Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    03. Prosinac 2015. 08:45

Oh Boze. Pa necemo sad svi na inducirani.
    Ovako je krenulo, nece se valjda nastaviti.

LinaKarolina
    03. Prosinac 2015. 08:46

Cestitke Pety velikoj curi!

Allegra pri svakom dojenju a i nakon istisni malo mlijeka i ostavi da se osusi.. pomaze da ne ispucaju.
    I pokusaj promijeniti polozaj bebe na bradavicu..i nepravilan polozaj moze biti uzrok boli.
    S vremenom ces se naviknuti ali uvijek ce pri prvom usisu biti malo boli kad beba tek primi ciku..

03. Prosinac 2015. 08:55

Pety cestitke na curi,isto jesve super proslo 😙

axia
    03. Prosinac 2015. 09:08

Pety, cestitam vam, sad se mazite i pazite :)
    Cure moje, kako citam vasa iskustva sve vise me lovi neku strah... Svaka vam cast sto ste sve izdrzale!!!

Anaheja
    03. Prosinac 2015. 09:15

Pety, cestitam na djevojcici i porodu bez posljedica .

I hvala na info za pupak. Jer gdje god da gledam pise cudo toga i kolicina za omotat kineski zid. 

• mama@
    03. Prosinac 2015. 09:32

Axia terminuso moja... njihova iskustva s poroda nisu tu da nas uplase nego da pripreme na sve moguce opcije kad dode vrijeme za to.
    Nemoj dopustiti da te obuzme panika i strah. Kad dode vrijeme za nas bit ce nam bitno samo sa prode, nista drugo.

shimmer

pety, čestitke na curki!
    koliko si visoka, ako smijem pitati? ili bolje da pitam koliki je bio opseg glavice malenoj? hehe
    vidim da si planirala roditi u varaždinu, vjerujem da tamo nisu ništa silili oko poroda.

pinky, sretno danas i bez nervoze 

pepita, jesi se spakirala? 

mene sinoć krenuli šarafiti menstrualni bolovi. malo sam se namještala po krevetu, pa se ustala na wc. pa me krenulo još više boljeti, nisam skontala tjera li me na veliku nuždu ili što. pa sam malo šetala po stanu i na kraju uzela normabel i zaspala, jer sam se vodila onom da ako normabel pomogne nije ništa. i evo me sad čitava. a smiješno mi je što sam cijelo vrijeme u mraku gledala muža kako blaženo spava i stalno sam mislila "joj kako ću ga sad probuditi" 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

JuicyFruit

Evo mene s pregleda, nesto se ipak događa  otvorena sam 4 cm! Jos ctg pa doma.

Axia, potpuno te razumijem, ja sam bila hrabra dok nisu cure počele pisati svoja iskustva i dok se porod nije opasno približio 😳

shimmer
    03. Prosinac 2015. 09:33

i zaboravih dodati, tweety, upiši se u listu 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    03. Prosinac 2015. 09:43

Juicyfruit super za otvorenost. Mozda kod tebe krene za koji dan samo od sebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.