allegra,ti si se baš brzo riješilaa!! 20 šavova? ajooooj... kolko ti je Sara bila teška? možda zbog toga jer je bila bucko jesi tako popucala? drago mi je da si se javila, i da si se riješila
nisi napisala, jesu te zezali zbog gestacijskog?
uživajte, mazite se i pazite, i papajte
napisala je da je 3600/50 sara bila.
allegra, brz oporavak ti zelim i uspjesan nastavak dojenja
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Ajme Allegra opisala si moje najveće strahove i to sve sa smješkom. Svaka čast!
Želim ti brz oporavak i da čim prije odete kući
Da, bas smo se poredale....pinky, sretno sutra! Znam kako ti je, isto me ceka u petak. Pepita, izgleda da cemo ipak skupa. Ja sam odlucila od pocetka uzeti epiduralnu ako budem u mogucnosti, nadam se da sad i hocu zbog induciranja. Allegra, zao mi je sto si tako popucala, drz se.
Allegra jos jednom cestitke na malenoj. Zao mi je sto si popucala nadam se da ces se brzo oporaviti.. a ovo za kakanje, ja sam smuljala u bolnici da jesam ali sam uspjela tek 4. dan od poroda.. doma u miru i jedva sam se opustila. Samo nemoj tiskati jako i biti ce lakse. A ovo za epiduralnu zasto ti nisu dali drugu dozu? Ja kada sam pocela osjecati trudove (isto pred kraj dobila drip) rekla sam da me boli i dosao mi je anesteziolog dati drugu dozu.. Sve u svemu lijepo da si tako pozitivna.
Pinky gore je super ekipa, biti ce sve okej. Znas li mozda koji doktor ce ti biti na porodu? A anesteziolog se samnom zezao cijelo vrijeme
MaliV probala sam ju tako primiti kada je plakala ali imam malo male ruke i nezgodno mi je s glavicom. Malo je bila mirna ali nije dugo trajalo.
Axia ma ljudi su u zabludi dosta sto se tice epi i zatucani. Ako se moze olaksati zasto ne? Ja se ne osjecam nista manje zenom ili takve slicne gluposti jer sam ju uzela (fali nam smajlic koji koluta ocima)
Juicyfruit kako je krenulo i bebice idu preko reda mozda si i ti na redu ovaj tjedan
Allegra svaka cast draga skidam kapu i zelim ti brz ma naaajbrzi oporavak... jesi probala sa cepicima? ja ih imam spakirane sa sobom za svaki slucaj...
pinky sretno sutra
lady vidjet cemo sta ce mi sutra reci hehe
Mrkvica one koje govore da je zena manje zena ako si priusti manje bolan porod posaljem u tri polja mandarine, Bogu hvala pristat cu na sve da si olaksam...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
NmareN hvala ti puno, cijela trudnoca brzo prosla hehe :*
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala vam curke! 😊
Osjećam se dobro danas. Spremno...recimo. ha ha Bolje neg jučer sigurno. Bit će mi dr. Horvat, a nadam se da ćemo se i roditi prije kraja smjene. Dežuran je dr. Hafner. Ne znam,samo da to dobro prođe...i ne pre dugo...
Allegra,ajme, baš si loše prošla, a ti sve to sa smajlićem pričaš. Zdrava beba je ipak najvažnija i najveća nagrada za sve muke. 😍
Shimmer, a baš...i ja bih ponekad vikala da ništa neću pa eto,opet ispadne kako oni odrede. I ako si na dogovorenom carskom vidiš bebu odmah i muž isto, i daju je na dojenje i maženje vrlo brzo.
Sortiraj odgovore
Najstariji