Dancci bris na streptokok nebi trebao biti bolan. Meni je doktor uzeo bris onim dugackim stapicem kao za usi sto izgleda i nista me nije bolilo kad samo gurne stapic i izvadi van.
Anaheja ja sam kupila za pupak smo komprese i octenisept. Pupak u bolnici nicime nisu tretirali samo pelenu podfcu ispod pupka. Otpao je treci dan kad smo dosli iz bolnice a drugi dan ga je patronazna povezala. Poslje sam krasticu koja je ostala jednom dnevno ocistila octeniseptom i tom gazicom. Par dana sam prekrivala gazicom ali bez mrezice. I sada joj ako se pojavi krastica ocistim tako, a jedan dan joj je patronazna naprasila pupak.
meni je bris za streptokok uzela samo izvana, izmedju ulaza u rodnicu i guze. nije gurala u guzu stapic, iako su na jesenskim bebama i to spominjale
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Meni je vadila onako kao za papa test, s onim metalnim...pa na nekakav štapić....užas! ako sam ovo jedva preživjela, kako ću tek porod
Dancccci neznam zasto te bolio uzimanje uzorka na streptokok.
To bi trebao biti bris medice..moja dr. je meni samo stapicem izvana..ali izgleda da je to svuda drugacije.
Sto se tice epiduralne vec sam bila napisala da su sanse minimalne da je dobijes.
Manjak je osoblja i anesteziolozi rade samo ono sto je hitno.
Mozes ti traziti epiduralnu,pristat ce oni ali iskljucivo ako se beba rodi na termin..ako prije ili ranije onda tko te sisa..nema epiduralne jer si se narucila za taj datum a ne za neki drugi. Tako da ces jako tesko dobiti..ili kako su nama na tecaju rekli ako znamo nekog anesteziologa privatno to nam je jedina sansa.
potpisujem ovo za bris, nisam ni osjetila, a kamoli da bi me bolilo. trajalo je svega par sekundi, jedan iz rodnice, jedan sa ulaza rektuma.
cure moje, hvala vam na utješnim riječima. mislim ja da mene pomalo peru živci iz potpuno pogrešnih razloga. imam problem inače što svima želim ugoditi, pa znam zanemariti ono najbitnije. vi tu mi uvijek pomognete da vratim misli na pravi put.
pepita, željno isčekujem vijesti :)
lady, kako se osjećaš?
puno nam bebica stiže ovih dana, veselim im se kao da je svaka moja :) držte mi se i nedajte se tako lako isprovocirati kao ova vaša blesava kolegica
Ma dobro, to sam čula da je komplicirano dobiti, ali ne znam gdje trebam dogovoriti obzirom da ne idem tamo kod ginekologa?!
Kod njih u rodilistu s osobljem.
Kojebje krajnje neprofesionalno pa ti kazu "ako se nama bude dalo".
Axia, ne znam što da ti kažem....puno emocija...veselim se što će se napokon sve završiti jer mi je koma ovo pred kraj...a s druge strane zapravo ne znam što me čeka...može biti sve ok, a i ne mora, problem je što ja nemam nikakvih simptoma, ni trudova, ni ispadanje čepa ili plodne vode, ni spuštanje bebe i skroz sam zatvorena, zato me malo strah...
lady, draga, vjerujem da ti se miješa 1000 emocija, no ja vjerujem u tebe. ti si dovoljno jaka da to odradiš savršeno! imat ćeš uz sebe osoblje koje to radi po tko zna koji put, uvjerena sam da će sve proć u najboljem redu :) još samo malo i tvoja mrva je s tobom :) popravljaš nam prosijek :)
Sortiraj odgovore
Najstariji