Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    02. Prosinac 2015. 14:09

Lady, puuuno ti hvala'!! A sto se d1tice moslim da je gotovo, dobila sam vec onu obicnu...

Mrkvica2
    02. Prosinac 2015. 14:13

Linakarolina ja sam onda stvarno imala srece. Sestra ude u predradaonu i pita tko bi epiduralnu da donese papir sa informacijama za potpisati.. i stvarno tako bude, kad se otvoris dovoljno dode anesteziolog. Grozno je sto vam tako lazu, istina rodila si dvoje pa cea i trece ali zalosno je sto nemate pravo izbora. Mogu misliti da puno prvorotki izade sa strahom od svakog iduceg poroda..

Lady prekosutra je bebica s tobom znaci  bas lijepo

Axia ja imam super iskustvo s porodom uz epi pa mislim da neces pozaliti.. a bitno da sam bila protiv   Samo cu reci da se iskrebo divim zenama koje izdrze duge, visesatne porode bez icega..

Sad sam gledala opet onaj video iz oprah o baby language-u i stvarno mala mi proizvodi sve jedan taj zvuk. Bas cu probati zapamtiti i reagirati po tome. Mozda stvarno upali..

axia
    02. Prosinac 2015. 14:44

mrkvice, jako mi je drago da je prvi dan bez tate i bake prošao dobro :) al znala sam ja da ćete se vas dvije odlično snaći :)
    smijem pitat, ne moraš odgovorit ako neželiš, samo me zanima-koji su bili tvoji razlozi protiv epi?

MaliV
    02. Prosinac 2015. 14:58

Mrkvice super za prvi solo dan 💕
    I super da si javila ovo za oprah, bas sam se pitala jel to stvarno funkcionira ☺️ Pogledala sam vec nekoliko puta, ali sad cu pogledati jos nekoliko 😄

Kad smo kod tih "misterioznih tehnika", jeste vidjele ovo smirivanje? Mislite da bi funkioniralo?

http://www.vijesti.rtl.hr/tabloid/zabava/1849003/male-tajne-velikih-majstora-evo-kako-u-sekundi-umiriti-uplakanu-bebu/

axia
    02. Prosinac 2015. 15:01

maliv, baš sam to gledala i definitivno ću probat :) nemamo što izgubit :)

Mrkvica2
    02. Prosinac 2015. 15:07

Axia pa prvenstveno sam bila uvjerena da sam ja dovoljno hrabra i da to sigurno ne boli bas toliko da cu je htjeti uzeti,onda me bilo strah tog katetera sto ide u kicmu, citala sam o bolovima i posljedicama, mislila sam pogresno da ti se oduzme donji dio tijela i da usporava porod. Ukratko nista od toga nije ispalo istina a i vidim da je tebi doktor cak rekao da ubrza porod.. olaksa i puno manji stres ti je sam porod.
    Jedino ja nisam bas osjetila nagon da tiskam ali su mi doktori pomogli tu i sve je bilo okej.
    Jedino ako osjetis da popusta odma reci i aneateziolog dolazi odma da da drugu dozu ili da vidi u cemu je stvar.

MaliV kad uhvatim vremena pogledam pa cu bas probati hehe.

Pepita2109
    02. Prosinac 2015. 15:52

eto i mene drage moje sa pregleda... apsolutno nikakvih pomaka, bas nista, beba se ne spusta.. dobila uputnicu za Split sutra ujutro za pregled pa cemo vidjeti sta kazu rekao mi ginekolog da uzmem stvari da postoji mogucnost da me ostave vec sutra, malo me panika hvata ali ok....

Lady opa 10 dana je velika razlika,ali bebica neka dode mamici :)

Mrkvica bas mi je drago da vam je super prosao solo dan :) ja sam si napravila salabahter baby language dok ne zapamtim hehe anajlakse cu zapamtitiuz svoju bebicu :)

ja se bojim igle vise od icega, ali ja bih bilokakvu drogu :P

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    02. Prosinac 2015. 15:55

Evo curke i mog izvješća....
    Sutra rano ujutro imamo dogovoren inducirani. Pa bog nam pomogao... 😵
    Nekako sam sretna i zadovoljna što znam kako, kada i što, a opet..neznam, nisam to tako zamislila. Ugl. dr. je rekla obavezno prije vikenda da se ne bi što zakompliciralo bez veze jer je termin tu, beba oko 3500 g, a da ne bi onaj svrbež ipak bio nešto bolje je ovako, pod njenom kontrolom. Beba se spustila u zdjelicu (to osjetim), otvaramo se lagano i eto... Preporučuje mi epiduralnu svakako, jer zašto bi se mučila (pa nismo u srednjem vijeku). A uz drip mislim da će mi i trebati. 😛
    Jedva čekam da ga upoznam i izljubim i drago mi je da je ovako pod kontrolom, al malo mi fali taj faktor iznenađenja (možda i bolje zapravo jer kakva sam sva bi se valjda isprepadala). 😅
    Ne mogu reći da mi nije frka sad...
    Al....mogu ja to, mogu ja to...

Pepita2109
    02. Prosinac 2015. 16:05

Pinky weeeee stize bebica, ja nemam nista zakazano pa me hvata panika jer ce bebica doci ubrzo onako panika,strah,sreca i adrenalin u jedno ali ok je mora izaci hehe ;) sretno nam svima :) btw meni bi bilo lakse da me iznenadno snaslo kao buffy i mrkvicu ;)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.