Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    03. Prosinac 2015. 09:53

Strah je normalan..ali kada dode taj dan vise ne osjecate strah..zapravo nemate ga vremena osjecati..zelite samo da to sve sto prije zavrsi i vidite svoju bebicu..
    I bude vam na kraju smijesno sto ste strah uopce osjecale..

Mrkvica2
    03. Prosinac 2015. 09:55

Alegra obavezno necim mazi bradavice, ja sam mazala mlijekom svojim i purelanom jos u bolnici. Da te utjesim proci ce.. ja sam imala i puknutu bradavicu i bilo je i krvi i plakanja dok mala vuce ali proslo je u roku tjedan dana. Kvrge i prepunjenost sam rjesavala masazom, a dok masiras odma i izade to. Ppmozi si izdajalicom ako zelis ali ne previse. Masiranje boli na tako tvrde sise ali pomogne i ne na suho, lakse je s nekim uljem ili pod tusem s gelom za tusiranje. Neces kasnije niti osjetiti kada mala sisa, mozda na pocetku dok povuce ali samo malo neugodno.. proci ce, samo da se uspostavi ponuda i potraznja. Samo hrabro 

Pety cestitke na bebici. To je stvarno komad i pol, svaka cast 

Ovaj tjedan bome docekujemo hrpu bebica.. svaki dan jedna  kako lijepo 

Ines24
    03. Prosinac 2015. 09:56

Pety čestitke na velikoj curici i porodu koji je dobro prošao (bez šavova) 

Nas dvije smo došle s pregleda, radili smo bris na streptokok (valjda), cura odlično napreduje, procijenjena je na 2400 g 

Ines24
    03. Prosinac 2015. 09:58

Sad smo se najele čvaraka i čokolade i možemo na spavanje jer smo se noćas prilično vrtile od bolova u kukovima i preponama 

Ovaj je tjedan jako zanimljiv, nek se i nastavi u takvom tonu 

Mrkvica2
    03. Prosinac 2015. 10:32

Cure ako koju zanima pampersice su u konzumu na snizenju. Mi bas jucer uzeli premium care jumbo pack za 115kn

JuicyFruit
    03. Prosinac 2015. 10:41

Mama, ja se nadam da ce krenuti do kraja tjedna  ctg je uredan, odoh u grad na kavu 

Sonja8
    03. Prosinac 2015. 11:23

Pety, čestitke od srca  Bome velika beba, a tako dobar porod! 
    Allegra, bas mi je zao na tolikim šavovima, a ti tako hrabra... Svaka čast! Sad uživajte, odmarajte i mazite se  
    Pusa svim ostalima, sad cekamo dalje...krenulo nas

MaliV
    03. Prosinac 2015. 11:30

Cestitke pety 😍🎉💝💕💖

Dancccci
    03. Prosinac 2015. 11:49

Mi smo danas vadili bris na streptokok, nisam se pripremila na to da je to tako bolno. Jedva mi je izvadila koliko me je to boljelo... Jel to i vama tako bilo? U ponedjeljak idemo prvi put na ctg. I zanima me da li netko zna kako u Osijeku doći do epiduralne? Čula sam da su to procedure i da ti se sve treba poklopiti da bi dobila, ali svejedno bih probala dogovoriti pa ako dobijem super, ako ne ne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.