, meni je mala sad na mjehuru, ali najvise boli/pece kad sam na lijevom boku. i to unazad cetiri dana. bas me krene vrijedjati, moram promijeniti polozaj i na wc.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tweety88
    04. Prosinac 2015. 19:57

Pepita, ponesi bilo kakvu litnju robu, ne mora bit spavacica hehe :)..neces pozalit 
    Mene su sricom pribacili u sobu na ovaj odjel di su trudnice (inace san bila na babinjacama jer vamo nije bilo mista)..ovde je lipo i drzimo hvala Bogu otvoren prozor ..haha cemu se sve covik moze radovat :P A tamo radi beba moraju grijat tako i ne smi se otvarat prozor..tako da..sto kraca pidjama :D
    Lady, nadan se da je sve super proslo i da uzivas sada 

07.12.2015. A <3

baby♡girl
    04. Prosinac 2015. 19:59

Meni je visoko prsnuo vodenjak u bolnici pod trudovima. Nekoliko puta sam se otisla tusirati misleci da mi je pobjeglo i da sam se malkice popiskila. Znaci cak ne da sam se posteno upiskila. Nije bas bilo jako puno kolicinski i zato nisam odmah skuzila. 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 20:21

Tyna glavno da su joj skužili odmah da je ostalo, moja mama je dva dana nakon što je došla doma dobila temperaturu i imala jake bolove u trbuhu, i kad je došla u bolnicu imali su što vidjeti, ostatak posteljice, sve je trunulo i naravno bila je korak od sepse, da nije taj dan došla ko zna šta bi bilo...

draga meni ti malena tako naskače već neko vrijeme pa nije nisko, a imam osjećaj ponekad kao da mi je ma ne na mjehuru nego u rodnici...

juicy ohh i mene su mučile te misli je li plodna voda ili iscjedak.. eto maloprije se sagnula dragom dati pusu i samo poteklo iz mene vodenasta prozirna bistra sluz , inače kad potekne, pomirišem znam da je fuj,ali bar osjetim je li mokraća ili ne.. a ti se probaj testirati kako ti je babygirl rekla, i je li ti se to događa u mirovanju ili samo dok si u nekom pokretu..?

lady mislim na tebe cijeli dan, nadam se da je sve prošlo brzo i da si dobro

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 20:23

shimmer hahahah odlično osmišljeno 

tweety hvala, a mene moja svekriva uvjeravala da ću se smrzavati joooooj, sad izvlačiti ljetno vanka grrrr...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.