pepita, možda količina plodne vode. meni je na zadnjem pregledu (jučer) rekao da je normalno između 10 i 25, ja imam17 što je kao odlično... možda je to to?
tak je i meni, ovaj put je uz to nadodao te mm i objasnio mi normalne intervale :P vidjet ćemo, čekam i ja , baš me sad zanima :)
pa mislim ak je to to, količina je skroz bar po meni idealna na sredini, kak bi joj to odmagalo ahhhh ti doktori...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Axia zar su tebi vec gledali plodnu vodu?
Meni su u prosloj trudnoci gledali u 39tt i za 2 dana sam rodila.
Ne znam te mm sto znace... Ja sam imal samo odgovore da je uredu plodna voda i sl
mama i ja do sad..
🙏👸👸🙏❤️
Mama, to je na ultrazvuku gledao razmak izmedu opne vodenjaka bebe valja. Vidjela sam.da oznacava neke 2 tocke iznad bebine glave i onda je to upisao...
Evo mene,nikako da vas stignem procitati do kraja i svima zahvaliti na cestitkama..
Neka od vas me pitala za visinu,ja 1.79,muz 1.94..tak da i bebica velika
A kaj se tice gela,da,kad mi krenul porod bas su me masirale s uljem da bebica lakse prodje i onda doktorica uzela gel i svu me dolje naspricala s tim gelom dva put,valjda pol boce izlijala,al pomoglo..
Al danas mi uzeli bebicu u 12h,morala je na intenzivnu,pokupila neku infekciju tokom poroda,i sad mora bit na antibiotiku 7dana..bas bila u komi nisam ni jesti mogla za rucak,bas mi fali tu kraj mene..
axia čitala sam sad da se plodna voda mjeri u mililitrima, a ovo je ko zna šta..
pety ajoooj draga držim fige da ti je ubrzo vrate kraj tebe
🙏👸👸🙏❤️
ajoj pety, nadam se da će ozdraviti brzo...
pepita, vjerujem da ti je več na vrh glave svega... a pogotovo kad te šeču ko mladog majmuna. uf. to mrzim.pa daj reci im drugi put nek te pošalju na inducirani... ne kužim zašto čekaju...
ustvari, daj Bože da rodiš več danas-sutra. evo tako sam šogorici naprosila. jučer mi je pisala da mora na kontrole hodati svaki drugi dan,otvorena je bila 2 prsta, i čep joj je ispao pred 7 dana... a ja joj velim: vozil bu te moj brat danas u noći u rađaonu, i tako je bilo. danas je u noći rodila
tak da ti šaljem iste vibre, nadam se da ćeš uuuuuuuuuskoro roditi i čuvati i ti svoje zlato
Sortiraj odgovore
Najstariji