Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    02. Prosinac 2015. 20:49

Allegra bas si hrabro to sve izdrzala, svaka cast.. Zelim ti sto brzi oporavak, 20 savova je bas dosta 😕 Sretno draga, uzivaj u svakom trenutku i super da vam bar dojenje ide kako treba 👍🏼

Mrkvice, to mi zvuci kao da bi moglo djelovati onda... makar i ja imam male ruke, ali bas me zanima ☺️ Ovo za epiduralnu potpisujem u potpunosti i bas mi digne tlak kad mi netko krene o tome kako su zene radjale u spilji bez epiduralne i na selu i ovo i ono. Samo vi dajte, ja se svojoj epiduralnoj veselim 😄

LinaKarolina
    02. Prosinac 2015. 22:30

Porod bez dripa je puuuno laksi i podnosljiviji. Prvo sam rodila bez i na kraju pitala zar je to TO..pa nije porod nista strasno.
    Veselila sam se i drugom jer sam znala da ce biti brzo gotovo.
    Medutim kod drugog poroda su mi pred sam kraj dali drip..to je bilo najduzih 5 minuta u mom zivotu..
    Nafiluju te da bi kobilu porodilo..a trudovi su ajme..ne staju,nemas zraka.
    Pa ako mozes birati epiduralnu..zasto ne. Mozemo mi sve izdrzati ali zasto si ne olaksati ako imas mogucnost.
    Da ne spominjem naleganje na trbuh.

Allegra zelim ti brz oporavak i beskrajno mazenje sa Saricom..

• mama@
    02. Prosinac 2015. 22:32

NmareN i ti si na pola puta 
    Allegrazg nije ti bilo bas bajno ali si to 'muski' obavila. Zao mi je za savove i jer si na kraju ipak osjetila bol. Ali imas najvecu srecu vec u rukama.

Ja ne planiram uzeti epiduralnu.  Kod nas navodno mozes traziti ako zelis ali mislim da mi nece biti potrebno. Osim ako me drip razvali onda razmislim 
    Ako stignem razmisljati.

Anaheja
    02. Prosinac 2015. 22:38

Ja se jos uvijek nadam da ce kod mene proc sve prirodno, samo od sebe. Bez epi, dripa, carskog ili iceg takvog. Ne zato sto zelim bit superzena, nego zato sto zelim osjetit kako je to zbilja radjati... Ali tko zna... I ja se jos uvijek stignem predomislit 

Allegra, svaka cast... A savova je zbilja poprilican broj.... 

Imam jedno pitanje za mamice. Posto jos uvijek nisam pohodila ljekarnu... To cu ovih dana. Sto zbilja treba za pupak i koliko?? Da ne kupim nesto bez veze...

Pepita2109
    02. Prosinac 2015. 22:47

Hrabrice moje uzele vi epi ili kakve već sve lijekove imali protiv bolova, ili pak rodile skroz prirodno ili samo sa dripom ili na carski, sve ste/smo hrabre jer samim time što smo odlučile biti mama je potrebna velika hrabrost, kažu da donijeti dijete na svijet i nije neki posao da pravo ono tek slijedi i da sigurna sam da je tako, ali eto nekako se našlo mjesta barem kod mene za malo straha i panike između sreće i adrenalina i ne znam čega me zapravo strah, možda nekih komplikacija, zato jer iako sam otvorena, bebica se uz svo ovo bolno guranje nikako ne može izgurati tj spustiti u zdjelicu, želim roditi prirodno ( sa lijekovima protiv bolova jer sam pussy priznajem),ali ako postoji i najmanja naznaka da će možda nakon probe prirodnog ipak zatrebat carski, voljela bih izbjeći taj dio.. a sad biti će kako Bog da..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    02. Prosinac 2015. 22:48

Anaheja ja sam pitala tetu u ljekarni i rekla je da mi ne treba ništa osim antibiotičkog praška i sterilnih gazi.. a svugdje zapravo drugačije

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    02. Prosinac 2015. 22:52

Anaheja Tyrosur prasak za pupak, Octenisept-malo pakiranje,gazice i mrezica da drzi gazicu.
    Ja sam kupila cijeli za odrzavanje pupka u kojem ima gaza,vatica i vatenih stapica ali pola toga i nije potrebno..

shimmer
    02. Prosinac 2015. 23:33

taj tyrosur se dobije bez recepta, s obzirom da je antibiotik?
    jer znam da se više ni betrion ne može dobiti bez recepta.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mia007
    02. Prosinac 2015. 23:37

Shimmer, ja sam ga kupila u ljekarni bez recepta. :)

Mia007
    02. Prosinac 2015. 23:43

Allegra, svaka čast, super si to sve izdržala, al najvažnije je da sada uživaš sa svojom mrvom :)

Mrkvica, kakva je situacija s dripom na Sv Duhu? Znam da epiduralnu kažeš ako hoćeš, a šta je s dripom? Oni odlučuju ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.