Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    03. Prosinac 2015. 13:28

Lady.. Nema to veze sto si zatvorena i uopce ne osjecas nista.
    Indukcija to na brzinu rijesi i evo bebice. 
    Zelim ti brz porod i sve ce biti u redu. Neces imati ni vremena razmisljati o strahu a bebica ce doci..

MaliV
    03. Prosinac 2015. 13:42

Lady drz se 😘

Danci, mene isto nije boljelo... Isto me rasirila s tom nekom spravicom (to je malo nelagodno), i uzela bris. Ali nikako bolno 😕 Izgleda da je netko bio grub prema tebi 😕

Tyna24
    03. Prosinac 2015. 14:13

danci, potpisujem tvoj bris... mene je boljelo tolko da mi je govorila nek se opustim. al nisam mogla jer me boljelo katastrofa. kad mi je uzimala papa test nikad nije boljelo a isto je radila kao i to...možda ima veze kak je bebica nisko ili nešt... nemam pojma...uglavnom, nisi jedina koju je boljelo

• mama@
    03. Prosinac 2015. 15:12

Uh. Emocije pomjesane kao meso za kobase 
    Bez brige drage zene. Ako smo do ovdje dogurale, ono treba biti (kako bi pepita rekla) plavi dinosaur tj. P...dim
     Pepita javljaj se... nemoj da te policijom trazimo 

Pepita2109
    03. Prosinac 2015. 15:32

Drage moje ja se ispričavam što se nisam javljala,ali cijelu noć sam bila uzbuđena i ustala dosta rano, pa me ubilo čekanje prvo za plodnu vodu sat vremena, pa za ctg opet toliko, razrovalo me nekoliko ruku, nalaz je isti kao i ovih dana, beba visoko, otvorena 4,5cm, bez trudova, ctg uredan, malo su je morali buditi imala sam malo povišen tlak od nervoze,ali eto očekivala sam neki odgovor tipa kada rade inducirani i sl. ,ali ništa dobila sam vidimo se za dva dana u isto vrijeme.. spavala sam do doma, i doma na brzinu napravila ručak na rubu suza jer mi je sad već dosta svega, poslije ručka fino odspavala pa eto da vam se javim.. mislim da još polažu nade da će se samo pokrenuti jer sam toliko otvorena...

Mrkvica polja mandarine i plišani medvjedići postoje da ne psujem pred dječicom hahaha

pety draga saaaavršeno, čestitam ti od srca na bebici i na lijepom porodu, i brz oporavak 

juicy otvorene smo isto, pa onda želim ti da se nastaviš tako otvarati i da ugledaš bebicu bez ovih mučenja koje prolazimo trenutno lady i ja..

lady ne znam šta da ti kažem draga moja, izgleda da nas vuku za nos, vidi kako su pety to fino napravili, dan poslije termina odmah indukcija čemu mučiti ženu?? pa nije ni zdravo toliko prčkanja dolje, mene danas ne da boli nego peče.. poslije ću se malo oprati kamilicom..

Dancccci i Tyna ako vas je to boljelo onda se nadam da ćete izbjeći gledanje plodne vode... mene bris na streptokok nije bolio ali nisam ni uživala nego ono pregled kao pregled.. 

axia i mene peru 1000 emocija više ni sama ne znam šta osjećam,ali smatram da je sve to normalno, probaj se opustiti uz nešto.. mene je jučer baš prao strah navečer i babygirl me totalno smirila, čak sam plakala , i na kraju nisam mogla spavati od uzbuđenja jer sam se nadala da ću do sub već maziti svoju bebicu kad ono banana.. samo mozak na pašu što više to nam treba

Ne znam jesam koga preskočila ako jesam ispročavam se, tek sam se probudila pa sam još onako mamurna..

pinky mislim na tebe
    tweety88 bilo je puno trudnica oko mene danas i samo se pitala koja si ti hahaha šteta što se nismo dogovorile da se nekako skužimo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

JuicyFruit
    03. Prosinac 2015. 15:51

Pepita, ne sjećam se tocno tvog nalaza od prošlog tjedna kad si već bila 4 cm otvorena, pa daj mi reci kakva ti je bila plodna voda? I koliko ti je cerviks bio skraćen? Čudno mi je kako je tako sve brzo krenulo i onda stalo inače mene je naručila tek za tjedan dana na kontrolu!!! A da ne živim tako blizu bolnice bili bi me danas ostavili. Nista mi nije jasno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.