Strah je normalan..ali kada dode taj dan vise ne osjecate strah..zapravo nemate ga vremena osjecati..zelite samo da to sve sto prije zavrsi i vidite svoju bebicu..
I bude vam na kraju smijesno sto ste strah uopce osjecale..
Alegra obavezno necim mazi bradavice, ja sam mazala mlijekom svojim i purelanom jos u bolnici. Da te utjesim proci ce.. ja sam imala i puknutu bradavicu i bilo je i krvi i plakanja dok mala vuce ali proslo je u roku tjedan dana. Kvrge i prepunjenost sam rjesavala masazom, a dok masiras odma i izade to. Ppmozi si izdajalicom ako zelis ali ne previse. Masiranje boli na tako tvrde sise ali pomogne i ne na suho, lakse je s nekim uljem ili pod tusem s gelom za tusiranje. Neces kasnije niti osjetiti kada mala sisa, mozda na pocetku dok povuce ali samo malo neugodno.. proci ce, samo da se uspostavi ponuda i potraznja. Samo hrabro
Pety cestitke na bebici. To je stvarno komad i pol, svaka cast
Ovaj tjedan bome docekujemo hrpu bebica.. svaki dan jedna kako lijepo
Pety čestitke na velikoj curici i porodu koji je dobro prošao (bez šavova)
Nas dvije smo došle s pregleda, radili smo bris na streptokok (valjda), cura odlično napreduje, procijenjena je na 2400 g
Sad smo se najele čvaraka i čokolade i možemo na spavanje jer smo se noćas prilično vrtile od bolova u kukovima i preponama
Ovaj je tjedan jako zanimljiv, nek se i nastavi u takvom tonu
Cure ako koju zanima pampersice su u konzumu na snizenju. Mi bas jucer uzeli premium care jumbo pack za 115kn
Mama, ja se nadam da ce krenuti do kraja tjedna ctg je uredan, odoh u grad na kavu
Pety, čestitke od srca Bome velika beba, a tako dobar porod!
Allegra, bas mi je zao na tolikim šavovima, a ti tako hrabra... Svaka čast! Sad uživajte, odmarajte i mazite se
Pusa svim ostalima, sad cekamo dalje...krenulo nas
Mi smo danas vadili bris na streptokok, nisam se pripremila na to da je to tako bolno. Jedva mi je izvadila koliko me je to boljelo... Jel to i vama tako bilo? U ponedjeljak idemo prvi put na ctg. I zanima me da li netko zna kako u Osijeku doći do epiduralne? Čula sam da su to procedure i da ti se sve treba poklopiti da bi dobila, ali svejedno bih probala dogovoriti pa ako dobijem super, ako ne ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji