Allegrazg, svaka ti cast kako si to podnila :)..uzivaj u zasluzenoj nagradi i zelin ti sta brzi oporavak
Pepita, mozda se vidimo ujutro u bolnici, ja san isto sutra na pregledu u St ..sretno ti..
Pinky, tebi isto sretno sutra da sta prije i sta lakse zavrsi..laka ti noc i uzivaj u posljednjoj (bar s ovom bebicom) "2u1" noci..sve ce bit dobro
07.12.2015. A <3
Mia meni su pred kraj odlucili dati drip jer mi se trajanje trudova smanjilo pa su bili neefikasni. Beba se nije spustala a vec je trebala van. Ja nisam ni znala dok nisam cula doktora stavite drip na 20 kapi trudovi su prekratki.. sad kako inace rade nemam pojma jer za sve ostalo mi je doktor objasnio prije nego su napravili.
Dobro jutro okruglice ja već budna, kuham kavicu za dragog neka popije prije nego krenemo hehe
tweety88 sad ću za svaku misliti da si ti
Pinky sretno danas želim ti što manje nervoze
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita otkud ih izvlacis samo, plisane medvjedice pa polja mandarine
Jutro cure!
Trebalo bi mi danas krenuti mlijeko,pa me tu sestre žmiču ko lude,još kad mi mala cica zvijezde vidim.Nadam se da bradavice odrvene s vremenom.Imate neki savjet kako izbjeći upalu?Ono što ja znam je davati naizmjence jednu,pa drugu ciku.
Dali su mi dvije doze epiduralne,pa kao zašto da mi daju treću kad sam skoro skroz otvorena,a epoduralna bi mi samo usporila porod.I da, taj drip bi valjda i konja otvorio.
Isto sam se bojala rezanja i pucanja i šavova,ali u tom trenutku vam je svejedno,samo da izađe.I stvarno kad si vidite bebu pola toga zaboravite.Čak je i dragi suzu pustio kad ju je vidio.
Držim fige svima i sretne porode!
Jutro okruglice
Pinky sretno..neka beban izade brzo i sto manje bolno
Pepita..i od tebe se vec nesto novo ocekuje..
Pozdrav drage moje,evo stigla nam mala Iva jucer u 17.20h,porod je dobro prosao,curka ima 4210 i 53 duga,prava cura vec..;)..nisam nista popucala niti me nisu rezali,prosla bez ijednog sava..porod trajao 8h,nebrojeci pripremu prije,dobila drip i dvije doze epiduralne jer prva popustila vec..uglavnom dobro smo obje i cekamo dorucak jer jucer nismo nista jeli..
Bravo Pety! Velika curka a ti ni šava
Uživajte sada i mazite se
Evo ja cekam pregled u TA, nadam se da ce biti nekog pomaka...
Bravo, Pety! Cestitam! Reci mi jesi dobila gel prije? Jesi bila otvorena? Ja dosla s ctg-a, nikakvih trudova. Rekao mi da cu sutra ostat pa cemo vidjeti...Pepita, sretno!
Jutro.
Pety cestitam ti na velikoj curi. Sad uzivajte. I svaka cast na 'ne savovima'
JuicyFruit sretno u TA. Mozda ces saznati nesto novo danas i da se nesto pokrenulo pa da ne preneses.
Pepita sretno u Splitu danas. Nek te vec danas porode da te zbrisemo iz tablice
Nakacila se na tablicu samo da stalno bude prva
Sortiraj odgovore
Najstariji